18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland – Skotland: Odds og optakt den 2.juni 2021

Foto: Bildbyrån

Onsdag aften står den igen på venskabskampe forud for den nært forestående EM-slutrunde. I det solbeskinnede Portugal tager Holland imod Skotland i den første EM-test for de to mandskaber. Hvem er længst i forberedelserne? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Skotland. Der er kampstart onsdag d. 2. juni 2021 kl. 20:45.

GÅ TILHolland – Skotland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Algarve, Portugal
Vejret: 19° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Holland
Skotland
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:40.


Optakt til Holland – Skotland: Skader, karantæner og startopstillinger

EM står for døren, og formen skal finpudses inden det hele går løs om et par uger. Den står på slutrunde-comeback til begge nationer – for Holland har misset de seneste to slutrunder, mens Skotland har kvalificeret sig til en slutrunde for første gang siden 1998. Det er uden tvivl to nationer, som brænder for at vise, at de kan spille med på det øverste internationale niveau. 


Holland kommer til slutrunden efter en 2.plads i deres kvalifikationspulje, hvor Tyskland viste sig for stærke, og løb med 1.pladsen. Holland viste sig dog fint frem i puljen, og slog da også Tyskland på udebane, så de kan altså godt være med mod de allerbedste. I VM-kvalen fik hollænderne en dukkert fra start med et 4-2 nederlag til Tyrkiet, de kom dog tilbage på sporet med sikre sejre over Letland og Gibraltar. 

Skotlands vej til det forestående EM var lidt mere kringlet… De endte som 3’er i deres gruppe efter Belgien og Rusland, og skulle dermed ud i playoff-kampe for at sikre sig billetten – først slog de Israel ud efter 0-0 og straffekonkurrence, og minsandten, om de ikke skulle ud i endnu en straffekonkurrence mod Serbien, inden de endelig kunne stå med EM-billetten i hånden! Det er første gang siden 1998, at Skotland har kvalificeret sig til en slutrunde – det er kæmpestort! I VM-kvalen ligger de i pulje med Danmark, og gav en hjælpende hånd da de i første gruppekamp stjal point fra Østrig, siden blev til X mod Israel og en sejr over Færøerne.  

Holland:

  • Virgil Van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Jasper Cillesen (Målmand, Fast) – Covid-19

Skotland:

Holland forventet startopstilling: Stekelenburg; Dumfries, De Ligt, De Vrij, Ake; Wijnaldum, De Jong; Berghuis, Klaassen, Depay; De Jong

Skotland forventet startopstilling: Marshall; Hanley, Cooper, Tierney; O’Donnell, McTominay, McGinn, McGregor, Robertson; Adams, Dykes


Odds på Holland – Skotland

Oddsene peger på, at bookmakerne har Holland som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:40.


Odds-forslag: Der er ikke helt styr på den hollandske defensiv endnu

Efter at Frank De Boer overtog tøjlerne fra Ronald Koeman som chef for det hollandske landshold, har der været gang i målscoringen, som oftest i begge ender af banen. Han har selvfølgelig heller ikke kunne råde over forsvarsgeneralen, Van Dijk, og til dette opgør er han også uden den normale 1.keeper, Cillesen, som er ude med en omgang corona. Udover de to seneste kampe mod miniputterne fra Letland og Girbaltar, kom begge hold på måltavlen i Hollands fem forudgående kampe – og det tror jeg godt kunne ske igen.

Der er store kvaliteter hos begge nationer, og Skotland viste sig senest flot frem i VM-kvalen, hvor de gav Østrig kamp til stregen og endte med at lave to mål ved den lejlighed. Man skal også have in mente, at det er en venskabskamp, og selvom begge mandskaber selvfølgelig helst vil tage sejren, så er der også andre ting der er vigtige i sådan et opgør. Derfor kunne jeg godt forestille mig et åbent opgør, hvor begge nationer har mulighed for at teste forskellige ting af, inden det går løs om to uger – med point på spil.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,83
Begge hold scorer
Besøg Bet365 *


Holland – Skotland: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland er klar til EM efter en flot kvalifikation hvor de gav Tyskland kamp til stregen, men måtte tage til takke med 2.pladsen i gruppen.

  • Skotland endte som treer i deres gruppe, og måtte ud i to playoff-kampe, som begge endte i straffesparkskonkurrence – og begge med Skotland som vinder. Første slutrunde siden 1998 kom med lidt besvær i hus.

  • Memphis Depay viser sig rigtig flot frem for det hollandske landshold, han har scoret fire gange i de seneste fem kampe.

  • Newcastles Ryan Fraser og Aston Villas McGinn var brandvarme i seneste landsholdssamling, Fraser scorede to gange i tre kampe og McGinn tre gange i tre kampe.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer var en venskabskamp tilbage i 2017, her vandt Holland med 1-0.


Expected Goals: Holland – Skotland – de seneste tre kampe

HollandResultatxGSkotlandResultatxG
Gibraltar – Holland(0-7)0 – 6,29Skotland – Færøerne(4-0) 1,35 – 0,22
Holland – Latvia(2-0)5,63 – 0,53Israel – Skotland(1-1)0,67 – 0,66
Tyrkiet – Holland(4-2)1,11 – 2,26Skotland – Østrig(2-2)1,76 – 1,61
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar