18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Helt vildt: Brøndby og FCK ikke repræsenteret på årets hold

Brøndby IF og FC København har spillet et sløjt efterår, og det afspejler sig således i, at ingen af de to storklubber er repræsenteret med en spiller på efterårets hold, som SpilXperten har lavet baseret på data. 

SpilXperten har på bagkant af den netop overståede efterårssæson valgt at lave et databaseret årets hold, som er gennemsigtigt, let forståeligt og som giver et godt overblik over, hvilke spillere, der har præsteret bedst i efteråret. 

Det har været en vanvittig superligasæson, og det afspejler sig også i årets hold, hvor hverken Brøndby IF eller FC København har en spiller på efterårets hold, der er domineret af AGF, Viborg og FC Nordsjælland. 

Efterårets hold i 2022/23 sæsonen.

Grafik lavet via Create Formation

Bænken:: Patrick Carlgren, Christian Sørensen, Nicolas Bürgy, Daniel Wass, Evander, Mohamed Daramy, Patrick Mortensen

Metodik for den indsamlede data: 

For at gøre det så gennemsigtigt som muligt, skal du, som læser, naturligvis have mulighed for at se, hvilke parametre vi har vurderet spillerne i Superligaen på. Det vil naturligvis altid kunne lade sig gøre at vurdere på andre parametre og dermed få et andet hold, men vi har valgt, at dette var de parametre, der gav mest mening at lave holdet ud fra.

Lucas Lund: Redningsprocent, mål forhindrede (xG) og mål lukket ind. 

Frederik Tingager og Yann Bisseck: Dueller vundet i procent, nøgletacklinger, mål lukket ind, fejl, som førte til mål, og expected goals against. 

Adam Andersson og Erik Kahl: Dueller vundet i procent, nøgletacklinger, chancer skabte, expected assists og expected goals against. 

Mads Bidstrup: Dueller vundet i procent, tacklinger vundet, bolderobringer, succesfulde afleveringer. 

Clint Leemans: Succesfulde afleveringer, chancer skabte, bolderobringer og chancer skabte.

Allan Sousa, Anders Dreyer og Andreas Schjelderup: Mål, assists, expected goals, expected assists, big chances created

Jay Roy-Grot: Mål, expected goals, skudeffektivitet

Er der en spiller, du undrer dig over, ikke er på holdet, eller måske synes du, at andre spillere har fortjent det mere? Giv os dit bud på årets hold i kommentarfeltet!

Skriv et svar