18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fremad Amager – FC Fredericia: Odds og optakt den 15. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Fremad Amager er svære at blive kloge på og ligger også stadig i den tunge ende af 1. division. FC Fredericia var ubesejret i sæsonens første otte kampe, men er siden løbet ind i tre nederlag i træk. Kan Amagerkanerne tage sejren eller får FC Fredericia rettet op på den dårlige periode? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fremad Amager – FC Fredericia. Der er kampstart fredag den 15. oktober 2021 kl. 19:00. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

Fremad Amager – FC Fredericia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kasper Madsen
Stadion: Sundby Idrætspark
Vejret: 10° og skyet

Optakt til Fremad Amager – FC Fredericia: Skader, karantæner og startopstillinger

Den danske 1. division har været utrolig tæt i de sidste mange år og blandt to af de mest stabile hold i netop 1. division finder man Fremad Amager og FC Fredericia, som i en årrækken har været med til at præge den næstbedste række i Danmark. Særligt gæsterne fra FC Fredericia har været en del af subtoppen i efterhånden en del år, mens Fremad Amager også har kigget ind i det fineste selskab af og til.

I indeværende sæson ser det ud til at tendensen fortsætter. I hvert fald for FC Fredericia. Endnu engang er det jyske mandskab placeret lige efter de bedste, og selvom sæsonen stadig er ‘ung’, så tegner der sig et billede af, at FC Fredericia igen er en sikker plads i top seks, men at de samtidig ikke kan gøre sig gældende i forhold til de to oprykningspladser.

Oprykningspladserne må man kigge langt efter, hvis man er en del af Fremad Amager. Efter et trænerskifte i sommer, og desuden også rimelig stor udskiftning i spillertruppen, har holdet fra Amager haft svært ved at sætte gode fodboldkampe sammen og hente point.

Fremad Amager forventet startopstilling: Pryts; Staugaard, Haahr, Kanstrup; Haren, Palm, Bay, Mlynikowski; Fanye Toure, Munksgaard, Boysen

FC Fredericia forventet startopstilling: Nybo; Nielsen, Brinch, Nissen; Jensen, Kristensen, Tue, Nambishi, Ritter; Iyede, Egelund


Odds på Fremad Amager – FC Fredericia

Oddsene viser os, at bookmakerne har mest fidus til gæsterne.

Odds-forslag: Åbent hus på Amager

Fremad Amager har haft store problmer i indeværende sæson – særligt med defensiven, hvor de er det hold, der har lukket næstflest mål ind. I sidste spillerunde gik et for alvor galt for Peter Løvenkrands og hans tropper, da det øjeblikkelige bundhold i 1. division udklasserede Fremad Amager med hele 5-0. Hobro har ikke haft nogen prangende sæson og har endda haft problemer med at score mål, men Fremad Amager kunne ikke stå imod den fart og den fysik, som Hobro kom med. FC Fredericia kommer også med god fart og fysik, og det er enormt svært at se, hvordan Fremad Amager skal holde de rødklædte jyder fra chancer.

FC Fredericia kommer godt nok fra to kampe, hvor de ikke har formået at score, men før det var FC Fredericia særdeles målfarlige. De offensive folk i Samson Iyede, Patrick Egelund, Kristian Kirkegaard og Christian Tue kan gøre ondt på de fleste hold i 1. division.

I de seneste seks indbyrdes opgør er der faldet minimum tre scoringer og denne statistisk bør blive udvidet til syv kampe i træk efter fredagens møde på Sundby Idrætspark.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,65
Over 2,5 mål
Gå til Unibet *


Fremad Amager – FC Fredericia: Statistik, topscorer og H2H

  • Fremad Amager ligger nummer 10 i 1. division og er noteret for ni point efter 11 kampe.
  • FC Fredericia indtaget pt. fjerdepladsen i 1. division med 20 point. Det er fire færre end førerholdet fra FC Helsingør.

  • Kristoffer Munksgaard er Fremad Amagers topscorer med fire mål i sæsonen.

  • Den tidligere Fremad Amager-spiller Samson Iyede er FC Fredericias topscorer med fem mål i sæsonen.
  • FC Fredericia vandt 2-1 i sæsonens første kamp mellem de to klubber.

Info
NavnFredericiaFCF
Land
Danmark
DAN
Websitewww.fcfredericia.dk
Form


Expected Goals: Fremad Amager vs. FC Fredericiade seneste tre kampe:

Fremad AmagerResultatxGFC FredericiaResultatxG
Hobro – Fremad Amager(5-0) 1,91 – 1,32FC Fredericia – Lyngby(0-2)0,37 – 0,54
Fremad Amager – Vendsyssel(1-0)1,07 – 1,71HB Køge – FC Fredericia(1-0)1,23 – 1,37
Esbjerg – Fremad Amager(2-1)3,93 – 2,73FC Fredericia – FC Helsingør(2-1)2,44 – 2,17
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar