18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Horsens – Hvidovre: Odds og optakt den 29. maj 2022

Horsens har klaret skærene, og vil i næste sæson igen tørne ud i den bedste danske række. (Foto: Bildbyrån)

Horsens er klar til Superliga-bold igen i næste sæson efter en lang periode med fremragende resultater. Søndag venter sæsonens sidste kamp, når de hjemme tager imod Hvidovre, som på trods af en flot sæson ikke længere kan nå en oprykningsbillet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Horsens – Hvidovre. Der er kampstart søndag d. 29. maj 2022 kl. 13:30. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Horsens – Hvidovre: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Casa Arena, Horsens
Vejret: 16° og jævn vind


Optakt til Horsens – Hvidovre: Skader, karantæner og startopstillinger

Horsens kom noget hakkende ud til sæsonen og lignede i starten ikke et hold, som skulle kæmpe med om oprykning til Superligaen, men med rettighed omhu fik de virkelig vendt skuden, og her med én spillerunde tilbage af sæsonen er oprykningen i hus. Jens Bertel Askous mandskab har været forrygende i en lang periode nu, og er uden nederlag i de elleve seneste kampe, hvoraf otte kampe er endt med sejr. Med en knusende 4-0 sejr over Fredericia kom oprykningen endegyldigt i hus i mandags, da Hvidovre samtidig slog Helsingør, som var det eneste hold, som stadig kunne nå at hale ind på Superliga-billetterne. ”Det bliver nydt til sidste dråbe i aften” udtalte træner Askou efter mandagens oprykning, så spørgsmålet er, om de er klar til at slutte af med manér på søndag, eller om der er gået fest og sommerferie i den for ‘Den Gule Fare’?

Gæsterne fra Hvidovre har været en af sæsonens største positive overraskelser i Nordicbet Ligaen, trods en af de laveste budgetter, hvis ikke det laveste i 1. division, så har Hvidovre nemlig blandet sig i den absolutte top igennem hele sæsonen. Det rakte ikke til et oprykning i denne omgang, men det skal ikke tage noget fra Per Frandsens mandskab, som har gjort det langt over forventning. Den nuværende 3.plads er et stort skulderklap til Frandsens arbejde i klubben, som virker til at være kulmineret i denne sæson. Der er noget at bygge videre på til næste sæson, hvis de kan holde fast i de bærende profiler. Helsingør kan stadig nå at overhale indenom i sidste spillerunde, så selvom oprykningen ikke kan blive en realitet, så har Hvidovre trods alt en 3.plads at kæmpe for.

Horsens:

  • Ingen kendte fravær

Hvidovre:

  • Ingen kendte fravær

Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Killerich, Risgaard; Santos, Kruse, Gemmer, Sigurdarson, Musonda; Opondo, Tengstedt.

Hvidovre forventet startopstilling: Djukic; Olsen, Stenderup, Nielsen; Petersen, Østberg, Spelmann, Boateng, Clausen; Lindberg, Thomsen


Odds på Horsens – Hvidovre

Oddsene peger på, at Horsens er favoritter i kampen.


Odds-forslag: Horsens er gået i party mode

Horsens har holdt en fantastisk kadence siden slutningen af efteråret, og nu står de med en velfortjent oprykning på hånden inden sidste spillerunde. Foråret har kastet imponerende 23 point af sig ud af 27 mulige, så vi har altså at gøre med et mandskab i storform. Motivationen her til sidste kamp må være at sende fansene på sommerferie med endnu en sejr, men udover det, så er der altså ikke meget på spil for ‘Den Gule Fare’. Efter mandagens kamp lød det som om, at den skulle have én over nakken, så spørgsmålet er, om hjemmeholdet er helt klar i skoene her?

Hvidovre er pt. nærmeste forfølger til de to oprykkere, så det bliver ikke en walkover på søndag. Sæsonens tre indbyrdes kampe har været tætte med et X og to snævre Horsens-sejre. Gæsterne har heller ikke som sådan noget på spil her, udover at kæmpe for en flot 3.plads, som dog kun har kosmetisk betydning. Efter en skidt periode med tre nederlag i streg er Hvidovre kommet tilbage på sporet med sejre over Fredericia og Helsingør i de to seneste kampe, og mon ikke, at de kan byde de oprykningsfejrende Horsens-spillere op til dans her? Anbefalingen lyder på minimum 1 point til gæsterne, som dermed sikrer sig en virkelig flot 3.plads.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Hvidovre eller uafgjort
Gå til unibet *


Horsens – Hvidovre: Statistik, topscorer og H2H

  • Horsens topper Nordicbet Ligaen med 63 point. Tallene for AC Horsens lyder på 19-6-6 og 54:28.

  • Hvidovre er nummer 3 med 56 point. Statistikken lyder på 17-5-9 og 48:30.

  • Hos Horsens Casper Tengstedt topscorer med 15 kasser. 

  • Tobias Thomsen er topscorer for gæsterne med 13 scoringer
  • De tre indbyrdes opgør i sæsonen har været tætte. Det første endte 0-0, og siden har Horsens vundet to gange med henholdsvis 2-1 og 1-0.


Expected Goals: Horsens vs. Hvidovre – de seneste tre kampe

HorsensResultatxGHvidovreResultatxG
Fredericia – Horsens(0-4)0,52 – 1,93Hvidovre – Helsingør(2-0) 0,74 – 1,06 
Horsens – Helsingør(3-3) 1,43 – 1,57Lyngby – Hvidovre(1-0)0,94 – 0,45
Horsens – Lyngby(2-1) 1,53 – 0,41 Nykøbing – Hvidovre (2-1) 2,87 – 1,9
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Horsens – Hvidovre?

Horsens – Hvidovre spilles søndag den 29. maj 2022 klokken 13:30.

Hvor spilles Horsens – Hvidovre?

Horsens – Hvidovre spilles på Casa Arena i Horsens

Skriv et svar