18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Grækenland – Spanien: Odds og optakt den 11. november 2021

Foto: Bildbyrån

Spændingen er intakt i VM-kvalens gruppe B! Grækenland på 3. pladsen jagter Spanien på 2.pladsen, som jagter Sverige på 1.pladsen. To spillerunder resterer, hvem tager den direkte VM-billet, hvem tager playoff-pladsen og hvem bliver sorteper? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Grækenland – Spanien. Der er kampstart torsdag d. 11. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren. 

GÅ TIL


Grækenland – Spanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak, Polen
Stadion: Athens Olympic Stadium
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til Grækenland – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er stadig masser at spille om her i VM-kvalens gruppe B, og især for Grækenland og Spanien, som tørner sammen torsdag aften i Athen. Der resterer to spillerunder af VM-kvalifikationen, hvor 1.pladsen er direkte kvalificeret til VM-slutrunden i Qatar, mens 2.pladsen skal i playoff. Scenariet i gruppe B forholder sig således: Sverige topper gruppen med 15 point, og mangler en udekamp mod Georgien og en udekamp mod Spanien. Spanien indtager 2.pladsen med 13 point, og mangler denne udekamp mod Grækenland og en hjemmekamp mod Sverige. Grækenland er på 3.pladsen med 9 point og kan dermed kun nå 2.pladen, grækernes sidste kampe er her mod Spanien og hjemme mod Kosovo. Sverige kan enten blive nummer 1 eller nummer 2 i gruppen, Spanien kan nå at blive nummer 1,2 eller 3, mens Grækenland enten kan blive nummer 2 eller 3. Der er virkelig lagt op til en nervepirrende afslutning!

Grækenland har kun ét nederlag på kontoen efter de seks første spillerunder af kvalen, det kom i seneste kamp mod Sverige, hvor de blev sendt hjem fra Friends Arena i Stockholm med et 2-0 nederlag. Herudover er det blevet til to sejre, hjemme mod Sverige og ude over Georgien, og tre x’er, ude mod Spanien, ude mod Kosovo og hjemme mod Georgien. Det er pointtabene mod upåagtede Kosovo og Georgien, som de pt. ser ud til at mangle. Grækerne har et par markante fravær til dette opgør, i seneste kamp fik midterforsvar, Chatzidiakos, en badebillet og sidder dermed i karantæne her, topscorer Bakasetas sidder også i karantæne efter for mange gule kort, mens Carlos Zeca og faste midterforsvar Mavropanos er ude med skade.

Ved seneste landskampssamling var Spanien ikke i aktion i VM-kvalen, men derimod i Nations League, hvor de efterlod et fint indtryk med semifinale-sejr over Italien og et snævert finale-nederlag til Frankrig. Luis Enrique råder over en ung og mindre profileret spansk trup end tidligere set, men de er begyndt at spille sig op, som vi så i dele af sommerens EM-slutrunde og senest i Nations League. Her i VM-kvalen har de fortsat to point op til Sverige med to kampe igen, så der skal fuldt udbytte ud af de sidste kampe, hvis de vil være sikre på direkte kvalifikation. Spanien er dog også hårdt ramt på skadesfronten, hvor Ferran Torres, Fati, Oyarzabal, Moreno og Garcia mangler. Der kunne meget vel komme til at mangle lidt offensiv pondus hos spanierne.

Grækenland:

  • Anastasios Bakasetas (Angreb, Fast) – Karantæne
  • Pantelis Chatzidiakos (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Dinos Mavropanos (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Carlos Zeca (Midtbane, Fast) – Skadet

Spanien:

  • Ferran Torres (Angreb, Fast) – Skadet
  • Ansu Fati (Kant, Reserve) – Skadet
  • Mikel Oyarzabal (Kant, Fast) – Skadet
  • Gerard Moreno (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Eric Garcia (Forsvar, Fast) – Skadet

Grækenland forventet startopstilling: Vlachodimos; Androutsos, Goutas, Tzavellas, Tsimikas, Giannoulis; Bouchalakis, Siopis; Mantalos; Pavlidis, Masouras

Spanien forventet startopstilling: Simon; Carvajal, P. Torres, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Gavi; Sarabia, Morata, Olmo


Odds på Grækenland – Spanien

Bookmakerne ser Spanien som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Kun sejren tæller

Der er lagt op til et ordentlig gys torsdag aften i Athen! Grækenland skal vinde hvis de vil hente Spanien på gruppens 2.plads. Pt. har Spanien fire point ned til Grækenland, så kun en sejr tæller for hjemmeholdet her. Hvis Spanien vil ende på gruppens 1. plads, som sikrer direkte adgang til VM-slutrunden i Qatar, så er de også tvunget ud i en sejr. Pt. har Spanien to point op til Sverige på 1.pladsen, så hvis ikke Spanien får 3 point her, og Sverige samtidig vinder deres kamp mod Georgien, så vil den sidste kamp være uden betydning for stillingen.

Begge mandskaber er ramt pænt hårdt at fravær til dette opgør, Grækenland er uden flere bærende kræfter i defensiven samt topscorer Bakasetas. Spanien er uden flere bærende offensive profiler, så på fraværskontoen er de to mandskaber stort set lige dårligt stillet. Grækenland har ikke ry for at være den mest underholdende fodboldnation i verden, men faktisk er de kommet på måltavlen i fem ud af seks kvalkampe. Spanien har holdt nullet i deres to seneste kvalkampe mod Georgien og Kosovo, men før det havde de indkasseret mål i fire kampe i streg, og lukkede også mål ind i begge Nations League-kampe i sidste måned. Egentlig kan ingen af de to hold bruge uafgjort til noget, så selvom jeg normalvis ikke ville tænke målfest mellem Grækenland og Spanien, så skal begge nationer jo bruge sejren, og det regner jeg med giver mål i begge ender. Der skal angribes for fuld skrue, hvis først et af holdene kommer bagud, så det burde kaste mål af sig. Det står dog i kontrast til hvad bookmakerne forestiller sig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Betfair
2,45
Begge hold scorer
Gå til betfair *


Grækenland – Spanien: Statistik, topscorer og H2H

  • Grækenland indtager 3.pladsen i gruppe B med 9 point efter seks spillerunder. Statistikken lyder på 2-3-1 og målscoren 7:6.

  • Spanien er lige foran på 2.pladsen med 13 point efter seks spillerunder. Her lyder statistikken på 4-1-1 og målscoren 13:5.

  • Anastasios Bakasetas er grækernes topscorer i kvalen med tre kasser.

  • Manchester Citys Ferran Torres topper listen for Spanien med fire mål.

  • I allerførste gruppekamp tørnede de to nationer sammen i Spanien, og her hev de græske gæster et overraskende point med hjem.


Expected Goals: Grækenland vs. Spanien de seneste tre kampe:

GrækenlandResultatxGSpanienResultatxG
Sverige – Grækenland(2-0)1,65 – 0,86Spanien – Frankrig(1-2) 1,1 – 1,44 
Georgien – Grækenland(0-2) 0,35 – 2,06Italien – Spanien(1-2)1,25 – 1,96
Grækenland – Sverige(2-1) 2,19 – 2,69Kosovo – Spanien(0-2)0,69 – 1,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar