18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Gent – FC Midtjylland: Odds og optakt den 9. juli 2022

De midtjyske ulve er taget et smut til Belgien for at teste sig af mod Gent. (Foto: Bildbyrån)
De midtjyske ulve er taget et smut til Belgien for at teste sig af mod Gent. (Foto: Bildbyrån)

Lørdag tester FC Midtjylland formen af mod belgiske Gent forud for den nye sæson, som byder på Superliga-start i næste weekend og CL-kval i slutningen af måneden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Gent – FC Midtjylland. Der er kampstart lørdag d. 9. juli 2022 kl. 19:30.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Gent – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ghelamco Arena, Gent
Vejret: 23°, let vind

Optakt til Gent – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

For anden sæson i streg måtte FC Midtjylland tage til takke med Superliga-sølvmedaljer. Igennem store dele af sidste sæson stod den på et parløb med FCK om at ende øverst på skamlen, men som tilfældet også var det med Brøndby i sæsonen før, så trak midtjyderne altså det korteste strå. To 2.pladser i streg er de selvtillidsfulde midtjyder sikkert ikke helt tilfredse med, så Steinlein og co. vil helt sikkert være opsatte på revanche. FCM gik dog ikke helt tomhændede igennem sæsonen, da de lykkedes med at løfte pokaltrofæet efter finalesejr over OB. Midtjydernes bedrifter i sidste sæson betyder, at de har chancen for at kvalificere sig til Champions League. I slutningen af juli træder FCM ind i CL-kvalens 2.runde, hvor de skal op imod cypriotiske Larnaca, og derfor skal de selvfølgelig også testes af internationalt, når de her skal en tur til Belgien for at krydse klinger med Gent.

Gent endte som 5’er i Jupiler League i sidste sæson, og er dermed direkte kvalificeret til Conference League, hvor de i sidste sæson blev ekspederet ud i 1/8-finalen. Præstationerne i ligaen var nogenlunde som forventet for belgierne, mens den helt store glæde kom fra pokalturneringen, hvor de besejrede Anderlecht i finalen. Gent, som har danske Andrew Hjulsager på holdkortet virker som et udmærket match til FC Midtjyllands forestående kvalkampe.

FC Midtjylland har vundet opstartens to første testkampe over OB og AaB med henholdsvis 3-2 og 2-1. Gent har spillet tre testkampe med meget svingende resultater. Først endte det i et 6-2 nederlag til Westerlo, så 3-0 sejr over Hajduk Split, og senest 1-0 nederlag til Aris Thessaloniki.


Gent:

  • Ingen kendte fravær


FC Midtjylland:

  • Ingen kendte fravær

Gent forventet startopstilling: Roef; Okumu, Ngadeu, Lagar; Castro-Montes, Kums, Ofoe, Fortuna; Hjulsager; Cuypers, Bruno

FC Midtjylland forventet startopstilling: Olafsson, Dalsgaard, Sviatchenko, Ortiz, Thychosen, Paulinho; Charles, Onyedika, Sisto, Lind, Chilufya


Odds på Gent – FC Midtjylland

Bookmakerne holder FC Midtjylland som favoritter i opgøret. bet365 giver pt. odds 2,20 på 1-tallet, X’et står i odds 3,60 og AaB giver pengene 2,62 gange igen.


Odds-forslag: De midtjyske ulve er helt klart til den nye sæson

FC Midtjylland starter en ny Superliga-sæson på næste fredag, når de tager imod Randers hjemme på MCH Arena. Senere på måneden venter to vigtige Champions League-kvalkampe mod cypriotiske Larnaca, så midtjyderne skal selvfølgelig også testet af mod international modstand. Gent endte som 5’er i Jupiler League, og umiddelbart virker de til at være på omtrent samme niveau som Bo Henriksens mandskab.

Jupiler League starter om to uger, så man må gå ud fra at Gent, ligesom FC Midtjylland, er rimelig langt fremme i forberedelserne til den nye sæson. Det er svært for alvor at blive klog på de her testkampe, som man også kan se på Gents meget svingende resultater i deres hidtidige tre testkampe, men normalvis bliver resultaterne mere og mere retvisende nå tættere vi kommer på sæsonstart.

De fleste spillere bør være kommet hjem fra ferie, og derfor bliver der også mere og mere spilletid til de etablerede kræfter på holdene. FC Midtjylland har en stærk trup, som helt sikkert kan spille op med Gent, og jeg kan ikke se hvorfor de ikke skulle kunne vinde her. Midtjyderne er trods alt en uge længere fremme i forberedelserne end belgierne.

Edit: Det har indtil videre ikke været muligt at hente oddslister hos vores tilgængelige og normalt anvendelige bookmakere, så indtil videre får du optakten uden oddslister. Men der er odds på kampen – vi kan bare ikke vise dem her. Beklager.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,75
FC Midtjylland vinder
Gå til ComeOn *


Gent – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Gent endte som 5’er i Jupiler League, og skal i næste sæson spille med i Conference League.

  • FC Midtjylland endte som 2’er i sidste sæson med 65 point, en statistik på 20-5-7 og målscoren 59:33.

  • Hollandske Tarik Tissoudali endte som topscorer for Gent i sidste sæson med 21 kasser.

  • Evander var mest scorende ‘midtjyde’ med 12 kasser. Spændende om han er at finde i klubben, når Superligaen starter op igen.

  • Der er ingen tidligere opgør mellem de to klubber.


Expected Goals: Gent vs. FC Midtjylland de seneste tre kampe:

FC MidtjyllandResultatxGAaBResultatxG
Gent – Charleroi(1-2) 2,91 – 1OB – Midtjylland(0-0) 1,69 – 3,15
Genk – Gent(0-2) 0,57 – 1,24Midtjylland – Randers(3-2)1,29 – 1,44
Mechelen – Gent(1-2) 2,41 – 2,51Silkeborg – Midtjylland(1-4) 1,8 – 2,2
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Gent – FC Midtjylland?

Gent – FC Midtjylland spilles lørdag den 9. juli 2022 klokken 19:30.

Hvor spilles Gent – FC Midtjylland?

Gent – FC Midtjylland spilles på Ghelamco Arena i Gent

Skriv første kommentar

Skriv et svar