18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

HB Køge – Esbjerg: Odds og optakt den 19. november 2021

Foto: Bildbyrån

HB Køge tager fredag aften mod Esbjerg i den danske 1.division. De to hold ligger henholdsvis 7 og 8 i tabellen, og skal til at have lidt turbo på, hvis de vil med i den bedste del af rækken inden den bliver delt op. For begges vedkommende gælder det om at komme tilbage på sejrssporet efter en skuffende runde før landskampspausen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til HB Køge – Esbjerg. Der er kampstart fredag d. 19. oktober 2021 kl. 18:30. Se kampen på Viaplay. 

GÅ TIL


HB Køge – Esbjerg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Capelli Sport Stadion, Køge
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:14.

Optakt til HB Køge – Esbjerg: Skader, karantæner og startopstillinger

Fredag aften er der duel i den danske 1.division mellem to af de mest skuffende bekendtskaber i indeværende sæson. HB Køge løb med al opmærksomheden i den næstbedste danske række inden sæsonstart, da de præsenterede Daniel Agger som ny cheftræner og Lars Jacobsen som assistent + en hel del ny indkøb. Armbevægelserne var store og forventningerne var det pludselig også. Det startede også på bedst mulig måde med en udesejr på 2-0 over Superliga-nedrykkerne fra Horsens. Men, men, men… Herefter fulgte hele otte ligakampe uden sejr + et exit i pokalturneringen. Så det bliver med statsgaranti ikke til den oprykning som de måske var begyndt at drømme stort om på de egne. Der har dog været forbedring at spore på det sidste for Agger og co., som har vundet tre ud af de seneste seks kampe. Alle tre sejre kom hjemme på Capelli Sport Stadion, så de må have troen på, at de også kan få et brugbart resultat med her. De kommer fra en ordentlig øretæve i seneste runde, hvor de blev sendt hjem fra Vendsyssel med et 4-1 nederlag i bagagen, men mon ikke de glædeligt har fortrængt det i løbet af landskampspausen?

Der er kommet en hel del mere fokus på selve fodbolden hos Esbjerg FB, efter at klubben fik byttet den fejlcastede Peter Hyballa på trænerbænken ud med Roland Vrabec. Endnu en tysk træner, men dog en af en lidt anden karakter. Vrabec indledte sin tid i spidsen for Esbjerg FB med to uafgjorte og to nederlag og et exit fra pokalturneringen mod Kolding IF. Ikke ligefrem imponerende, men det kan heller ikke have været en simpel opgave, at overtage det kaos Hyballa havde efterladt. I de seneste otte kampe har der været klar forbedring at spore hos vestjyderne, som har vundet fire, x’et en og tabt tre af de otte kampe.

Køge og Esbjerg ligger på henholdsvis 8. og 7. pladsen i tabellen med 15 og 16 point. Nykøbing FC er nærmeste hold i den vigtige top-6, de har 21 point og både Køge og Esbjerg vil selvfølgelig gå indædt efter at indhente dem. Men den nederste del af rækken er ganske tæt, så der skal ikke mange pointtab til før, at den i stedet kan komme til at stå på regulær nedrykningskamp.

HB Køge:

  • Ingen kendte fravær

Esbjerg:

  • Con Ouzounidis (Forsvar, Fast) – Karantæne

HB Køge forventet startopstilling: Olsen; Larsen, Cavnic, Nielsen, Marfelt; Stamenic, Jørgensen; Simonsen, Jensen, Elvius; Rothmann.

Esbjerg forventet startopstilling: Højbjerg; Catovic, Tranberg, Korac; Halilovic, Strinck, Parunashvili, Winfield; Sørensen, Larsen, Holten.


Odds på HB Køge – Esbjerg

Bookmakerne har Esbjerg som smalle favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Stærkt hjemmehold mod svagt udehold

Både HB Køge og Esbjerg må indtil videre i sæsonen sidde tilbage med en fornemmelse af et stort uforløst potentiale. Køge oprustede før sæsonen både på træner- og spillerfronten, og havde formentlig regnet med at kunne byde sig til længere fremme i rækken. Esbjerg er i egen selvforståelse et mandskab og en klub, der hører til i Superligaen, så vestjyderne kan heller ikke være tilfredse med den nuværende placering som nummer 7.

Fælles for begge mandskaber er, at det værste virker til at være bag dem. HB Køge er begyndt at stemple ind med sejre i ny og næ efter en sløj periode med otte kampe uden sejr, mens Esbjerg har fundet mere stabilitet nu hvor Hyballa er fortid i klubben. Køge og Esbjerg krydsede klinger for lidt over en måned siden, og her trak Esbjerg sig sejrrigt ud med en 2-0 sejr på hjemmebane. Denne gang står HB Køge dog med hjemmebanefordelen på eget kunstgræs på Capelli Sport Stadion, og her har de vist fine takter på det sidste. Hjemmeholdet har vundet de tre seneste kampe på hjemmebane mod ganske habile modstandere som Fredericia, Horsens og Nykøbing, som alle er at finde i top-6. Esbjerg kæmper fortsat med resultaterne på udebane, hvor det blot er blevet til 4 point ud af 18 mulige, og selvom de går ind til dette opgør som smalle favoritter, så kan de godt ende med at få det svært. Anbefalingen lyder på en fortsættelse af den fine hjemmebaneform for HB Køge, men med en gardering så indsatsen ryger retur ved pointdeling.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,0
HB Køge (Draw No Bet)
Gå til Bwin *


HB Køge – Esbjerg: Statistik, topscorer og H2H

  • Gæsterne fra HB Køge holder til på tabellens 8. plads, men de har også hentet 15 point i de foreløbige 15 spillerunder. 

  • HB Køges statistik er 4-3-8, og deres målforskel lyder på 17:24.

  • Gæsterne fra Esbjerg holder til på tabellens 7. plads, de har hentet 16 point i de foreløbige 15 runder. 

  • Esbjergs statistik er 4-4-7, og deres målforskel lyder på 19:25.

  • Hos HB Køge er topscoreren en gammel kending i form af Mike Jensen, som har sendt tre scoringer i kassen indtil videre.

  • Elias Sørensen er Esbjerg FBs topscorer med seks træffere. 
Info
NavnEsbjerg fBEFB
Land
Danmark
DAN
Websitewww.efb.dk
Form


Expected Goals: HB Køge vs. Esbjerg de seneste tre kampe:

HB KøgeResultatxGEsbjergResultatxG
Vendsyssel – HB Køge(4-1)1,16 – 1,02Esbjerg – Jammerbugt(2-2)3,07 – 0,37
HB Køge – Horsens(2-0)1,07 – 3,47Hobro – Esbjerg(2-6)0,98 – 4,48
Hvidovre – HB Køge(1-0)1,03 – 0,02Esbjerg – Fredericia(1-2)1,03 – 2,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar