18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Frankrig – Ukraine: Odds og optakt den 24. marts 2021

Den står på VM-kval onsdag aften på Stade de France. De forsvarende verdensmestre fra Frankrig tager hjemme imod Ukraine. Tager franskmændene første skridt imod endnu en slutrunde, eller er succesen steget dem til hovedet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Ukraine med kampstart onsdag d. 24. marts 2021 kl. 20:45. Kampen vises på Kanal 6 og kan streames på Dplay.

Odds på Frankrig – Ukraine

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Frankrig som favoritter.

Frankrig – Ukraine: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tobias Stieler
Stadion: Stade de France, Paris
Vejret: 10° og svag vind

Optakt til Frankrig – Ukraine: Skader, karantæner og startopstillinger

Onsdag aften skal de forsvarende verdensmestre på den igen! De vil helt sikkert gerne se om de kan blive det blot tredje land i VM-historien til at tage to titler i streg, og marchen mod endnu en VM-titel starter her. De har utvivlsomt et af de allerbedste mandskaber i verden, det så vi også i Nations League, hvor de vandt i en ellers stærk pulje med Kroatien, Portugal og Sverige. Det blev til fem sejre og et enkelt X, de ser altså brandvarme ud i Frankrig. Modstanderen i første VM-kval gruppekamp, er nok den stærkeste modstander de kommer til at bumpe ind i gruppen. Det vil være vigtigt for franskmændene at komme godt fra land, og der skal koncentration til, for Ukraine har vist at de kan bide fra sig mod de store nationer. Der er enorm kvalitet i den franske trup, spillerne kommer fra de absolut fineste adresser rundt om i fodboldeuropa, og træner Didier Deschamps har virkelig nogle luksusproblemer når han sætter sin startellever.

Det endte med en nedrykning til Ukraine i Nations League, og selvom det var en svær gruppe med blandt andre Tyskland og Spanien, så må de være skuffede over ikke at have endt over Schweiz. I seneste landskampsrunde endte alle tre Ukraine kampe med nederlag, men der står altså også mere på spil nu hvor den står på VM-kval. Ukrainerne er på forhånd set som favoritter til at snuppe 2.pladsen i denne gruppe, hvor kampene imod Finland og Bosnien bliver uhyre vigtige. Ukraine er ikke et helt ueffent mandskab, især offensiven ser giftig ud. De har masser af fart og teknik i spillere som Marlos, Malinovskyi og Yaremchuk, og det bliver spændende om de for alvor kan udfordre Frankrig i morgen aften. De har dog ikke de bedste minder fra sidste besøg i den franske hovedstad, hvor det blev til et knusende 7-1 nederlag.

Frankrig:

Ukraine:
Taras Stepanenko (Midtbane, Fast) – Skadet
Andriy Yarmolenko (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kante, Pogba, Ndombele; Griezmann; Martial, Giroud.

Ukraineforventet startopstilling: Pyatov; Karavaev, Matvienko, Kryvtsov, Sobol; Sydorchuk, Zinchenko, Malinovskyi; Marlos, Yaremchuk, Konoplyanka.

Odds-forslag: De har det bedst hjemme i Ukraine

Frankrig er med rette blevet gjort til storfavoritter af bookmakerne, for hvorfor skulle det være anderledes når de for omkring et halvt år siden bankede samme modstander med 7-1?

Dette er utvivlsomt det sværeste opgør for ukrainerne i den gruppe, og vi så i Nations League at de ikke helt har niveauet til at være med imod de allerbedste hold, i hvert fald ikke på fremmed græs. Ukraine har tabt deres seneste fire udekampe, og nederlagene har været på mere end et mål i alle fire tilfælde. 4-0 til Spanien, 3-1 til Tyskland, 2-0 til Polen og 3-0 til Schweiz. I samme periode er det blevet til to sejre ud af tre kampe på hjemmebane imod de samme modstandere. Det lugter af et udebanekompleks!

Frankrig viste sig til gengæld virkelig flot frem i Nations League med fem sejre i seks kampe, to ud af de tre hjemmekampe blev vundet med 4-2, og vi tror på at vi kan få endnu et målrigt opgør onsdag aften. Franskmændene ser giftige ud, og det virker til at deres niveau lige nu ligger på et højere niveau end de fleste hold i verden, i hvert fald et niveau eller to over Ukraine. Vi tror på et toptændt fransk mandskab, som skal godt fra start imod gruppens næstbedste hold. Ukraines udebanekompleks fortsætter med endnu et nederlag på mere end et mål.

SpilXperten.com anbefaler: Frankrig -1,5 (AH) til odds 1,88 – SPIL HER >>

Frankrig – Ukraine: Statistik, topscorer og H2H

  • Franskmændene er godt kørende, og de gik igennem en ellers stærk Nations League gruppe med fem sejre og blot en enkelt uafgjort.

  • Ukraine kom ikke lige så flot igennem deres Nations League gruppe, her blev det til fire nederlag i seks kampe, det er dog værd at bemærke at de slog Spanien med 1-0.

  • Olivier Giroud nyder godt af tilliden på landsholdet, han er kommet på tavlen tre gange i de seneste fem kampe.

  • Ukrainerne har en spændende offensiv, og det er især værd at bide mærke i Malinosky og Yaremchuk, som har været de mest hyppige målscorere på det seneste.

  • Ukraine har kun tabt seks ud af de seneste syv møder med Frankrig, og i efteråret 2020 gik det helt galt for ukrainerne i en venskabskamp, hvor de blev mast med 7-1 af et fransk hold i hopla!

Expected Goals: Frankrig – Ukraine – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGUkraineResultatxG
Frankrig – Sverige(4-2)1,73 – 0,93Tyskland – Ukraine(3-1)2,65 – 0,74
Portugal – Frankrig(0-1)2,15 – 3,07Polen – Ukraine(2-0)1,5 – 1,9
Frankrig – Finland(0-2)3,13 – 0,45Ukraine – Spanien(1-0)0,64 – 1,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar