18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gianluca Di Marzio: Italienske topklubber vil have Højlund

Den italienske Sky Sports reporter, Gianluca Di Marzio, taler, i et interview med SpilXperten, om Rasmus Højlunds fremtid

Rasmus Højlund og Simon Kjær under træningen ved Helsingør Stadion og deres nye hybridbane i Helsingør, mandag den 20 marts 2023.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Den danske angriber, Rasmus Højlund, er efterhånden blevet linket til mange forskellige europæiske storhold. Ifølge den velansete italienske sportsjournalist, Gianluca Di Marzio, er det dog to storklubber fra Italien, der er forrest i ræset.

– “Jeg ved, at både Juventus og Napoli vil have ham.”

Di Marzio mener dog, at der er en del brikker, der skal falde på plads, for at den 20-årige spydspids kan ende i en af de to klubber.

– “Det kommer an på Dusan Vlahovic og Victor Osimhens fremtid. Hvis Osimhen forlader Napoli, kan han blive et transfermål for dem. Forlader Vlahovic ‘Den Gamle Dame’, kan han blive et transfermål for dem.”

Der kan sagtens være en mindre masterplan gemt bag disse klubbers interesse i danskeren, spekulerer Di Marzio.

– “Napoli og Juventus er hold der kigger på Rasmus Højlund, fordi de måske snart skal til at sælge Osimhen og Vlahovic, og derfra vil de så presse på for et køb af den danske landsholdsangriber.”

Du kan se Rasmus Højlund og det danske landshold i aktion torsdag d.23 marts kl.20.45, når Danmark tager imod Finland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar