18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Frankrig – Wales: Odds og optakt den 2.juni 2021

Foto: Bildbyrån

Endnu to EM-deltagere skal have fundet deres foretrukne startellever, og finpudset de interne relationer, når Frankrig onsdag aften tager imod Wales. Benzema er tilbage hos franskmændene – slår han til fra start? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Wales. Der er kampstart onsdag d. 2. juni 2021 kl. 21:05.

GÅ TILFrankrig – Wales: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Allianz Riviera, Nice
Vejret: 19° og minimal vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:37.


Optakt til Frankrig – Wales: Skader, karantæner og startopstillinger

Frankrig er uden tvivl, en af de helt store favoritter til at løbe med EM-guldet. Didier Deschamps har luksusproblemer på alle banens positioner, det er en ren stjerneparade Frankrig de tropper op med! De forsvarende verdensmestre vandt deres kvalifikationsgruppe, selvom de kun fik et point i to opgør mod Tyrkiet. Nogle gange virker det til, at franskmændene ikke går helt seriøst til opgaven, hvis ikke de står til en slutrunde. Ved den seneste landsholdsamling blev det til uafgjort imod Ukraine, og kun snævre sejre over Bosnien og Kasahkstan… Den helt store nyhed hos Frankrig forud for EM, er comebacket til Benzema, som er blevet taget til nåde, efter at have været blevet smidt af landsholdet tilbage i 2015. Hans tilstedeværelse svækker helt sikkert ikke ‘Les Bleus’ chancer! 


Wales vil huske tilbage på EM-slutrunden i 2016 med brede smil og lyden af ‘Will Grigg’s on fire’ på hjernen – hvem skulle have troet at Wales i deres første EM-slutrunde skulle gå hele vejen til semifinalen! Wales sikrede sig EM-billetter i en utrolig tæt pulje med Kroatien, Wales, Slovakiet og Ungarn inden for 5 point af hinanden, her var 14 point nok til at sikre waliserne 2.pladsen. Det bliver spændende hvad Wales har at skyde med denne gang, de har jo stadig Bale og Ramsey til at lave ballade oppe foran… 

Frankrig:

Wales:

Frankrig forventet startopstilling: Maignan; Dubois, Kounde, Lenglet, Digne; Rabiot, Sissoko; Dembele, Griezmann, Lemar; Benzema

Wales forventet startopstilling: Ward; Rodon, Lockyer, Mepham; Gunter, Ramsey, Morrell, Williams; Bale, Moore, James


Odds på Frankrig – Wales

Oddsene peger på, at bookmakerne har Frankrig som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 20:37.


Odds-forslag: En venskabskamp får ikke franskmændene op af stolen

Frankrig er utvivlsomt en af de helt store favoritter til at løbe med trofæet til den EM-slutrunde, som starter om blot 10 dage! Holdet bugner over med stjerner fra de allerstørste klubber i verden, men netop det faktum, er ikke just en fordel til dette opgør tror jeg. Vi så det sidste gang det franske landshold var samlet, her var der endda point på spil, men det virkede som om, at de ikke helt kunne finde spillelysten frem til VM-kval kampene mod Ukraine, Kasakhstan og Bosnien – det endte med en 1-1 mod Ukraine, 1-0 over Bosnien og 2-0 over upåagtede Kasakhstan. Hvordan skal det så gå nu, hvor der ikke engang er point på spil?

Didier Deschamps er forventet at spare nogle af de bærende kræfter på holdet, for der er blevet spillet mange kampe i sæsonen, så der skal tages hensyn, så længe der er tid til det, Frankrig har både haft spillere med i Europa League-finalen og Champions League-finalen, så det er oplagt at hvile lidt spillere hist og her. Wales største profiler har dog ikke vadet i spilletid i denne sæson, hvor både Ramsey og Bale har været inde og ude af deres klubhold. Jeg forestiller mig, som vi har set beviser på tidligere, at Frankrig for svært ved for alvor at motivere sig her, der skal prøves nogle ydermandater af, stjernerne skal have et hvil – og det gør, at det ikke ender med en øretæve til Wales her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
Wales plus 1.5 (AH)
Besøg Bet365 *


Frankrig – Wales: Statistik, topscorer og H2H

  • Frankrig endte som 1’er i deres kvalifikationsgruppe på trods af at de kun fik 1 point ud af 6 mulige mod gruppens nummer 2, Tyrkiet.

  • Wales snuppede 2.pladsen i deres gruppe med blot 1 point ned til Slovakiet på 3.pladsen.

  • Frankrig har et væld af offensive esser, alligevel er det værd at bemærke, at Benzema er tilbage på landsholdet efter 6 år – han er garant for mål!

  • Manchester Uniteds Daniel James har vist sig farlig for Wales i de seneste kampe, han har scoret to mål i de seneste fire kampe.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer var en venskabskamp tilbage i 2017, her vandt Frankrig med 2-0.


Expected Goals: Frankrig – Wales – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGWalesResultatxG
Bosnien – Frankrig(0-1)0,59 – 1,36Wales – Tjekkiet(1-0) 0,96 – 0,8
Kazakhstan – Frankrig(0-2)0,02 – 2,77Wales – Mexico(1-0)0,65 – 1,01
Frankrig – Ukraine(1-1)1,35 – 0,12Belgien – Wales(3-1)2,1 – 0,42
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar