18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.83
3/10
Australien U23
Jordan U23
Tipped at 1.83
BettingGuru-avatar
15. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.99
1/10
Fiorentina
Genoa
Tipped at 1.99
Dagens Spil-avatar
15. apr.
19:30
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Hjulmand og co. med noget at bevise mod Schweiz

| Sidst opdateret:


På trods af kvalifikation til EM 2024, har Danmark en del at bevise, når de lørdag tager imod Schweiz til venskabskamp i Parken. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark – Schweiz. Der er kampstart lørdag d. 23. marts 2024 kl. 20:00. Se kampen på TV2Play eller TV2. 

Odds og optakt til Danmark - Schweiz

Giver Hjulmands tropper de danske rooligans noget at glæde sig over lørdag aften mod Schweiz? Foto: IMAGO / PanoramiC

DanmarkSchweiz: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Parken, København
Vejret: 10°, regn og let vind

Danmark vs Sverige
Danmark

Uafgjort

Sverige

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

DanmarkSchweiz preview

Stemningen omkring det danske landshold og træner Kasper Hjulmand er efterhånden ved at være lidt anspændt.

Danmark vandt ellers EM-kvalens Gruppe H, og spillede sig direkte til sommerens slutrunde i Tyskland, men på nær hjemmekampen mod Slovenien, var der ikke meget at råbe HUTTILUHUT! for på det spillemæssige plan.

Sammenholdt med et sløjt VM i Qatar er der derfor begyndt at snige sig en vis skepsis hos de fleste af de danske rooligans, som sætter spørgsmålstegn ved nærmest alt hvad den danske landstræner foretager sig, og de spillere som han udtager.

Af den grund er den ellers ubetydelige venskabskamp mod Schweiz ikke så ubetydelig endda. Der er nemlig noget at bevise for Hjulmand, og de spillere, som er udtaget på trods af minimal spilletid på deres klubhold.

Schweiz er også klar til EM i Tyskland, men imponerende ikke synderligt i kvalifikationen, hvor det blot blev til fire sejre ud af ti mulige i en ellers rigtig blød gruppe, hvor Rumænien stak afsted med 1.pladsen.

Gæsterne gik sejrsløse fra banen i de sidste fire kvalifikationskampe, så selvom schweizerne ligesom Danmark råder over en del spillere fra Europas topligaer, vokser træerne altså ikke ind i himlen.

Forventede startopstillinger Danmark – Schweiz

Danmark: Skader og karantæner

Schweiz: Skader og karantæner

Odds-forslag: Netmaskerne blafrer i Parken

EM-billetterne er i hus, men det virker ikke til at være nok til at tilfredsstille de danske fodboldfans. Siden det fantastiske EM i 2021 har det været småt med store præstationer fra det danske landshold, og derfor mærker både spillere og træner nok også et vist pres inden lørdagens testkamp mod Schweiz.

Spillere som Eriksen og Damsgaard er med på trods af minimal spilletid for deres klubhold, mens spillere som Isaksen, Dreyer og O’Riley kæmper for deres EM-chance, og på den måde er der en del af danskerne, som skal bevise sig i dette opgør.

Hjulmand og co. har brug for en succesoplevelse til at forstumme lidt af den kristiske røst, som omkredser landsholdet for tiden, og derfor regner jeg også med et toptændt hjemmehold i denne duel.

Schweiz var ikke imponerende i EM-kvalifikationen, hvor især defensiven så noget sårbar ud ved flere lejligheder, så der er bestemt noget at komme efter for Danmark i dette opgør.

Omvendt indkasserede Schmeichel i de fire sidste kvalifikationskampe mod hold, som umiddelbart bør være Schweiz underlegne, så mon ikke, at der kommer mål i begge ender i dette opgør mellem to nationer, som har en del at bevise?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,95
Begge hold scorer
Gå til NordicBet *

Danmark – Schweiz live stream

Du kan se venskabskampen mellem Danmark – Schweiz på live streaming-tjenesten TV2 Play.

Ligatabel

Indbyrdes kampe

Topscorer

Hvornår spilles DanmarkSchweiz?

Danmark – Schweiz spilles lørdag den 23. marts 2024 klokken 20:00.

Hvor spilles DanmarkSchweiz?

Danmark – Schweiz spilles i Parken, København.

Forventede startopstillinger Danmark – Schweiz

Danmark: Skader og karantæner

Schweiz: Skader og karantæner

Ligatabel

Topscorer

Skriv første kommentar

Skriv et svar