18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Frem – AGF: Odds og optakt den 23. september 2021

Foto: Bildbyrån

Den traditionsrige Københavnerklub Frem får deres opgave for, når AGF kommer på besøg på Valby Idrætspark. De to hold mødte hinanden adskillige gange i starten af 00’erne i både Superligaen og 1. division. Hvordan bliver udfaldet anno 2021? Overraskende sejr til Frem eller den forventede sejr til AGF? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frem – AGF. Der er kampstart torsdag d. 22. september 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR2 og DRtv.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Frem – AGF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesper Nielsen
Stadion: Valby Idrætspark
Vejret: 16° og let vind

Optakt til Frem – AGF: Skader, karantæner og startopstillinger

Pokalkampe har deres eget liv og liv kommer der også til at være på lægterne torsdag aften på Valby Idrætspark. Frem er kendt for at have god opbakning på lægterne, særligt med tanke på at klubben har spillet 2. division de sidste mange år og nu 3. division. Den store fanskare i forhold til klubbens nuværende placering i dansk fodbold, skal højst sandsynligt findes i klubbens tidligere meritter. Seks danske mesterskaber og to pokaltitler har Frem sikret sig gennem årene. Det seneste mesterskab var tilbage i 1944, mens man ‘kun’ skal tilbage til 1978 for at finde klubbens seneste pokaltitel. Nu frister Frem en tilstedeværelse i 3. division, hvor de må have forhåbninger om at rykke op i 2. division. De er startet okay og er placeret på en aktuel tredjeplads. Deres seneste kamp var faktisk mod en anden klub fra Aarhus, og ligeledes på Valby Idrætspark. I lørdags spillede de nemlig 1-1 mod VSK Aarhus. Nu venter så en større mundfuld, når storebror fra Aarhus kommer på besøg.

Gæsterne fra AGF er faktisk det mest vindende hold, hvis man udelukkende kigger på pokaltitler. Klubben fra Smilets By har løftet pokalen ni gange, hvilket er flest af alle i dansk fodbold. Den seneste gang var i 1992, så mon ikke at aarhusianerne tørster efter en pokaltriumf mere og nummer 10 i alt. For deres vedkommende starter det med en kamp mod et 3. divisionshold, som de skal vinde 10 ud af 10 gange. Men man har tidligere i sæsonen set, at AGF kan have store problemer med at nedkæmpe lavere rangeret modstandere. Nordirske Larne sendte AGF ud af Europa, hvilket var en kæmpe sensation. Størstedelen af Larnes spillere er deltidsprofessionelle – akkurat det samme som Frem-spillerne.

De to klubber har stået overfor hinanden 95 gange, hvilket også siger noget om, hvor traditionsrige begge klubber er. Faktisk er det meget lige mellem de to klubber. Frem har vundet 34 gange, AGF har vundet 38 gange og det er endt uafgjort 23 gange. Målscoren mellem de to klubber hedder 151-150 til AGF. I aften bliver der skrevet et nyt kapitel om Frem vs. AGF – forhåbentlig med et sandt pokaldrama i vente.

Frem:

AGF:

  • Niklas Backman (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Benjamin Hvidt (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gift Links (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Frem forventet startopstilling: Wedege, Dirksen, Andersen, Jørgensen, Youssef; Aslani, Kristensen, Skovgaard, Pind; Helev, Tånnander

AGF forventet startopstilling: Andersen; Munksgaard, Tingager, Kristensen, Juelsgård; Duncan, Olsen, Brandhof; D’Alberto, Ammitzbøll, Kurminowski


Odds på Frem – AGF

Oddsene viser os, at bookmakerne forventer en sejr til de jyske gæster.

Odds-forslag: Frem dør med støvlerne på

Efter et par pokalskuffelser i de sidste par år, er Frem endelig nået frem til tredje runde og en ‘storkamp’. Frem er kendt for at være en klub for arbejderklassen, og selvom meget har ændret sig siden deres storhedstid, så er det stadig et stærkt kollektiv.

Efter to sejre i træk i Superligaen, ser AGF ud til at være kommet tilbage på sporet. Spørgsmålet er hvor høj prioritet pokalturneringen har hos David Nielsen. Godt nok spiller AGF ikke i Europa, men de havde en hård kamp mandag aften, og skal i ilden igen næste mandag. Derfor må man også forvente, at der bliver roteret på et par pladser.

Et AGF-mandskab, der kommer til Valby, formentligt med en håndfuld reservespillere i startopstillingen overfor et toptændt Frem-hold, der står over for den største kamp i lang tid. AGF bør være bedre, men Frem bør samtidig kunne begrænse nederlaget.

Spilles findes under ‘Byg væddemål’.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,30
AGF vinder og under 5 mål
Gå til Bet365 *


Frem – AGF: Statistik, topscorer og H2H

  • Frem har slået LUIF (9-0) og Frederikssund (1-0) i deres vej til tredje runde af pokalturneringen.

  • Det er AGFs første kamp i årets pokalturnering.

  • Frem er placeret som nummer tre i 3. division.

  • AGF er pt. nummer ni i Superligaen.

  • Isak Frederik Tånnander har scoret seks mål i 3. division, mens han også lavede to kasser mod LUIF i pokalturneringen.

  • Nytilkomne Mikael Anderson og svenske Eric Kahl har scoret to mål hver i sæsonen, hvilket er nok til at gøre dem til topscorere.

  • De to klubbers seneste møde var tilbage i 2007, hvor de mødte hinanden i 1. division. Dengang endte det 1-1 i Valby Idrætspark.


Expected Goals: Frem vs. AGF de seneste tre kampe:

FremResultatxGAGFResultatxG
Frem – VSK Århus(1-1)1,96 – 1,23Silkeborg – AGF(0-2) 0,50 – 0,63
Frem – Dalum(1-1)2,79 – 0,79AGF – Vejle(1-0) 1,12 – 0,94
Frem – Karlslunde(5-0)1,78 – 1,01AGF – OB(2-2) 0,74 – 1,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar