18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Grækenland – Sverige: Odds og optakt den 8. september 2021

Foto: Bildbyrån

Grækenland tager onsdag aften mod Sverige i en kamp, hvor værterne skal forsøge at bryde dødvandet med foreløbig tre uafgjorte kvalifikationskampe på stribe, mens svenskerne skal fortsætte de imponerende takter med sejr i deres første tre kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Grækenland – Sverige. Der er kampstart onsdag d. 8. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Grækenland – Sverige: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sergei Karasev, Rusland
Stadion: Olympic Athletic Center of Athens “Spyros Louis”, Grækenland
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Optakt til Grækenland – Sverige: Skader, karantæner og startopstillinger

De troede lige. Grækerne. For deres første kamp i VM-kvalifikationen gav dem et sensationelt 1:1-resultat ude mod storfavoritterne fra Spanien. Men efterfølgende er det blevet til yderligere to gange 1:1 – mod noget mindre skræmmende modstand i form af Georgien og Kosovo. Det betyder, at Grækenland nu er på en 4. plads i gruppen, og der er allerede et ordentligt hul op til de to første pladser, som giver mulighed for at komme med til VM næste år. Så man kan godt kalde dette for sidste udkald, for vinder grækerne ikke denne kamp, bliver det tæt på umuligt for dem at nå en af gruppens to øverste pladser. 

De kan glæde sig over, at de blot har et nederlag i deres seneste 12 kampe, og det faldt i øvrigt i en testkamp mod Schweiz. Men de er altså røget ind i en stime af uafgjorte kampe, og de har brug for sejre, hvis de skal nærme sig de sjove pladser i gruppen. Seneste indbyrdes møde var ved EM-slutrunden i 2008, hvor de forsvarende mestre fra Grækenland blev sendt ud af gruppen med 0 point og blandt andet et 2:0-nederlag til Sverige. 

Svenskerne er til gengæld i gang med en rigtig fin kvalifikationsturnering. Efter sommerens EM-slutrunde hvor de gik videre fra puljen ubesejret, men så måtte se sig slået allerede i ottendedelsfinalerne af Ukraine, er Sverige bare fortsat, hvor de slap med sejre i de tre første kampe mod henholdsvis Georgien, Kosovo og Spanien. Slipper de fra denne kamp uden nederlag, venter to hjemmekampe mod Kosovo og Grækenland samt en udekamp mod Georgien. Der kan ligge rigtig mange point og vente for de disciplinerede svenskere i de kommende måneder, og hvis de vinder de fire næste kampe, har de allerede vundet gruppen før den afsluttende kamp på udebane mod Spanien. 

Som altid er det svenske mandskab homogent og solidt, men der er alligevel et par profiler, som det er ekstremt vigtigt spiller op til deres bedste, hvis svenskerne skal levere noget ekstraordinært. Det gælder Emil Forsberg, der både fungerer som playmaker og som afslutter, og rammer han en god dag, vil han næsten altid stå bag eller for en chance eller to. Helt fremme er Alexander Isak vokset til en stor profil, og den boldfaste og hårdtskydende frontmand er en trussel for alle forsvar, og ofte også selv om han må operere på egen hånd. 

Grækenland:

  • Ingen kendte fravær

Sverige:

  • Ingen kendte fravær

Grækenland forventet startopstilling: Vlachodimas; Androutsos, Mavropanos, Tzavellas, Giannoulis, Tsimakis; Bakasetas, Bouchalakis, Siopis; Douvikas, Pavlidis.

Sverige forventet startopstilling: Olsen; Kraft, Lindelöf, Helander, Augustinsson; Claesson, Olsson, Ekdal, Forsberg; Isak, Kulusevski.


Odds på Grækenland – Sverige

Oddsene peger på, der er et lige opgør i vente, men svenskerne er knebne favoritter.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: Tæt kamp med mål til begge sider

Grækerne kan godt tillade sig at være skuffede efter de to seneste kampe, hvor de har smidt point mod både Kosovo og Georgien. Det er ikke godkendt, hvis de vil kæmpe med om de sjove pladser og igen aspirere til deltagelse i VM-slutrunden, som de gjorde både i 2010 og 2014.

Svenskerne er i fornem form med tre sejre på stribe, og det er et mandskab, der er svære at nedbryde, og som tålmodigt spiller sig frem til sine chancer i de fleste kampe. Så er det skarpheden på dagen, der afgør, hvor store hold de kan spille op med. Grækenland bør klart være et mandskab, hvor svenskerne tager teten og har modet til at spille sig frem til chancer frem for at satse på omstillinger og dødbolde. 

Det er ikke umiddelbart to mandskaber, der varsler decideret målfest, men grækerne har i deres seneste syv landskampe været involveret i opgør, hvor begge hold har været på tavlen. For svenskerne gør det sig gældende i deres seneste fire kampe, og det er egentlig ganske sandsynligt, at grækerne for fjerde gang i kvalifikationen spiller 1:1, men det kan også blive til en kneben svensk 2:1-sejr. Anbefalingen lægger sig fast på, at begge hold kommer på tavlen i dette opgør. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,08
Begge hold scorer
Gå til Marathonbet *


Grækenland – Sverige: Statistik, topscorer og H2H

  • Grækenland er på gruppens 4. plads med 3 point for deres første 3 kampe. 

  • Grækenlands statistik er 0-3-0, og deres målscore er 3:3.

  • Sverige holder fast i 2. pladsen i gruppen efter 3 kampe og 9 point. 

  • De svenske tal er 3-0-0 med scoren 6:1.

  • To spillere har scoret hver en gang for Grækenland – det er to gange Anastasios: Bakasetas og Douvikas.

  • Sveriges topscorere lige nu er Victor Claesson og Alexander Isak, som hver har nettet 2 gange. 


Expected Goals: Grækenland vs. Sverige – de seneste tre kampe

GrækenlandResultatxGSverigeResultatxG
Kosovo – Grækenland(1-1)1,33 – 0,36Sverige – Spanien(2-1)0,71 – 1,09 
Schweiz – Grækenland(2-1)0,98 – 1,80Sverige – Ukraine(1-2)0,81 – 0,90
Norge – Grækenland(1-2)0,89 – 0,68 Sverige – Polen(3-2)0,91 – 1,89
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar