18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Holland – Tyrkiet: Odds og optakt den 7. september 2021

Foto: Bildbyrån

I den meget interessante gruppe G i VM-kvalifikationen tager Holland tirsdag aften imod Tyrkiet hjemme i Amsterdam. Holland og Norge deler 2.pladsen i gruppen med 10 point efter fem runder, mens Tyrkiet ligger alene i spids med 11 point. Det er tæt kamp om de øverste pladser i gruppen, så der skal nok komme gang i den i morgen aften! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Tyrkiet. Der er kampstart tirsdag d. 7. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

marathonbet bonus


Holland – Tyrkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato, Italien
Stadion: Johan Cruijff Arena, Amsterdam
Vejret: 19° og svag vind


Optakt til Holland – Tyrkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter en halvskuffende hollandsk EM-slutrunde i sommers, som ellers startede godt med lutter sejre i gruppen, men som endte brat med et nederlag i ottendedelsfinalen til Tjekkiet, er der ikke overraskende blevet skiftet ud på den hollandske trænerbænk. Frank de Boer trådte tilbage efter endnu en skuffende oplevelse som cheftræner, mens Louis van Gaal nu har overtaget tøjlerne.

Van Gaal startede med en 1-1 ude mod Norge, som må siges at være et godkendt resultat, og i seneste kamp havde hollænderne ingen problemer med at overkomme Montenegro. Holland startede ellers VM-kvalen med et lidt overraskende nederlag til Tyrkiet i en yderst seværdig affære. Hollænderne er dog kommet godt efter det, og indtager nu 2.pladsen i gruppen, á point med Norge og kun 1 point efter morgendagens modstander fra Tyrkiet. Med denne hjemmekamp i hånden må Holland nok stadig påtage sig favoritværdigheden i gruppen. Van Dijk forventes tilbage i bagkæden i morgen, efter han fik et hvil imod Montenegro, og med ham på banen, er det ikke sikkert at Yilmaz får lov at lave endnu et hattrick mod Holland.

Tyrkiet lagde forrygende ud i denne VM-kval med en 4-2 sejr over favoritterne fra Holland, og generelt var det virkelig positive takter vi så fra tyrkerne i kvalkampene tilbage i marts. Forventningerne til det tyrkiske mandskab steg stødt op til sommerens EM-slutrunde pga. de fine præstationer, men NØJ for en skuffelse de leverede. Tre kampe resulterede i tre nederlag, og en horribel målscore på 1-8, tyrkerne var en af de største skuffelser ved EM-slutrunden i min optik. Der er masser af kvalitet på det tyrkiske mandskab, men præstationerne svinger voldsomt. Ligesom Holland har de ved denne landsholdssamling skrabet fire point sammen, først blev det til 2-2 mod Montenegro og senest hentede de en pligtsejr ude over Gibraltar. Tyrkiet topper gruppen med 1 point ned til Holland og Norge, så der er stadig grund til begejstring i den tyrkiske lejr. Meget kan dog nå at ændre sig over de to næste kampe, hvor de ramler ind i netop de to efterfølgere.

Holland:

  • Ingen kendte fravær

Tyrkiet:

  • Ingen kendte fravær

Holland forventet startopstilling: Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Malacia; Wijnaldum, De Jong, Klaassen; Berghuis, Memphis, Gakpo

Tyrkiet forventet startopstilling: Bayindir; Celik, Ayhan, Demiral, Muldur; Under, Yazici, Yokuslu, Calhanoglu, Karaman; Yilmaz


Odds på Holland – Tyrkiet

Holland er klare favoritter her ifølge bookmakernes odds.

Odds-forslag: Fuld knald på igen!

Det er helt tæt i gruppe G! Foruden Holland og Tyrkiet, byder også Norge sig til i topstriden og der venter med al sandsynlighed en dramatisk sidste halvdel af gruppespillet. Der er kun 1 point fra Tyrkiet på 1.pladsen ned til Holland og Norge, som er á point på 2.pladsen. Går der taktik i den i morgen, eller får vi endnu et festfyrværkeri af en fodboldkamp mellem Holland og Tyrkiet?

Da de to nationer krydsede klinger i den første gruppekamp tilbage i marts, var der underholdning for alle pengene. Tyrkerne førte med 3-0 allerede kort inde i 2.halvleg, Holland var tæt på et comeback, Depay brændte straffe, Yilmaz lavede hattrick, og det hele endte med en 4-2 sejr til Tyrkiet. Det var et lidt overraskende resultat dengang tilbage i marts, og bookmakerne virker ikke til at have meget tro på at tyrkerne kan gentage succesen, til gengæld forventer bookmakerne endnu engang godt med mål.

Begge mandskaber har masser af offensiv talent og kvalitet, og selvom det ikke kom til udtryk for Tyrkiet ved sommerens EM-slutrunde, så har gæsterne været yderst målfarlige her i kvalifikationen. Holland står noteret for 16 mål i de første fem kampe, mens Tyrkiet står noteret for 15. Det er to offensivt tænkende mandskaber, som gerne vil frem af banen, og selvom Holland har fået Van Dijk tilbage i forsvaret, så ser jeg fine muligheder for at tyrkerne kan komme på tavlen her. Der kommer mål i begge ender, og mon ikke, at der kommer flest til hjemmeholdet?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,0
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Holland – Tyrkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland indtager 2.pladsen i VM-kvalens gruppe G med 10 point efter fem runder. Statistikken lyder på 3-1-1 og en målscore på 16:5.  

  • Tyrkiet ligger helt i front af gruppen med 11 point efter fem runder. Tyrkerne har en statistik på 3-2-0 og en målscore på 15:7.

  • Barcelonas Memphis Depay er Hollands topscorer i VM-kvalen indtil videre. Han står noteret for fire kasser i fem kampe.

  • Hos Tyrkiet er det den aldrende Burak Yilmaz, som har vist sig farligst i VM-kvalen. Han står også noteret for fire kasser, hvoraf tre af dem kom i det omvendte møde med Holland.

  • Der var underholdning for alle pengene, da Tyrkiet og Holland ramlede sammen i den første gruppekamp tilbage i marts. Her vandt tyrkerne 4-2 efter en hæsblæsende affære! Lad os håbe på, at der kommer ligeså meget gang i den i morgen!


Expected Goals: Holland vs. Tyrkiet – de seneste tre kampe

HollandResultatxGTyrkietResultatxG
Holland – Montenegro(4-0) 3,807 – 0,26Gibraltar – Tyrkiet(0-3) 0,41 – 2,89 
Norge – Holland(1-1)1,09 – 2,53Tyrkiet – Montenegro(2-2)1,68 – 0,88 
Holland – Tjekkiet(0-2)0,63 – 0,99 Schweiz – Tyrkiet(3-1) 2,57 – 1,59 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar