18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Huddersfield Town – Bournemouth: Odds og optakt den 13. april 2021

Huddersfield tager mod Bournemouth i en duel i den engelske Championship. Der er seks runder igen. Huddersfield skal reelt ikke have meget mere end seks point yderligere for at sikre endnu en sæson på næstbedste hylde, mens Bournemouth har brug for alle point i en tæt dyst om billetter til playoffspillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Huddersfield Town – Bournemouth. Der er kampstart tirsdag d. 13. april 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay.

Odds på Huddersfield Town – Bournemouth

Oddsene viser os, at bookmakerne har Bournemouth som favorit i kampen.

Huddersfield Town – Bournemouth: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jeremy Simpson
Stadion: Kirklees Stadium, Huddersfield
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Huddersfield Town – Bournemouth: Skader, karantæner og startopstillinger

2021 har ikke umiddelbart været optur for Huddersfield. De første otte kampe siden nytår tabte de seks og spillede to uafgjorte. Med sejr over Swansea fra den sjove ende af rækken kunne man tro, bøtten ville vende. Men nej. De følgende fire opgør gav heller ingen sejre. Så faldt en enlig – og sjælden, det var bare sæsonens tredje – udesejr mod Queens Park Rangers, og siden er fulgt tre uafgjorte og et nederlag. Men lige præcis det her nederlag. Det var et af dem, der gjorde ondt for alvor. 7-0 tabte Huddersfield i tirsdags ude mod Norwich. Bevares, det er rækkens tophold, men stillingen ved pausen var 5-0. Det er jo et sammenbrud. I lørdags fik Huddersfield så hevet 0-0 i land mod Rotherham, men de ligger så også under nedrykningsstregen. Og Rotherham har spillet tre kampe færre end Huddersfield, så de otte points afstand til stregen kan hurtigt komme under pres her. Det kan blive en rigtig træls afslutning på sæsonen for Huddersfield, der mangler tre af de fire hold, der er involveret i en knivspids duel om playoff-pladser. Her får de intet foræret. Og kan de virkelig satse på, det er nok at spille uafgjort i de tre øvrige kampe mod hold lige omkring dem i tabellen? Well, måske er det, det bedste de kan få ud af det.

Bournemouth har anderledes damp på kedlerne. Fire ligakampe på stribe med sejr, og så gør det nok mindre, at det blev til FA Cup-exit i kvartfinalen med nederlag mod Southampton. Nu er sigtekornet indstillet på playoff-plads, og de ser ud til at have ramt formtoppen på det helt rigtige tidspunkt. Blandt de resterende modstandere er Norwich og Brentford, som aktuelt er nummer 1 og nummer 3. Og Norwich kan i weekenden matematisk sikre sig oprykning med sejr mod Bournemouth, så det bliver en vanskelig kamp. Til gengæld kan duellen med Brentford betyde, Bournemouth kan række ud efter lidt flere hold i kampen om at sikre top 6-placering. Men helt sikkert er det, at de skal slå de mandskaber, der er længere nede i rækken. Som Huddersfield i dette opgør. Den omvendte kamp vandt Bournemouth 5-0, og nu kommer Huddersfield med 7-0-tab mod Norwich frisk i erindringen. Scorer Bournemouth tidligt her, kan de vække en masse elendige erindringer til live hos Huddersfield og måske tage en relativt let sejr.

Huddersfield Town:
Christoffer Schindler (Forsvar, Reserve) – Skadet
Harry Toffolo (Back, Fast) – Skadet
Pipa (Back, Fast) – Tvivlsom
Alex Vallejo (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Carel Eiting (Midtbane, Reserve) – Skadet
Rolando Aarons (Kant, Reserve) – Skadet
Daniel Grant (Kant, Reserve) – Skadet
Josh Koroma (Angreb, Reserve) – Skadet

Bournemouth:
Lewis Cook (Midtbane, Fast) – Skadet
Junior Stanislas (Kant, Fast) – Tvivlsom

Huddersfield Town forventet startopstilling: Schofield; Keogh, Sarr, Edmonds-Green; Holmes, O’Brien, Bacuna, Hogg, Rowe; Campbell, Mbenza.

Bournemouth forventet startopstilling: Begovic; Stacey, Cook, Carter-Vickers, Kelly; Lerma, Billing, Pearson; Brooks, Solanke, Groeneveld.

Odds-forslag: Bournemouth bør være bedre, men det bliver tæt

Forrige runde tabte Huddersfield 7-0 til Norwich. Da Huddersfield og Bournemouth mødtes tidligere på sæsonen, vandt Bournemouth hjemme med hele 5-0. Og Bournemouth har vundet de seneste fire kampe på stribe, og alle fire er vundet med mindst to overskydende scoringer. Af Bournemouths seks sejre på udebane i sæsonen er de fire af dem vundet med mindst to overskydende scoringer.

Huddersfield har bare hentet én sejr i de seneste ni kampe. Og i øvrigt også i de seneste ni hjemmekampe. I de ni hjemmekampe har de spillet fem uafgjort og tabt tre. Alle tre nederlag har været på præcist ét mål. De uafgjorte resultater er blandt andet hentet mod Cardiff og Brentford fra den rare ende af rækken. Så Huddersfield er ikke helt uefne på hjemmebane.

De reagerede også fornuftigt på øretæven mod Norwich ved at lukke ned og af i den følgende kamp og spille 0-0. Som de i øvrigt også gjorde, da de i december tabte 5-0 til Bournemouth: 0-0 i den følgende kamp. Så de kan forholdsvis hurtigt komme sig over den slags øretæver. Her virker det dog som en uoverkommelig opgave. Bournemouth er i flot form og jagter en plads i top 6. Så de vinder denne kamp. Men de vinder den formentlig ikke stort. Anbefalingen er udesejr på præcis ét mål.

SpilXperten.com anbefaler: (1-0) X til odds 3,70 – SPIL HER >>*

Huddersfield Town – Bournemouth: Statistik, topscorer og H2H

  • Huddersfield Town er nummer 19 i tabellen. De har otte point ned til nedrykningsstregen med 44 point for 40 kampe.

  • Statistikken for Huddersfield Town er 11-11-18 og scoren 42:60. De er rækkens 12. bedste hjemmehold med 8-6-6 og 26:19.

  • Bournemouth er på 6. pladsen og altså lige akkurat på den yderste playoff-plads. De har 68 point efter 40 runder.

  • Den samlede statistik for Bournemouth er indtil videre 19-11-10 og en målscore på 64:39. På udebane gør de det 10. bedst af alle med tallene 6-8-5 og 24:18.

  • Hos Huddersfield Town er Fraizer Campbell med 7 pletskud topscorer.

  • Arnaut Danjuma og Dominic Solanke deler topscorerpladsen hos Bournemouth med hver 13 sæsonscoringer.

  • Da de mødtes i Bournemouth tidligere på sæsonen – 12. december 2020 – endte det med en knusende hjemmesejr på 5-0.

  • Seneste møde i Huddersfield var 9. marts 2019, og det opgør vandt Bournemouth 2-0.

Skriv et svar