18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Georgien – Spanien: Odds og optakt den 28. marts 2021

Spanien kunne ikke følge op på de lovende takter de viste senest de var samlet i landsholdsregi, og det blev således kun til 1-1 imod Grækenland. Der skal tre af de lange på kontoen søndag, men Georgien er ikke nogen nem modstander at nedbryde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Georgien – Spanien med kampstart søndag d. 28. marts 2021 kl. 18:00.

Odds på Georgien – Spanien

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Spanien som favoritter.

Georgien – Spanien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Radu Petrescu
Stadion: Boris Paichadze Dinamo Arena, Tbilisi
Vejret: 18° og svag vind

Optakt til Georgien – Spanien: Skader, karantæner og startopstillinger

Georgien måtte tage tomhændede hjem fra Sverige torsdag aften, kampen endte med en 1-0 sejr til svenskerne, men georgierne kunne tage fra Friends Arena med oprejst pande. Opgøret var nemlig meget mere jævnbyrdigt end man måske havde forestillet sig, det var ikke fordi det ikke var en fortjent sejr til svenskerne, men Georgien bød sig også godt til. De holdt Sverige fint fra fadet, og i starten af 2.halvleg havde svenskerne slet ikke styr på kampen, og der duftede det da lidt af en overraskelse. Georgiernes mangel på individuel klasse var dog tydelig, og på trods af et jævnbyrdigt opgør, så blev de aldrig rigtig farlige. Præstationen må dog have givet tro på tingene, og med Spaniens mangel på offensiv kreativitet i deres første kamp, vil Georgien håbe på at gøre dette opgør til en hård og målfattig en af slagsen.

Åh ja… Det var et skuffende udlæg på VM-kvalifikationen for Spanien. De var som sædvanligt dominerende på bolden, hvor de stod for hele 77% af boldbesiddelsen. Men offensiven kom aldrig rigtig til at sprudle på trods af det massive spillemæssige overtag, og Spanien endte kampen med blot to skud inden for målrammen. Alvaro Morata var manden med målet, og han var også farligste mand for Spanien, men symptomatisk for hans sæson, så er det ikke ligefrem effektiviteten der kendetegner ham. Herregud, værre er det så heller ikke for det profilerede spanske mandskab, for der er stadig mange kampe endnu, og de har langt højere klasse end samtlige hold i gruppen. Men hvis de ikke finder kreativiteten frem i højere grad end imod Grækenland, så kan der måske ligge en overraskelse at lure her, hvis vores svenske naboer får strikket et par sejre sammen.

Georgien:

Spanien:

Georgien forventet startopstilling: Loria; Chabredze, Dvali, Kashia, Glorbelidze; Kankava, Aburjania, Lobzhanidze, Kvekveskiri, Kvaratskhelia; Kvilitaia.

Spanien forventet startopstilling: Benedetti; Battistini, Brolli, Rossi, Palazzi; Golinucci, Lunadei; Tomassini, Hirsch, Ceccaroli; Nanni.

Odds-forslag: Donde esta inspirationen?

Georgien kom fint fra deres besøg på Friends Arena i Stockholm, uden point, men dog med oprejst og en tro på at de kan gøre det besværligt for hold med meget større klasse end dem selv. Det bliver endnu en svær opgave for georgierne, som denne gang tager imod Spanien, som har endnu stører klasse end Sverige.

På trods af et profileret mandskab med spillere fra absolutte topklubber i Europa, så var det skuffende hvad de leverede imod Grækenland, og spanierne virker til at mangle den afgørende inspiration og kreativitet fremme på banen. Det er nemlig ikke det første skuffende resultat i nyere tid, faktisk har de ikke vundet på udebane i deres seneste tre forsøg. Her er det blevet til uafgjort imod Tyskland og Schweiz, samt et nederlag til Ukraine. Når man kigger på spaniernes seneste resultater, springer storsejren på 6-0 over Tyskland selvfølgelig i øjnene, men det virker til at have været en lille afstikker i forhold til hvad vi ellers har set fra dem, i de seneste syv opgør har de således kun scoret mere end et mål i to tilfælde. Selvom Georgien er en rimelig upåagtet modstander, så kan der vente endnu en målfattig kamp i Tbilisi. Georgierne skal som klare underdogs ikke frem at skabe kampen, de kan stille sig solidt tilbage, og lade det hele være op til Spanien. Det scenarie passede ikke spanierne særlig godt imod Grækenland, hvor det blot blev til to skud på mål. Med Spaniens uinspirerede indsats senest, deres ringe udeform og et georgisk mandskab som holdt Sverige fra store muligheder, så tror vi på et målfattig opgør. Der er gevinst ved maksimum to mål og pengene tilbage ved præcis 3 mål.

SpilXperten.com anbefaler: Under 3,0 mål (AH) til odds 1,83 – SPIL HER >>

Georgien – Spanien: Statistik, topscorer og H2H

  • Georgien gav kamp til stregen torsdag aften, da de var på besøg hos vores svenske naboer, men de måtte give fortabt og rejse retur med et 1-0 nederlag i bagagen.

  • Det var et skuffende udlæg på VM-kvalen for Spanien, som kun formåede at få 1 point hjemme imod Grækenland torsdag aften.

  • Det er ikke så fandens mange mål de laver i Georgien, en af de mest spændende offensivspillere er en gammel kending af Superligaen, Saba Lobjanidze.

  • Det blev aldrig til en stor chance-fest i Spaniens opgør imod Grækenland, men Juventus angriberen, Alvaro Morato, fik alligevel bolden over stregen i første halvleg.

  • De to hold har stået over for hinanden tre gange tidligere, de første to opgør i VM-kvalen i 2021/2013 bød på to spanske sejre, mens det seneste møde i 16 endte med en overraskende Georgien sejr i en venskabskamp.

Expected Goals: Georgien – Spanien – de seneste tre kampe

GeorgienResultatxGSpanienResultatxG
Sverige – Georgien(1-0)1,46 – 0,91Spanien – Grækenland(4-2)1,22 – 0,76
Georgien – Estland(0-0)0,60 – 0,08Spanien – Tyskland(6-0)3,78 – 0,12
Georgien – Armenien(1-2)1,35 – 1,93Schweiz – Spanien(1-1)0,90 – 3,14
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar