18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gianluca Di Marzio: Højbjerg til Juventus bliver svær grundet skyhøj pris

Danske Pierre Emile-Højbjerg har på rygtebørsen været meldt på vej til Juventus, men den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio tror ikke umiddelbart på, at aftalen falder på plads til januar.

Foto: IMAGO / Will Palmer

Den danske landsholdsspiller er røget ud i kulden i Tottenham, hvor manager Ange Postecoglou ikke umiddelbart ser ud til at se midtbanedynamoens vej. 

Det har åbnet op for adskillige rygter, hvor storklubber som Manchester United og Atletico Madrid tidligere på sommeren var nævnt i sammenhæng med danskerens navn. 

På det seneste har en ny bejler dog meldt sig på banen, da den italienske mastodont Juventus ser ud til at have snøren ude efter danskeren. Det er dog ikke en aftale, der er lige oppe over ifølge Gianluca Di Marzio. 

Foto: IMAGO / Ashley Western

Lejeaftale kan puste nyt liv i usandsynlig transfer

“Juventus kommer ikke til at bruge 225 millioner kroner i januar-vinduet, fordi de ikke har pengene, medmindre de sælger en anden spiller først”, indleder Di Marzio. 

“Hvis Tottenham er åbne for en lejeaftale med en indbygget købsoption, så kan handlen godt ske, men det bliver svært at få lavet en aftale, hvis de står fast på at kræve 225 millioner her og nu.”

Di Marzio tror dog på, at Højbjerg ville gøre det godt i italiensk fodbold, men mere end prisen står altså i vejen for, at det kan ske. 

Juventus jagter en anden type spiller, hvilket der dog kan blive vendt op og ned på, hvis Paul Pogba skulle få en længerevarende karantæne, efter afsløringerne om dopingskandalen har kastet endnu mere mørke over den så ofte skadesramte franske midtbanestjerne.

“Hvis Juventus beslutter sig for at købe Højbjerg, så ville han passe perfekt til den spillestil, der bliver praktiseret i Italien. Jeg tror, det kunne være den rette beslutning for ham.”

“Juventus vil også umiddelbart hellere have en offensiv spiller som Sudakov eller Berardi, men det kommer selvfølgelig også an på, om Pogba ender med at få en lang karantæne på to eller tre år.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar