18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro – Fremad Amager: Odds og optakt den 29. september 2022

Fremad Amager var meget tæt på sejren senest mod HB Køge, men hele to sene mål af gæsterne forpurrede fuldstændig den fredag aften i Sundby. (Foto: Bildbyrån)
Fremad Amager var meget tæt på sejren senest mod HB Køge, men hele to sene mål af gæsterne forpurrede fuldstændig den fredag aften i Sundby. (Foto: Bildbyrån)

Klubfodbolden ruller så småt igen efter en lille pause med landskampsfodbold. I den danske 1.division tager de hul på 11.spillerunde torsdag aften med en duel fra den nedre del af tabellen, når Hobro tager imod Fremad Amager. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hobro – Fremad Amager. Der er kampstart torsdag d. 29. september 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller Viaplay.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Hobro – Fremad Amager: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lasse Læbel Graagaard
Stadion: DS Arena, Hobro
Vejret: 11°, let vind

Optakt til Hobro – Fremad Amager: Skader, karantæner og startopstillinger

Nordicbet Ligaen er så småt ved at blive delt op her efter ti spillerunder. Vi har suveræne tophold i blandt andre Vejle, Hvidovre og Sønderjyske, mens bunden ser ud til at skulle dannes af blandt andre Nykøbing, Hillerød…og Hobro. Midt imellem top og bund finder vi Fremad Amager, som med en sejr her kan ligge afgørende afstand til bunden. Til gengæld er Hobro heller ikke længere væk end, at en sejr vil bringe dem inden for 2 points afstand af ‘amagerkanerne’ på 8.pladsen. Der er vigtige point på spil for begge mandskaber. Får Hobro holdt snor i midterholdene eller får Fremad Amager holdt snor i top-6?

Hobro havde et forfærdeligt efterår i sidste sæson, og det var kun et forrygende forår, som sikrede klubben endnu en sæson i NordicBet-ligaen. Her havde den tidligere Superliga-klub en stime på 12 kampe i træk uden nederlag, hvor klubben gik fra at være nedrykningstruet til at være blandt de bedste i nedrykningsspillet. Starten på indeværende sæson har dog ikke været imponerende med blot én sejr ud af ti mulige. Hjemmeholdet er det mindst scorende hold i rækken med fire mål i ti kampe, så når de samtidig indkasserer mål i strid strøm, så er det altså svært at vinde fodboldkampe.

Det var ikke en nem sæson Fremad Amager gik igennem i 21/22. En faretruende konkurs lå og lurede i foråret, hvor de ikke var i stand til at udbetale løn til spillere, staben og de øvrige ansatte. Den traditionsrige københavnerklub blev dog reddet på målstregen efter en lynhurtig redningsaktion, og det samme kan man sige om deres tilværelse i 1.division. Spillemæssigt var det langt fra en stor sæson, men Fremad Amager fik akkurat holdt sig oven vande med 3 point ned til Esbjerg, som endte med at rykke ned. Michael Hemmingsen er ny træner i klubben, og han fik en hård start på tilværelsen med nederlag til de to Superliga-nedrykkere i de to første kampe. Siden er det blevet til flere nederlag mod rækkens tophold, til gengæld er det også blevet til sejre over Hillerød, Vendsyssel og Nykøbing, som de nok kommer til kæmpe med i den nederste halvdel af rækken.


Hobro:


Fremad Amager:

Hobro forventet startopstilling: Kappenberg; Søgård, Bøge, Jacobsen, Dietz, Bak; Kristensen, Yoda, Freundlich, Brajanac; Østerby

Fremad Amager forventet startopstilling: Pryts; Gundelach, Bonnesen, Kanstrup, Jul Nielsen; Haren, Palm, Bay, Boysen, Marcussen; Wendel


Odds på Hobro – Fremad Amager

Bookmakerne holder hjemmeholdet som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Fjerde deler på stribe mellem Hobro og Fremad Amager

Hobro og Fremad Amager huserede i den nederste del af Nordicbet Ligaen i sidste sæson, og minsandten, om det ikke er der vi igen finder dem efter de ti første kampe af indeværende. På flere punkter står det dog værst til hos hjemmeholdet, som ligger og roder helt nede på 11.pladsen. Hobro har blot vundet én kamp indtil videre, mens det er blevet til nederlag i de tre seneste kampe.

Hos Fremad Amager peger pilen lidt længere opad, gæsterne har nemlig hentet to sejre i de seneste tre kampe, og var minutter fra at lave tre på stribe senest mod HB Køge. ‘Amagerkanerne’ førte med 2-1 indtil 89.minut, men endte alligevel med at tabe kampen. Det ændrer dog ikke ved, at Fremad Amager har bidt mere fra sig end værterne fra Hobro i denne sæson.

Hobro er ret klare favoritter til opgøret her, også lidt for klare i min optik. Værterne kan ikke lave mål, og så er det altså svært at vinde fodboldkampe. De seneste tre indbyrdes opgør mellem Hobro og Fremad Amager er endt uafgjort, og det virker også som et sandsynligt scenarie torsdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,65
Uafgjort
Gå til unibet *


Hobro – Fremad Amager: Statistik, topscorer og H2H

  • Hobro er nummer 11 i NordicBet Ligaen med 6 point i 10 kampe. Statistikken er på 1-3-6 og målscoren 4:19.

  • Fremad Amager er nummer 8 med 11 point efter 10 kampe. Statistikken er på 3-2-5 og målscoren 14:20.

  • Brajanac, Dietz, Louicius og Simon Jacobsen står hver noteret for et af Hobros fire mål i sæsonen.

  • Henrik Meister er topscorer for gæsterne med tre kasser.

  • De seneste tre indbyrdes opgør mellem de to klubber er endt uafgjort.


Expected Goals: Hobro vs. Fremad Amager de seneste tre kampe:

HobroResultatxGFremad AmagerResultatxG
Vejle – Hobro(2-0) 2,24 – 0,17Fremad Amager – HB Køge(2-3) 1,34 – 2,58
Hobro – Fredericia(1-3) 1,3 – 1,64Nykøbing – Fremad Amager(0-3) 1 – 3,16
Hvidovre – Hobro(6-0) 2,06 – 1,63Fremad Amager – Hillerød(1-0)0,66 – 0,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Hobro – Fremad Amager?

Hobro – Fremad Amager spilles torsdag den 29. september 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Hobro – Fremad Amager?

Hobro – Fremad Amager spilles på DS Arena i Hobro

Skriv et svar