18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland – Georgien: Odds og optakt den 6. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Holland tager mod Georgien søndag aften i deres sidste testkamp forud for EM-slutrunden. Der er stadig tvivl, rumlen og spørgsmålstegn ved hollændernes niveau, og med udeladelsen af Jasper Cillessen er der nu også åbnet for lidt offentlig mudderkastning. I seneste testkamp spillede Holland 2-2 med Skotland, og her viste Memphis Depay med to scoringer, at han er klar til slutrunden. Det kan vise sig meget væsentligt for hollænderne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Georgien. Der er kampstart søndag d. 6. juni 2021 kl. 18:00. Se kampen på Eurosport Player. 

GÅ TILHolland – Georgien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Erik Lambrechts, Belgien
Stadion: De Grolsch Veste, Enschede, Holland
Vejret: 21°, svag vind og regnvejr

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 7. juni 2021 05:00.


Optakt til Holland – Georgien: Skader, karantæner og startopstillinger

I efterårets Nations League sluttede Holland som 2’er på niveau A kun overgået med et enkelt point af Italien. VM-kvalifikationen i marts åbnede med en fæl skuffelse med 4-2-nederlag til Tyrkiet, men de to følgende kampe gav sejre og samlet score på 9:0. I onsdags var Holland på Algarvekysten for at spille mod Skotland, og det opgør endte 2-2. Der var både gode og dårlige ting at tage med derfra. 

Det gode først. Memphis Depay scorede begge de hollandske mål og viste stor arbejdsiver og tog meget ansvar for holdets offensive udtryk, så det lover godt. Til gengæld fik hverken Wout Weghorst eller Luuk de Jong overbevist om, at en af dem har niveau til for alvor at udfylde rollen som frontangriber. Der er dejlig meget fart over kanterne hos Holland både med de to ivrige backs, der åbnede kampen mod Skotland, Owen Wijndal og Denzel Dumfries, og senere i kampen længere fremme med Quincy Promes og Steven Berghuis.

Forsvaret virkede til gengæld ikke dirkefrit, og de to skotske mål kom efter henholdsvis højt genpres og en skarp omstilling. Det skal de have styr på hos Holland. Å ja, og hvorfor er der ballade omkring udeladelsen af Jasper Cillessen? Fordi keeperen selv er gået ud offentligt og har kritiseret træner Frank de Boer for pludselig at mene, at Cillessens positive corona-test er et problem og sortere målmanden fra. Måske skulle Cillessen bare have luft? Eller måske ligger der mere og ulmer – det vil vise sig.  

Georgien måtte i efterårets Nations League lade sig nøje med en tredjeplads på niveau C. Det er altså temmeligt tæt på en nedrykning til Europas ringeste lag. Alligevel var de tæt på at kvalificere sig til EM-slutrunden som vindere på niveau D, for i playoffspillet nåede de finalen mod Nordmakedonien, der dog blev for stærke. I VM-kvalen i marts spillede Georgien en uafgjort og tabte to, og de kom med otte kampe uden sejr, da de i onsdags besejrede Rumænien på udebane. Mon ikke det har givet dem et gevaldigt boost til moralen? Det er dog tvivlsomt, om det vil være nok til for alvor at være en trussel i dette opgør.

Holland:

  • Jasper Cillessen (Mål, Fast) – COVID-19
  • Virgil van Dijk (Forsvar, Fast) – Skadet

Georgien:

  • Solomon Kvirkvelia (Forsvar, Fast) – Karantæne

Holland forventet startopstilling: Stekelenburg; Veltman, Timber, de Vrij, van Aanholt; van de Beek, Gravenberch, Koopmeiners; Berghuis, Weghorst, Promes.

Georgien forventet startopstilling: Loria; Kakabadze, Kashia, Khocholava, Giorbelidze; Shengelia, Kvekveskiri, Daushvili, Aburjania; Lobzhanidze, Zivzivadze.


Odds på Holland – Georgien

Bookmakernes odds viser os, at Holland er store favoritter til dette opgør. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 7. juni 2021 05:00.


Odds-forslag: Selv med rotationer vinder Holland klart

Det forventes, at træner Frank de Boer vil rotere hos hollænderne, men der bør være så meget styrke hos reserverne – og endda vilje til at vise sig frem – at de stadig kan være det klart bedste mandskab i dette opgør. Berghuis og Promes kom begge ind mod skotterne og viste fine takter, og kan de fortsætte det, vil det måske endda kunne sætte angriber Weghorst i scene, så han kan vise samme målnæse som i sæsonens Bundesligakampe. 

Der er faldet 20 mål i Georgiens seneste 10 kampe. Altså et snit på 2. De har selv stået for de 8, og de seneste 3 kampe har de alle fået scoret. I Hollands seneste 10 kampe er der faldet 31 mål, hvilket svarer til 3,1 i snit, og de har selv stået bag 20 af de mål. De har vundet 4 af de 10 kampe, og 3 af sejrene var på mindst 2 overskydende mål. 

Selv om der er udsigt til rotationer blandt mandskabet, er det svært at se Holland tage let på dette opgør. De skal have et godt rygstød frem mod EM-slutrunden, hvor deres pulje med Ukraine, Østrig og Nordmakedonien ser absolut overkommelig ud. Anbefalingen her bliver hollandsk sejr på mindst 3 overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,35
Holland vinder med mindst 3 overskydende
Besøg Unibet *


Holland – Georgien: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland åbnede VM-kvalifikationen i marts med et uventet nederlag mod Tyrkiet, og derfor er de nu noteret for 6 point efter 3 kampe og ligger på 2. pladsen. 

  • Statistikken for Holland er 2-0-1 og scoren 11:4.

  • Holland er til EM-slutrunden i pulje med Ukraine, Østrig og Nordmakedonien.

  • Georgien er på 4. pladsen i deres VM-kvalifikation med 1 point efter 3 runder. 

  • Tallene for Georgien er 0-1-2 med scoren 2:4.

  • Hollands topscorer i VM-kvalen indtil videre er Luuk de Jong, som har scoret 3 mål. 

  • Georgiens topscorer for de 3 VM-kvalifikationskampe er Khvicha Kvaratskhelia, som er noteret for 2 mål.


Expected Goals: Holland – Georgien – de seneste tre kampe

HollandResultatxGGeorgienResultatxG
Holland – Skotland(2-2)0,83 – 0,82Rumænien – Georgien(1-2)2,46 – 2,16
Gibraltar – Holland(0-7)0,00 – 6,29Grækenland – Georgien(1-1)0,95 – 0,54
Holland – Letland(2-0)5,63 – 0,53Georgien – Spanien(1-2)0,37 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar