18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Gambia – Cameroun: Odds og optakt den 29. januar 2022

Cameroun møder Gambia i kvartfinalen ved Africa Cup of Nations, og værterne håber på flere mål fra topscorer Vincent Aboubakar. (Foto: Bildbyrån)

Debutanterne fra Gambia har gjort det imponerende ved Africa Cup of Nations, og nu står de så i kvartfinalen over for værterne fra Cameroun. Gambia slog i deres ottendedelsfinale Guinea med 1:0, mens Cameroun havde stort besvær med at besejre en anden debutant, Comorerne, med 2:1. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Gambia – Cameroun. Der er kampstart lørdag d. 29. januar 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Gambia – Cameroun: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Pacifique Ndabihawenimana, Burundi
Stadion:  Japoma Stadium, Doula
Vejret: 31° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Gambia
Cameroun
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. januar 2022 16:58.


Optakt til Gambia – Cameroun: Skader, karantæner og startopstillinger

Gambia er nummer 150 på FIFAs verdensrangliste, og dette er deres første forsøg med Africa Cup of Nations, og indtil nu er det jo gået glimrende. De kom videre fra deres indledende gruppe via sejre over Mauretanien og Tunesien og delte med Mali. Det sendte dem i favnen på Guinea, som blev slået 1:0 i ottendedelsfinalen. 

Og de lavtscorende kampe er blevet noget af et kendetegn for holdet, der har belgisk træner i form af Tom Saintfiet, der siden 2008 næsten udelukkende har træner afrikanske nationer. Med Gambia har det altså været med fokus på resultater frem for underholdning, for holdets seneste 10 kampe er alle endt med højst to scoringer. Kun én gang har begge hold været på tavlen, men forbløffende nok er ingen af opgørene endt 0:0. 

Det sker heller ikke ofte for Cameroun, at det ender 0:0, men der er nu noget mere gang i målscoringen hos værterne for de afrikanske mesterskaber. De er kun gået fra banen én af deres seneste 10 kampe uden at score, og de har blot ét enkelt nederlag i de seneste 13 kampe. 

Deres vej til denne kvartfinale gik via en indledende gruppe, hvor de slog Burkina Faso og Etiopien, før de delte med Kap Verde i den afsluttende gruppekamp. I ottendedelsfinalen blev det til 2:1 over coronaramte men bravt kæmpende Comorerne, som havde deres normale venstreback i mål og fik et rødt kort i kampens begyndelse. Alligevel blev det altså blot til en kneben sejr til værterne. 

Nu står de over for endnu en debutant, og for hjemmepublikummet er kravet klart: Billetter til semifinalen via sejr over Gambia. På verdensranglisten er der 100 pladser mellem de to mandskaber, men om det bliver til at se på banen, må tiden vise. 

Gambia:

  • Ingen kendte fravær

Cameroun:

  • Ingen kendte fravær

Gambia forventet startopstilling: Onana; Fai, Castelletto, Ngadeu, Tolo; Ngamaleu, Hongla, Anguissa, Ekambi; Choupo-Moting, Aboubakar.

Cameroun forventet startopstilling: Gaye; Ngum, Gomez, Colley, Modou; Bobb, Marreh, Jallow; Darboe, Mo. Barrow, Mu. Barrow.


Odds på Gambia – Cameroun

Værterne fra Cameroun er bookmakernes favorit i denne kvartfinale.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. januar 2022 16:58.


Odds-forslag:  Alle gode gange 5 med mål i begge ender

Målscoren for Gambia for deres seneste 10 landskampe er 8:5. Altså blot 1,3 mål i snit, og ved denne slutrunde er deres score indtil nu 4:1 for fire kampe, hvilket er 1,25 mål i snit. Det er altså dér, de cirka holder sig. De har to gange tidligere mødt Cameroun i kvalifikationen til Africa Cup of Nations, og tilbage i 2015 og 2016 endte begge opgør med sejre til Cameroun på henholdsvis 1:0 og 2:0. 

Forventningen hos værterne er da også helt klart billet til semifinalen, men der er absolut ingen grund til at tro, det bliver let. Vincent Aboubakar har fyret en flot slutrunde af og scoret seks gange indtil nu, og Camerouns score for deres fire kampe er 9:4. Det giver nydelige 3,25 mål per kamp, og i alle deres fire kampe har begge hold været på tavlen. 

Cameroun er stærke offensivt, og de skal nok få scoret. Men det må heller ikke undervurderes, at Gambia har været på tavlen i alle deres fire kampe ved slutrunden. Og at begge hold har scoret i alle Camerouns fire kampe. Så anbefalingen er fristet af begge hold scorer, selv om Gambia altså selv har holdt buret rent i tre af deres fire kampe. Det gør de ikke her. Buddet er begge hold på tavlen

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
3,00
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


Gambia – Cameroun: Statistik, topscorer og H2H

  • Gambia kom videre fra deres indledende gruppe F med 7 point for 3 kampe. 

  • Gambias statistik er 2-1-0 med scoren 3:1. 

  • I ottendedelsfinalen slog Gambia så Guinea med 1:0.

  • Værterne fra Cameroun vandt deres indledende gruppe A med 7 point for 3 kampe. 

  • Tallene for Cameroun i gruppen siger 2-1-0, og deres målforskel var 7:3.

  • Cameroun slog Comorerne i ottendedelsfinalen med 2:1.

  • Gambias topscorere – og eneste målskytter – indtil nu er Musa Barrow og Ablie Jallow, der begge er noteret for 2 mål.

  • Flittigste målscorer for Cameroun indtil videre er Vincent Aboubakar, der har scoret 6 gange. 


Expected Goals: Gambia vs. Cameroun – de seneste tre kampe

GambiaResultatxGCamerounResultatxG
Guinea – Gambia(0-1)1,39 – 0,65Cameroun – Comorerne(2-1)3,01 – 0,92 
Gambia – Tunesien(1-0)0,30 – 1,17Kap Verde – Cameroun(1-1)0,72 – 1,09 
Gambia – Mali(1-1)0,83 – 1,97 Cameroun – Etiopien(4-1)1,98 – 1,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Gambia – Cameroun?

Gambia – Cameroun spilles lørdag den 29. januar 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Gambia – Cameroun?

Gambia – Cameroun spilles på Japoma Stadium i Doula i Cameroun.

Skriv et svar