18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hobro – FCK: Odds og optakt den 19. oktober 2022

Med skaderne til Falk og Zeca har der været masser af spilletid til Marko Stamenic. Mon ikke også at han spiller onsdag aften mod Hobro? (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)


Hobro fik den bedst mulige generalprøve på pokalkampen mod FCK, da de baskede topholdet i 1. division, Vejle med 3-0 i weekenden. FCK fik 1-1 med fra Vestegnen, hvilket må føles som en sejr eftersom udligningen kom sent. Kan 1. divisionsholdet drille de danske mestre i tredje runde af pokalturneringen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Hobro – FC København. Der er kampstart onsdag den 19. oktober 2022 kl. 17:45. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Hobro – FC København: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jens Maae
Stadion: DS Arena, Hobro, Danmark
Vejret: 12° og jævn til frisk vind

Optakt til Hobro – FC København: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er efterhånden en håndfuld år siden, at Hobro var på en af Danmarks største fodboldeventyr i nyere tid, da de tog turen hele vejen op i Superligaen, og sågar blev der et par sæsoner. Nu frister den jyske klub en tilstedeværelse i 1. division, hvor de har været et solidt midterhold i et par år. Nu kommer der dog igen stjernestøv over DS Arena i Hobro, når de danske mestre og Champions League-deltagere fra FCK lægger vejen forbi det nordlige Jylland.

FCK havde nok foretrukket en pause i deres voldsomme kampprogram med kampe hver 3-4 dag, men mon ikke også de ønsker at spille sig videre i pokalen efter fadæsen i sidste sæson mod Nykøbing FC? FCK er voldsomt ramt af skader til nøglespillere, så mulighederne for at rotere er ikke så store, som de havde været, hvis alle mand var klar. Det siger sig selv. Men de unge er blevet kastet for løverne eller i hvert fald i aktion for løverne. Det var nok de færreste der havde forestillet sig, at Valdemar Lund, Elias Jelert og Marko Stamenic skulle være blandt de første på holdkortet, men det er altså tilfældet i øjeblikket for københavnerne.

Mon ikke Jacob Neestrup alligevel prioritere at spare profiler som Claesson og Daramy, som der skal trækkes store veksler på i resten af efteråret. Og så er der også spænding om målmandsposten, hvor Grabara ser ud til at have slået Ryan af. Hvem får æren i onsdagens pokalkamp? Og hvad med Sahsah? Den unge kantspiller har imponeret stor for U19 i UEFA Youth League, så mon ikke han banker på til at prøve sig af på førsteholdet? Spørgsmålene er mange, og selvom vi nok ikke får svar på det hele, så bør en pokalkamp stadig give svar på, hvor bred FCKs trup egentlig er og hvor meget de satser på pokalen.


Hobro – skader:

Hobro – karantæner + karantænefare:


FC København – skader:

 • Denis Vavro (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Nicolai Boilesen (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Rasmus Falk (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Anthony Amoo (Kant, Reserve) – Skadet
 • Andreas Cornelius (Angreb, Fast) – Skadet
 • Khouma Babacar (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Mamoudou Karamoko (Angreb, Reserve) – Skadet

FC København – karantæner + karantænefare:

Hobro forventet startopstilling: Kappenberger; Bøge, Jakobsen, Dietz; Søgaard, Nygaard, Freundlich, Yoda, Bak; Deedson, Brajanac

FC København forventet startopstilling: Ryan; Ankersen, Diks, Lund, Sørensen; Stamenic, Johannesson, Haraldsson; Mukairu, Oskarsson, SahsahOdds på Hobro – FC København

Bookmakerne har FC København som store favoritter.


Odds-forslag: Ingen målfest i Hobro

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,66
Under 3,5 mål
Gå til Bet365 *

Godt nok scorede Hobro hele tre gange i deres kamp i weekenden mod Vejle, men nu er det en helt anden kaliber af modstander, som hjemmeholdet er oppe imod. Hobro har haft store problemer med at score mål i sæsonen, og kampen mod Vejle i weekenden var første gang, hvor de scorede mere end en gang. Det har også betydet, at de blot står noteret for otte scoringer i 13 1. divisionskampe, hvilket er færrest af alle.

FCK har fået bedre styr på defensiven efter Neestrup er tiltrådt. Til gengæld ser det ud til at være gået lidt udover offensiven. Offensiven er godt nok også ramt af skader, hvilket betyder at flere spillere har spillet ude af position. I kampen mod Hobro forventes det også, at Neestrup roterer i startopstillingen, så relationerne blandt spillerne har nok set bedre dage.

Hobro vil komme med alt hvad de har og formentlig et defensivt udgangspunkt, hvilket FCK godt kan få problemer med at dirke op. Få mål er bestemt ikke urealistisk.


Hobro – FC København: Statistik, topscorer og H2H

 • Hobro har slået Vejgaard og SfB Oure ud i dette års pokalturnering. Vejgaard blev slået med 2-0 efter forlænget spilletid og SfB Oure blev slået med 3-0.

 • FC København træder først ind i tredje runde af pokalturneringen, hvorfor det er deres første kamp.

 • I 1. division ligger Hobro nummer otte.

 • FC København ligger nummer syv i Superligaen.

 • Hobros topscorer er det tidligere FCK-talent Brajanac, som har scoret to gange i 1. division og en gang i pokalen.

 • Viktor Claesson er FC Københavns med seks sæsontræffere hver. 


Expected Goals: Hobro vs. FC Københavnde seneste tre ligakampe:

HobroResultatxGKøbenhavn FC KøbenhavnResultatxG
Hobro – Vejle(3-0) 1,87 – 0,56Brøndby – FC København(1-1) 0,95 – 1,22
SønderjyskE – Hobro(0-0) 1,18 – 0,83FC København – Manchester City (0-0) 0,40 – 1,24
Hobro – Fremad Amager(1-0)  0,73 – 1,48FC København – FC Nordsjælland(1-1) 1,79 – 0,45

Hvornår spilles Hobro – FC København?

Hobro – FC København spilles onsdag den 19. oktober 2022 klokken 17:45.

Hvor spilles Hobro – FC København?

Brøndby IF – Hobro spilles på DS Arena i Hobro, Danmark.

Skriv et svar