18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

HB Køge – FC Fredericia: Odds og optakt den 24. september 2021

Foto: Bildbyrån

Den prominente trænerduo, udgjort af Daniel Agger og Lars Jacobsen, har fået en sløj start på trænerkarrieren. HB Køge er uden sejr i de seneste ni kampe, og der er ualmindeligt langt op til topholdene i ligaen. Denne gang får Agger og co. besøg af rækkens 2’er fra Fredericia, som er kommet godt ud af starthullerne. Kommer HB Køge tilbage på sejrssporet her, eller venter der endnu en skuffende oplevelse? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HB Køge – FC Fredericia. Der er kampstart fredag d. 24. august 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay.

GÅ TIL


HB Køge – FC Fredericia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Capelli Sport Stadion, Køge
Vejret: 14° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til HB Køge – FC Fredericia: Skader, karantæner og startopstillinger

Daniel Agger og Lars Jacobsen fik en flyvende start på tilværelsen som 1.divisionstrænere med en flot udesejr i premieren mod Superliga-nedrykkerne fra Horsens, siden da er det dog kun gået én vej for HB Køge. Faktisk er premiere-sejren den eneste sejr som hjemmeholdet har hentet i sæsonens første ni spillerunder, mens det også blev til lynhurtigt exit i Sydbank Pokalen med nederlaget til Helsingør. Indtil videre er det blevet til fem nederlag, tre uafgjorte og kun en sølle sejr. Det var ikke ligefrem det, som var forventet af HB Køge før de tog hul på sæsonen, for både på træner- og spillerfronten havde de oprustet kraftigt. Træerne er dog ikke vokset ind i himlen, og vi kan vidst godt begynde at snakke om krisetilstand i klubben, som kun har to point ned til rækkens bundprop fra Hobro. Senest var der dog fremskridt at spore mod Superliga-nedrykkerne fra Lyngby, her lå Køge-sejren og lurede, men et sent Lyngby-mål gjorde det til en pointdeler.

FC Fredericia har været en del af subtoppen i 1.divison i et par sæsoner nu, og var det også i sidste sæson, hvor de endte på 5.pladsen, efter en skuffende afslutning på sæsonen, hvor de gik i stå. Det virker dog til, at de i denne sæson er klar til at tage et skridt op og byde sig til i oprykningskampen. Indtil videre går det strygende med en placering på 1.divisions 2.plads. Ni kampe har blot resulteret i et enkelt nederlag, hele seks sejre og to x’er. Det ser spændende ud i Fredericia! I seneste ligakamp endte det godt nok med nederlag i topopgøret mod Helsingør, men det skal ikke tage noget fra Fredericias sæsonstart, som har været meget overbevisende. Gæsterne spillede sig tirsdag videre i pokalturneringen med en 2-0 sejr over AB.

HB Køge:

  • Ingen kendte fravær

FC Fredericia:

  • Ingen kendte fravær

HB Køge forventet startopstilling: Olsen; Assinki, Nielsen, Cavnic, Marfeldt; Jørgensen; Larsen, Jensen, Stamenic, Elvius; Rothmann.

FC Fredericia forventet startopstilling: Nybo; Olsen, Geertsen, Nissen; A.Jensen, Nambishi, C.T. Jensen, Ritter; Iyede, Kirkegaard, Egelund.


Odds på HB Køge – FC Fredericia

Oddsene peger i retning af sejr til gæsterne.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: HB Køge får endnu et point til kontoen

HB Køge skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet efter hele ni kampe i streg uden sejr, men det bliver ikke en nem opgave når topholdet fra Fredericia kommer på besøg, for de skal også ud og revanchere sig oven på nederlaget i topkampen mod Helsingør senest(første nederlag i sæsonen). Hjemmeholdet har været hårdt ramt af skader her i starten af sæsonen, men har så småt fået de fleste spillere klar igen, og det kan måske gøre underværker for hjemmeholdet.

Selvom værterne senest viste fremgang mod Superliga-nedrykkerne fra Lyngby, som de holdte fint fra fadet i det meste af kampen, så er jeg ikke sikker på, at det bliver til 3 point her mod Fredericia. Gæsterne har været virkelig godt kørende, men nu er de løbet ind i sæsonens første nederlag, og det bliver spændende at se om de kan rejse sig fra den. Umiddelbart bør det blive et rimelig jævnbyrdigt opgør på trods af de modsatrettede formkurver hos de to mandskaber, HB Køge er fit for fight igen, og spillermaterialet er til mere end hvad de har hentet hjem i sæsonens første ni kampe. Gæsterne har været til at tale med når de har været på fremmed græs, hvor det er blevet til pointdeler med Nykøbing FC og Vendsyssel. Med det udtryk vi så fra HB Køge senest, så kunne den her sagtens ende med et x.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,90
Uafgjort
Gå til marathonbet *


HB Køge – FC Fredericia: Statistik, topscorer og H2H

  • HB Køge indtager 9.pladsen i 1.division med en statistik på 1-3-5 og en målscore på 10:17.

  • Fredericia byder sig i toppen af rækken, hvor de indtager 2.pladsen. Statistikken lyder på 6-2-1 og målscoren 19:11.

  • Den gamle Brøndby-dreng Mike Jensen har været skarpest for HB Køge indtil videre i denne sæson med 3 mål.

  • Samson Iyede er topscorer for gæsterne med 5 kasser indtil videre.

  • De fire indbyrdes opgør mellem HB Køge og Fredericia i sidste sæson endte ud med tre sejr til Fredericia og et enkelt x.

Info
NavnFredericiaFCF
Land
Danmark
DAN
Websitewww.fcfredericia.dk
Form


Expected Goals: HB Køge vs. FC Fredericia – de seneste tre kampe

HB KøgeResultatxGFC FredericiaResultatxG
Lyngby – HB Køge(1-1)1,67 – 0,79Fredericia – Helsingør(2-4)2,44 – 2,17 
Jammerbugt – HB Køge(4-3)2,14 – 1,83Horsens – Fredericia(1-3)  2,46 – 1,4
HB Køge – Vendsyssel(2-2)2,17 – 1,16 Fredericia – Fremad Amager(2-1)1,47 – 1,41 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar