18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fredericia – Horsens: Odds og optakt den 23. maj 2022

Oprykningen er liiige ved at være i hus for Jens Bertel Askou og AC Horsens. (Foto: Bildbyrån)
Oprykningen er liiige ved at være i hus for Jens Bertel Askou og AC Horsens. (Foto: Bildbyrån)

Horsens har vist fremragende form i et godt stykke tid, så fremragende, at de mandag aften kan sikre oprykning til Superligaen med en sejr ude over Fredericia, som ikke længere blander sig i topstriden. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fredericia – Horsens. Der er kampstart mandag d. 23. maj 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Fredericia – Horsens: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Monjasa Park, Fredericia
Vejret: 18°, regn og jævn vind


Optakt til Fredericia – Horsens: Skader, karantæner og startopstillinger

Sæsonen startede ikke særlig overbevisende ud for Superliga-nedrykkerne fra Horsens, men jeg skal da lige love for at de er vågnet op til dåd. Jens Bertel Askous mandskab har været forrygende i en lang periode nu, og er uden nederlag i de ti seneste kampe, hvoraf syv kampe er endt med sejr. Derfor er ‘Den Gule Fare’ også kravlet hele vejen op på Nordicbet Ligaens 1.plads, hvor det med to spillerunder tilbage af sæsonen, dufter voldsomt af Superliga-bold til næste sæson. I skrivende stund er der 5 point ned til Helsingør på 3.pladsen, som ikke har kunne holde kadencen. Horsens comeback mod netop Helsingør i forrige spillerunde var altafgørende for oprykningschancerne, og da Helsingør så senest tabte mod Lyngby, mens Horsens vandt over Nykøbing, skal meget nu gå galt, hvis ikke Askous tropper skal rykke direkte tilbage i den bedste danske række.

Fredericia må efterhånden siges, at være en fast bestanddel af Nordicbet Ligaens øverste felt, som regel starter det godt, de er med hvor det er sjovt, drømmen om oprykning lever, og så dør det stille og roligt ud igen. Indeværende sæson har været et strålende eksempel på netop det. Igen har Fredericia været med, de har drømt, de har scoret et hav af mål, men endnu engang er det ikke nok til et oprykning. Fra gæsternes 5.plads er der 9 og 10 point op til Lyngby og Horsens på oprykningspladserne, så med 6 point tilbage at spille om, er oprykningsdrømmen officielt slukket. Oprykningsspillet har budt på fire hjemmekampe, hvoraf tre er endt i sejr, så hvis de kan finde motivationen frem, så er der muligheder for at de kan drille Horsens mandag aften.

Fredericia:

  • Ingen kendte fravær

Horsens:

  • Ingen kendte fravær

Fredericia forventet startopstilling: Hedvall; Olsen, Nissen, Nielsen, Jensen; Kirkegaard, Kristensen, Nambishi; Makrillos, Holvad, Egelund

Horsens forventet startopstilling: Delac; Gomez, Killerich, Risgaard; Santos, Kruse, Gemmer, Sigurdarson, Musonda; Opondo, Tengstedt.


Odds på Fredericia – Horsens

Oddsene peger på, at Horsens er favoritter i kampen.


Odds-forslag: Det er sjældent kedeligt, når Fredericia stiller til kamp

Horsens har holdt en fantastisk kadence siden slutningen af efteråret, og nu står de på tærsklen til at rykke direkte tilbage hvor de kom fra, i Superligaen. Fredericia er ikke uefne, og har da også budt sig til i toppen af 1.division i denne sæson, men igen er de faldet i kadence, og oprykningen kan nu ikke længere nås. Dermed bør der være en væsentlig forskel i motivationen forud for dette opgør, og det er selvfølgelig også inkorporeret i oddset.

Fredericia har det med at gi’ og tage, når de indtager græstæppet. Hjemmeholdet er involveret i et hav af målrige opgør, hvor begge mandskaber som regel kommer på tavlen. Fredericias ti seneste kampe er gået over 2.5 mål, mens fem af de seneste seks sågar er gået over 3.5. Hjemmeholdet har ikke længere noget at spille for, så hvorfor skulle de komme ud og lurepasse her, når de kan give hjemmefansene endnu en underholdende affære at gå på sommerferie på. Horsens skal ikke død og pine have sejren her, 1 point ville nok være godtaget, men hvorfor ikke klarer sagerne her i første omgang? Det kunne godt ende i endnu en målrige affære på Monjasa Park.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,69
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Fredericia – Horsens: Statistik, topscorer og H2H

  • Fredericia indtager 5.pladsen i Nordicbet Ligaen med 50 point. Statistikken er på 15-5-10 og målscoren 55:48

  • Horsens topper Nordicbet Ligaen med 60 point. Tallene for AC Horsens lyder på 18-6-6 og 50:28.

  • Kristian Kirkegaard er topscorer for hjemmeholdet med 14 scoringer.

  • Hos Horsens Casper Tengstedt topscorer med 15 kasser. 

  • De to første indbyrdes opgør i sæsonen endte med en sejr til hvert hold, og senest måtte de dele i porten efter en 0-0’er.


Expected Goals: Fredericia vs. Horsens – de seneste tre kampe

FredericiaResultatxGHorsensResultatxG
Fredericia – Nykøbing(5-1)3,72 – 0,73Horsens – Helsingør(3-3) 1,43 – 1,57 
FC Helsingør – FC Fredericia(0-1) 0,47 – 1,37AC Horsens – Lyngby BK (2-1)1,53 – 0,41
Nykøbing – Fredericia(2-3) 1,68 – 3,09 Hvidovre IF – AC Horsens (0-1) 0,47 – 1,37
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Fredericia – Horsens?

Fredericia – Horsens spilles mandag den 23. maj 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Fredericia – Horsens?

Fredericia – Horsens spilles på Monjasa Park i Fredericia

Skriv et svar