18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Frankrig – Bulgarien: Odds og optakt den 8. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Bare tre dage før EM-åbningen pudser Frankrig formen af mod Bulgarien. Franskmændene er store favoritter mod Bulgarien. Og de er også blandt favoritterne til at vinde titlen som europamestre. Her forventes de at bringe en del af reserverne i spil, men de er rigeligt stærke til at banke et bulgarsk mandskab i en opbygningsfase. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Frankrig – Bulgarien. Der er kampstart tirsdag d. 8. juni 2021 kl. 21:10. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TILFrankrig – Bulgarien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Tasos Sidiropoulos, Grækenland
Stadion: Stade de France, Frankrig
Vejret: 21° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 9. juni 2021 01:40.


Optakt til Frankrig – Bulgarien: Skader, karantæner og startopstillinger

Man skal næsten have solbriller på, når man læser ned over den franske trup til EM-slutrunden. for der er propfyldt med lysende stjerner på alle pladser, og hvis træner Didier Deschamps forstår at dosere og balancere de mange forrygende kræfter, kan det blive til en sommer, der råder bod på det missede EM-guld på hjemmebane i 2016. 

I efterårets Nations League vandt Frankrig deres pulje foran Portugal – som de er i gruppe med til EM-slutrunden – og i alt har Frankrig spillet 12 kampe siden september 2020, og det er blevet til ni sejre, to uafgjorte og et enkelt nederlag, som overraskende faldt i en testkamp mod Finland i november sidste år. Men altså ni sejre i de øvrige 11 kampe og forårets VM-kvalkampe har også givet en foreløbig 1. plads i gruppen. Det er et fransk mandskab med klasse over hele banen fra forsvarets Varane og Kimpempe over midtbanens Kanté og Pogba til angrebets Mbappé og Benzema. Får de tingene til at falde i hak, bliver de ikke lette at have med at gøre, og vi får måske et fingerpeg i dette opgør mod et formentlig helt chanceløst bulgarsk mandskab. 

Bulgarien er endnu engang – eller måske bare stadig – i en form for opbygningsfase. Bulgarien har spillet 13 kampe siden september 2020, og det er blevet til én sejr og otte nederlag. Sejren kom hjemme mod Gibraltar, og det siger nok mere end noget andet en del om det bulgarske niveau i disse år. Vi er milevidt fra 90’ernes mandskab, der nåede en VM-kvartfinale, og der er en voldsom mangel på stjerner på mandskabet, hvis profiler udgøres af blandt andre den bare 20-årige midterforsvarer Valentin Antov, som er på kontrakt i Bologna, mens midtbanens Malinov holder til i belgiske OH Leuven. Holdets største profil er anføreren og kantspilleren Kiril Despodov, der optræder for de nationale mestre fra Ludogorets, mens der er en gammel kending af dansk fodbold i form af Bozhidar Kraev, som i dag tjener sine penge hos portugisiske Famalicao. 

Frankrig:

Bulgarien:

Frankrig forventet startopstilling: Mandanda; Dubois, Koundé, Lenglet, Digne; Sissoko, Tolisso, Rabiot; Dembele, Yedder, Coman.

Bulgarien forventet startopstilling: Mihaylov; Bozhikov, Dimov, Hristov; Karagaren, Vitanov, Chochev, Tsvetanov; Despodov, Dimitar Iliev; Galabinov.


Odds på Frankrig – Bulgarien

Frankrig er ifølge oddsene enorme favoritter i denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 9. juni 2021 01:40.


Odds-forslag: Les Bleus maler byen rød med hele stjernepaletten

Godt nok er Bulgarien overordnet skidt kørende med meget få sejre i den seneste periode, men det er sjældent, de falder sammen og får læsterlige klø. I deres 13 kampe siden september 2020 har de tabt otte kampe, og fire af de nederlag har været på præcis ét mål, mens de fire øvrige nederlag har været på præcis to mål. Stærkeste modstand har været i VM-kvalifikationen, hvor det på hjemmebane blev til nederlag på to mål mod både Schweiz og Italien.

Det her er Frankrigs femte fodboldkamp i 2021. De første fire er endt med tre sejre og en uafgjort. Ukraine hentede 1-1 i den første VM-kvalkamp, mens de følgende tre kampe er vundet uden at lukke mål ind. Senest blev det 3-0 over Wales, der dog også fik et tidligt rødt kort. 

Det er vanskeligt ikke at vende blikket mod sejr til franskmændene i denne kamp, De står på tærsklen til en slutrunde, og der er vel historisk lidt ballade i den franske trup. Indtil videre. De mange stjerner virker til at trives, og den harmoni, der prægede mandskabet under VM i 2018, ser ud til at have indfundet sig igen i en mere moden og afdæmpet form. Anbefalingen tror på sejr til Frankrig her, og sejren bliver på mindst tre overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,05
Frankrig vinder med mindst 3 overskydende mål
Besøg Bet365 *


Frankrig – Bulgarien: Statistik, topscorer og H2H

  • Ikke helt uventet har Frankrig lagt sig på 1. pladsen i deres VM-kvalifikationspulje med 7 point for de første 3 kampe. 

  • Tallene for franskmændene hedder 2-1-0 og en score på 4:1.

  • Til EM-slutrunden er Frankrig i pulje med Tyskland, Portugal og Ungarn.

  • Bulgarien er efter 3 kampe og 1 point placeret på 4. pladsen i deres VM-kvalifikationspulje C

  • Statistikken for Bulgarien er 0-1-2 og scoren 1:5.

  • Antoine Griezmann er Frankrigs topscorer i de tre VM-kvalkampe med 2 træffere.

  • Kiril Despodov har scoret det enlige bulgarske mål i puljen indtil nu, så han er jo holdets topscorer.


Expected Goals: Frankrig – Bulgarien – de seneste tre kampe

FrankrigResultatxGBulgarienResultatxG
Frankrig – Wales(3-0)3,40 – 1,30Rusland – Bulgarien(1-0)2,09 – 0,00
Bosnien-Hercegovina – Frankrig(0-1)0,59 – 1,36Slovakiet – Bulgarien(1-1)0,93 – 1,37
Kasakhstan – Frankrig(0-2)0,02 – 2,77Nordirland – Bulgarien(0-0)1,06 – 0,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar