18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

HB Køge – Hvidovre: Odds og optakt den 1. august 2021

Foto: Bildbyrån

Daniel Agger og Landsholds-Lars fik den perfekte debut som prominent trænerteam i HB Køge, da de ude mod Superliganedrykkerne fra AC Horsens tog alle 3 point. Denne gang får Køge besøg fra den københavnske vestegn, når Hvidovre kommer på besøg. Ligger der 3 point mere og venter for Agger og co. eller var det bare begynderheld i første kamp? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HB Køge – Hvidovre Der er kampstart søndag d. 1. august 2021 kl. 14:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL


HB Køge – Hvidovre: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Capelli Sport Stadion, Køge
Vejret: 19° og svag vind


Optakt til HB Køge – Hvidovre: Skader, karantæner og startopstillinger

Søndag eftermiddag får hjemmefansene i Køge endelig lov til at se deres nye mandskab i aktion, når HB Køge byder Hvidovre op til dans! Daniel Agger og Lars Jacobsen har fået lov til at overtage roret i HB Køge, og det har givet masser af entusiasme hos fans og spillere! En lang liste af spillere er kommet til fra både ind- og udland, Mathias Nielsen, Oscar Buch, Daniel Thøgersen, Pierre Larsen, Bruninho, Nemanja Cavnic og den tidligere Liverpool-back Jon Flanagan, flere af dem kommer med solid erfaring fra dansk fodbold og Flanagan fra selveste Liverpool! På papiret ser det mere spændende ud end det har gjort i lang tid! Umiddelbart kunne de godt ligne en outsider til en oprykningsplads, men lad os nu se. Euforien blev nok ikke mindre i Køge i weekenden, efter de slog Superliganedrykkerne fra AC Horsens i første spillerunde. Det var ikke prangende hele vejen igennem for Køge, men de fik holdt Horsens åbne målchancer nede på et minimum, og så var de uhyre skarpe da de selv fik muligheden. Solid defensiv og effektiv offensiv, så er man allerede nået langt!

Mens HB Køge har opgraderet voldsomt på spillerfronten, så har været mere roligt i Hvidovre, som råder over et af de mindste budgetter i 1.division. De har dog føjet to nye navne til spillertruppen, og spillerne Matti Lund og Martin Spelmann vækker formentlig genklang hos de fleste danske fodboldfans. Umiddelbart ligner det to solide tilføjelser til truppen, i hvert fald er der masser af erfaring og kvalitet hos begge. På trods af manglende økonomiske muskler har Hvidovre alligevel formået at holde sig i den næstbedste danske række i 3 sæsoner i streg, og sidste sæson endte de på en ganske fin 7.plads. Første kamp resulterede kun i et enkelt point hjemme mod Jammerbugt, hvor man godt kan argumenterer for, at det var Hvidovre, som havde fortjent sejren mest, men det blev altså kun til et enkelt point, på trods af en fin præstation.

HB Køge:

  • Eddi Gomes (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Lasse Petry (Midtbane, Fast) – Skadet

Hvidovre:

HB Køge forventet startopstilling: Snorre; Flanagan, Cavnic, Marfelt, Thøgersen; Jensen, Larsen, Seehusen; Buch, Nsungusi, Adedeji

Hvidovre forventet startopstilling: Brylov; Iljazovski, Olsen, Stenderup, Nielsen; Østberg, Nøhr, Spelmann; Lindberg, Aabech, Thomsen


Odds på HB Køge – Hvidovre

Oddsene peger på, at bookmakerne har HB Køge som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Selvtilliden er høj i Køge!

HB Køge var smarte i første kamp mod AC Horsens! Det virkede som om, at det nye trænerteam havde regnet den rimelig godt ud, ved at overlade initiativet til Horsens, som alle ved ikke kan skabe en fodboldkamp. Kampen bød på en masse ineffektiv boldbesiddelse til Horsens, og da de var ved at køre træt i det, ja, så slog Køge til med en usædvanlig skarphed. Køge så solide ud igennem hele kampen, de var effektive, og de havde lagt den rigtige taktik. Der blæser nye vinde i Køge, og sejren over Superliganedrykkerne må have gjort euforien endnu større.

Til dette opgør er der fine muligheder for at snuppe 3 point mere for Køges vedkommende, når de tager imod Hvidovre, som formentlig kommer til at kæmpe i den nederste del af rækken, og som lagde ud med et X hjemme mod oprykkerne fra Jammerbugt. Der er ikke noget i HB Køges kamp mod AC Horsens, som får mig til at tro mindre på, at de kan være med i toppen af rækken i denne sæson. Hvis de skal indfri forventningerne, og ride videre på den positive bølge af eufori, så skal de også slå et hold som Hvidovre på hjemmebane. Hjemmeholdet var gode og kloge i første kamp, og denne gang bør modstanden blive mere overkommelig, de har fordelen af hjemmetilskuere i ryggen, og dem vil de helt sikkert gerne give én på opleveren. Agger og Landsholds-Lars tager 3 point mere søndag!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,84
1-tallet
Gå til Nordicbet *


HB Køge – Hvidovre: Statistik, topscorer og H2H

  • Der er sket ting og sager i Køge henover sommeren, nye spillere og nyt trænerteam, som har givet fornyet tro på tingene. De fik også den bedst mulige start med en 2-0 sejr ude mod Horsens.

  • Hvidovre var bedst i deres første kamp hjemme mod oprykkerne fra Jammerbugt, men måtte alligevel nøjes med et enkelt point.

  • Jubril Adedeji endte øverst på HB Køges interne topscorerliste i sidste sæson med 6 kasser, i første kamp var det dog Pierre Larsen, som stjal showet med en lækker scoring. Larsen stod for 8 mål i Fremad Amager-trøjen i sidste sæson.

  • Tobias Thomsen, som har spillet ungdomsbold i netop HB Køge, blev Hvidovres topscorer i sidste sæson med 8 kasser. Han ville nok elske at smække en bold i nettet mod hans tidligere klub, som han også gjorde det i sidste sæson.

  • HB Køge og Hvidovre var oppe mod hinanden to gange i sidste sæson, det første møde i Køge blev vundet af hjemmeholdet med 2-1, mens det i Hvidovre blev til en 0-0’er.


Expected Goals: HB Køge vs. Hvidovre – de seneste tre kampe

HB KøgeResultatxGHvidovreResultatxG
Horsens – HB Køge (0-2)0,97 – 0,21Hvidovre – Jammerbugt(1-1)2,05 – 0,5
Viborg – HB Køge(4-0)3,99 – 0,94FCK – Hvidovre(1-1)2,82 – 0,89
HB Køge – Esbjerg(1-2)0,9 – 0,72Hvidovre – Hobro(4-0)2,03 – 1,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar