18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Frankrig – Finland: Odds og optakt den 7. september 2021

Foto: Bildbyrån

Frankrig og Finland mødes i et topopgør i VM-kvalens gruppe D. Ingen af holdene har tabt endnu, men Frankrig, som er på førstepladsen, har alligevel bare vundet to af deres fem kampe i en noget besynderlig gruppe, hvor syv af de første 10 kampe er endt uafgjort. Så trods meget stor fransk favoritværdighed kan det være værd at overveje endnu et kryds her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Finland. Der er kampstart tirsdag d. 7. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TIL


Frankrig – Finland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Denis Aytekin, Tyskland
Stadion: Groupama Academy Stadium, Décines-Charpieu, Frankrig
Vejret: 23° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 17:52.


Optakt til Frankrig – Finland: Skader, karantæner og startopstillinger

Der mangler ganske vist en stribe meget prominente navne i den franske trup, hvor Upamecano, Kanté og Mbappé for eksempel er ude med skader, men der er altså så helt enormt meget guf at benytte, at det er utroligt, deres foreløbige udbytte fra denne omgang kvalifikationskampe foreløbig er 1:1 hjemme mod Bosnien-Hercegovina og 1:1 ude mod Ukraine. Det klikker ikke rigtigt for franskmændene, men de virker nu alligevel på forholdsvis sikker slingrekurs mod at hente VM-billetterne. 

De mangler dette opgør, og til november har de endnu en hjemmekamp, og det er mod Kasakhstan, hvorefter de slutter gruppen ude mod Finland. Sejre i de to kommende kampe vil dog formentlig betyde, at Frankrig allerede har sikret sig førstepladsen i gruppen før det afsluttende møde i Finland. Det vil de nok gerne have på plads for at undgå en nervepirrende forestilling, der kræver point mod de særligt på hjemmebane resistente finner. 

Finland er på andenpladsen i gruppen, men de har blot spillet tre kampe. Uafgjort mod Bosnien-Hercegovina og Ukraine og så altså senest hjemmesejr mod Kasakhstan med mindst mulige margin i form en 1:0-sejr. De har scoret i alt seks mål, og af dem har Puuki lavet tre, mens Pohjanpalo stod for sejrsmålet mod Kasakhstan og dermed også åbnede sin målkonto i kvalifikationen. Finland er formentlig kollektivt opmuntrede af den godkendte indsats ved landets første slutrunde nogensinde i sommerens EM, for selv om de røg ud efter puljen, stod de med muligheder for knockoutkampe frem til den sidste kamps afslutning. Nu tørster de helt sikkert efter mere slutrunde-erfaring, og mon ikke de kunne synes, det var sjovt også at prøve en VM-slutrunde?

Frankrig:

 • Dayot Upamecano (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jules Koundé (Forsvar, Back, Fast) – Karantæne
 • Benjamin Pavard (Back, Fast) – Skadet
 • Lucas Hernandez (Back, Fast) – Skadet
 • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Corentin Tolisso (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Olivier Giroud (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Kylian Mbappé (Angreb, Fast) – Skadet

Finland:

 • Ingen kendte fravær

Frankrig forventet startopstilling: Lloris; Dubois, Varane, Kimpembe, Digne; Veretout, Pogba, Rabiot; Griezmann; Benzema, Martial.

Finland forventet startopstilling:  Hradecky; Vaisanen, Arajuuri, O’Shaughnessy;Alho, Taylor, Valakari, Kamara, Uronen; Pohjanpalo, Pukki.


Odds på Frankrig – Finland

Oddsene til kampen fortæller, at bookmakerne regner med fransk sejr. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Forsigtig fransk aften

De to hold mødtes så sent som november sidste år, hvor Finland overraskende vandt 2:0 i en testkamp i Paris, men de foregående otte indbyrdes møder er alle endt med fransk sejr. De fem seneste endda uden at indkassere et mål. Det plejer ikke at være deciderede øretæver, men scoren for de fem sidste sejre i rap til Frankrig hedder 9:0. De plejer at have ret godt styr på deres finske venner. 

Finland vil formentlig håbe, at den omfattende remis-trend, der har grebet gruppen, kan vare ved til dette opgør, men det er realistisk svært at se dem stå imod 90 minutters fransk pres. Omvendt ved man også, at den finske sisu forbyder dem at falde sammen og give op, så de vil give sig fuldt ud hele kampen – også selv om de skulle komme bagud.

Derfor ser anbefalingen dette opgør med et typisk forløb, hvor Finland stiller sig solidt og afventende, mens Frankrig skal forsøge at finde åbninger. Der er rigeligt med potentiel X-faktor hos franskmændene, hvor spillere som Benzema, Martial og Pogba kan skabe kampafgørende momenter ud af ingenting, men det er godt nok lang tid siden, Frankrig har smadret en modstander i en betydende kamp. Buddet herfra bliver et opgør med højst to scoringer. Altså under 2,5 mål-spillet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,12
Under 2,5 mål
Gå til Unibet *


Frankrig – Finland: Statistik, topscorer og H2H

 • Frankrig holder fast i gruppens 1. plads, og de har fået 9 point i de første 5 kampe. 

 • De franske tal siger 2-3-0 og scoren 6:3.

 • Finland har 5 point efter 3 kampe, hvilket er nok til at indtage gruppens 2 plads.

 • Finlands udbytte siger 1-2-0 med en målforskel på 4:3.

 • Antoine Griezmann er fransk topscorer med foreløbig 3 mål. 

 • Selv om det var Pohjanpalo, der scorede det enlige mål mod Kasakhstan, kan han endnu ikke true Teemu Pukki på topscorerlisten, som Pukki fører an med 3 træffere. 


Expected Goals: Frankrig vs. Finland – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGFinlandResultatxG
Ukraine – Frankrig(1-1)1,52 – 1,84Finland – Kasakhstan(1-0)0,95 – 0,40 
Frankrig – Bosnien-Hercegovina(1-1)0,25 – 0,39 Finland – Wales(0-0)0,10 – 1,53
Frankrig – Schweiz(3-4)4,12 – 1,83Finland – Belgien(0-2)0,46 – 1,58
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar