18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge (k) – Arsenal FC (k): Odds og optakt den 10. november 2021

Foto: Bildbyrån

Kvindefodbolden i HB Køge har virkelig taget enorme skridt i de seneste år. For fire år siden spillede de seriebold. Nu er de med i Champions League-gruppespillet. Her har de dog fået massiv modstand og tabt de første to kampe samlet 0:7. Onsdag kommer Arsenal FC (k) på besøg på Capelli Sport Stadion i Køge. Begge mandskaber fører deres respektive nationale ligaer. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HB Køge (k) – Arsenal FC (k). Der er kampstart onsdag d. 10. november 2021 kl. 18:45. Se kampen på Youtube.com. 

GÅ TIL


HB Køge (k) – Arsenal FC (k): Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sandra Bastos, Portugal
Stadion: Capelli Sport Stadion, Køge
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til HB Køge (k) – Arsenal FC (k): Skader, karantæner og startopstillinger

Egentlig havde HB Køge (k) givet sig selv helt frem til 2025 til at kvalificere sig til Champions League for første gang. Historien begynder i 2017, hvor de lå i serie 2, men en stribe oprykninger og oprustning via samarbejde med sponsorer og et amerikansk akademi har sendt holdet på raketfart mod toppen af dansk fodbold. I debutsæsonen i kvindernes bedste række i sidste sæson snuppede kvinderne fra HB Køge endda guldet foran Brøndby IF og Fortuna Hjørring. 

I kvalifikationen til CL-gruppespillet vandt holdet samlet 3:0 over Sparta Prag, og derfor er de nu i gruppespillet, hvor en barsk lodtrækning dog ser ud til indtil videre at udgøre en form for loft for HB Køge (k). De åbnede med 5:0-nederlag til de tyske bronzevindere fra Hoffenheim (k), og så tabte de senest 2:0 hjemme til de forsvarende Champions League mestre og spanske mestre fra FC Barcelona (k). Nu gælder det Arsenal FC (k), der vandt bronze i England sidste år, men som lige nu topper ligaen. I Kvindeligaen er HB Køge (k) suverænt i front med 11 sejre i de første 12 kampe, så selv om det er træls med internationale klø, kan klubben glæde sig over, at de henter masser af brugbar erfaring. 

Arsenal FC (k) er historisk set det mest vindende mandskab i engelsk kvindefodbold. De har i alt 15 ligatitler og 14 FA Cup-sejre. De er også eneste engelske hold til at vinde kvindernes Champions League, hvilket de gjorde i 2006-2007, hvor de også vandt begge pokalturneringer og ligaen med 22 sejre på stribe. Men de seneste ni sæsoner er det kun blevet til et enkelt mesterskab, for de er blevet udfordrede af særligt Chelsea og Manchester City. I årets gruppespil i CL indledte de med at tabe 4:1 til FC Barcelona (k), og i seneste runde bankede de så Hoffenheim (k) med 4:0. Dét Hoffenheim-hold, som HB Køge (k) tabte 5:0 til i første runde. Det ser endnu engang vanskeligt ud for HB Køge (k).

HB Køge (k):

  • Ingen kendte fravær

Arsenal FC (k):

  • Ingen kendte fravær

HB Køge (k) forventet startopstilling: Votikova; Lawrence, Ilestedt, Dudek, Karchaoui; Diallo, Geyoro, Däbritz; Diani, Bachmann, Huitema.

Arsenal FC (k) forventet startopstilling: Misa; Ivana, Luna, Vivo; Robles, Oroz, Sanchez, Møller, Carmona; Rodriguez, Garcia.


Odds på HB Køge (k) – Arsenal FC (k)

Bookmakernes odds efterlader ingen tvivl om, at gæsterne er enorme favoritter. 

Odds-forslag: Kan HB Køge (k) undgå endnu en tur i kværnen?

Værterne har braget gennem den danske liga i denne sæson. Den ene uafgjorte blandt de 12 første kamp var på udebane mod Fortuna Hjørring, som udlignede i kampens slutninng. Så det er så som så med modstanden og udviklingen for HB Køge (k) på hjemmefronten. Men de europæiske kampe er de matchet, så de skal stå på tæer for at være med. Efter de indledende klø mod Hoffenheim (k), fik de bedre fat mod de forsvarende CL-vindere fra FC Barcelona (k), men det var også på bekostning af et lidt mere defensivt udgangspunkt end sædvanligt. Pragmatisk tænkning af træner Søren Randa-Boldt. 

Vil vi så kunne forvente, at de endnu engang pakker sig og forsøger at krige et hæderligt resultat hjem, eller skal de frem for at byde gæsterne op til vals? Anbefalingen tror, de vil gøre et mere aggressivt forsøg på at spille med. Der er formentlig forskel på CL-vinderne og de engelske bronzevindere – også selv om Arsenal FC (k) har fejet al modstand til side i England med sejr over Chelsea FC (k) i premieren på 3:2 og siden fem sejre med samlet 20:0. 

Det kan selvfølgelig vise sig, at Køge-kvinderne løber ind i en kontrakniv, hvis de bevæger sig længere frem og forsøger at spille med, men det er jo den balance, træner Randa-Boldt skal hjælpe holdet med at finde, og finder de den, taber de ikke med mere end højst to scoringer, som de gjorde det mod FC Barcelona (k).

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,91
HB Køge (k) plus 2,5
Gå til Marathonbet *


HB Køge (k) – Arsenal FC (k): Statistik, topscorer og H2H

  • HB Køge (k) er efter 2 runder sidst i CL-gruppe C med 0 point. 

  • Tallene for HB Køge (k) siger 0-0-2 med scoren 0:7.

  • I den danske liga går det bedre for HB Køge-kvinderne, for her topper de tabellen efter 12 runder med 34 point og scoren 27:6.

  • Gæsterne fra Arsenal FC (k) er lige nu på gruppens 2. plads med 3 point for 2 kampe. 

  • Arsenal FC (k)s statistik er 1-0-1, mens deres måldifference er 5:4.

  • I den engelske Women’s Super League er Arsenal FC (k) i front efter 6 runder, hvor de har hentet 18 point og målscoren 23:2.

  • HB Køge (k)s topscorere i den hjemlige liga er Cecilie Fløe og Madalyn Pokorny, som hver har nettet 6 gange.

  • Arsenal FC (k)s topscorer i ligaen er skotske Kim Little, som er noteret for 6 træffere, mens de 5 europæiske scoringer er fordelt på 5 forskellige spillere. 


Expected Goals: HB Køge (k) vs. Arsenal FC (k) de seneste tre kampe:

HB Køge (k)ResultatxGArsenal FC (k)ResultatxG
HB Køge (k) – AaB (k) (1-0)N/A Arsenal FC (k) – West Ham (k) (4-0) N/A 
Brøndby IF (k) – HB Køge (k) (0-1)N/A Arsenal FC (k) – Brighton (k)(3-0) N/A 
HB Køge (k) – KoldingQ (k) (4-2) N/A Arsenal FC (k) – Hoffenheim (k) (4-0) N/A 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar