18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gianluca Di Marzio: Højlund er Man Uniteds andetvalg

Den italienske transferjournalist, Gianluca Di Marzio, fortæller SpilXperten, at selvom de røde fra Manchester er interesserede i danske Rasmus Højlund, så er der en anden angriber, som topper listen.

Det danske stjerneskud i aktion for Atalanta – Foto: Imago / Buzzi

20-årige Rasmus Højlund har på rekordtid udviklet sig til at være en af de mest eftertragtede unge angribere i europæisk topfodbold.

Med debut på det danske landshold, succes i både Østrig og Italien, har Højlund virkelig slået sit navn fast.

Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at de helt store klubber rundt omkring i Europa holder et skarpt øje med danskeren.

Manchester United har den seneste tid været meldt som en af bejlerne til Rasmus Højlund. Italienske Gianluca Di Marzio mener dog, at et sådan skifte kommer an på om en anden anrgiber er villig til at trække i United-trøjen.

“Højlund er en investering for fremtiden. Den signing afhænger af om Manchester United kan få fingrene i Victor Osimhen. Kan de ikke få Osimhen, kunne Rasmus Højlund meget vel blive deres fremtidsinvestering.”

Foto: Imago / Buzzi

Der har dog i længere tid været flirteri imellem de røde fra Manchester og den danske angriber, fortæller Di Marzio.

“Han er en topspiller, og han er på listen i Manchester United. Skal United ud og hente en ung spiller, så er Højlund første navn på den liste.”

“De har scoutet ham, og hans agent er tæt med Manchester United-folkene.”

Skriv et svar