18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gianluca Di Marzio: Det rigtige bud kan tvinge AC ud af Barcelona

Den italienske sportsjournalist, Gianluca Di Marzio, fortæller i et ekslusivt interview med SpilXperten, at Andreas Christensen kan være historie hos FC Barcelona, skulle det rigtigt bud komme på danskeren.

1030026199 1 scaled, succesfulde hvide fodboldspillere i intens konkurrence.

Foto: Bildbyrån

Da SpilXperten var i tale med 49-årige Gianluca Di Marzio, faldt snakken på den danske forsvarsspiller, Andreas Christensen, der netop har vundet det spanske mesterskab med FC Barcelona.

Andreas Christensen er rygtet væk fra FC Barcelona, grundet deres finansielle situation. Tror du, at han forlader Spanien og i så fald, hvilke klubber kunne så være mulige destinationer?

“Andreas Christensen har gjort et fremragende stykke arbejde for Barcelona, og de vil helt sikkert gerne beholde ham, men der er en masse klubber, som er interesserede i ham, netop på grund af Barcelonas økonomi.”

Andreas Christensen og hans søn, efter La Liga-kampen mod Rayo Vallecano. Foto: Bildbyrån

Destination Støvlelandet?

Når vi spørger ind til hvilke klubber, der har øje for danskeren, så har Di Marzio klart svar.

“En del italienske klubber vil gøre alt for at få fat i ham, og her er specielt Inter interesserede. De har villet have ham i lang tid nu, men jeg tror ikke at Barcelona har lyst til at lade ham gå.”

Det bliver dog ikke for enhver pris, at FC Barcelona lader den stærke danske midtstopper gå, mener den italienske sportsjournalist.

“Det kommer jo helt an på hvilket bud, der kommer. Tilbyder en klub 70 millioner euro, så vil Barcelona nok blive nødt til at overveje det.”

Di Marzio er dog ikke sikker på, at Christensen er den første på Barcelonas transfer-blok.

“Men han er helt sikkert ikke en af de spillere, som de ønsker at ofre lige nu.”

Skriv første kommentar

Skriv et svar