18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wales – Østrig: Odds og optakt den 24. marts 2022

Wales med solid hjemmestime på jagt efter VM-billetter

Gareth Bale og Wales slås om VM-billetter med østrigerne torsdag aften. (Foto: Bildbyrån)

Wales og Østrig mødes i denne semifinale i den europæiske playoff om VM-billetter. Vinderen vil møde vinderen af Skotland-Ukraine, som indtil videre er udsat. Men det skal Wales eller Østrig jo først bekymre sig om, hvis de vinder denne kamp. Det skal afgøres torsdag aften, så uafgjort fører os videre til forlængelse og straffespark. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wales – Østrig. Der er kampstart torsdag d. 24. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Wales – Østrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Szymon Marciniak, Polen
Stadion: Cardiff City Stadium, Cardiff
Vejret: 9° og let vind

Optakt til Wales – Østrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Wales sluttede som nummer to i deres VM-kvalifikationsgruppe efter Belgien. Det må siges at være godkendt, og det var deres præstation ved sommerens EM isoleret set også. At de røg ud i ottendedelsfinalen kan de ikke være utilfredse med. At det blev en øretæve på 0:4 mod Danmark, vil de nok øffe lidt over i krogene. Men sådan var det. De kom dog videre fra en pulje med Italien, Schweiz og Tyrkiet, og det var fint. 

Her har de fordel af hjemmebane i Cardiff, og de er ubesejrede i deres seneste 16 hjemmekampe, hvor det er blevet til 11 sejre og fem uafgjorte, og mest imponerende er de to gange 1:1 mod Kroatien og Belgien i den stime. Scoren i de 16 kampe er 21:5, og det er blevet til hele syv gange 1:0. De forstår at holde tingene tæt i hjemmekampene.

Østrig kan være svære at sige noget generaliserende om. Det går op, og det går ned for mandskabet, som i VM-kvalifikationen dog var mest nede, da de sluttede som nummer fire efter Danmark, Skotland og Israel. Deres indsats i Nations League har så givet dem en ekstra chance for at kvalificere sig til VM-slutrunden.

De har vundet tre af deres seneste syv udekampe, men sejrene er kommet mod Færøerne, Moldova og Luxembourg. Fem sejre i de 10 kvalifikationskampe dækker over samlet fire sejre mod netop Moldova og Færøerne, så det er umiddelbart ikke meget at bryste sig af, at de mod de tre øverste hold i gruppen kun formåede at hente fire point i seks kampe via sejr over Israel og en uafgjort i Skotland. 


Wales:

  • Danny Ward (Mål, Fast) – Skadet
  • James Lawrence (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • David Brooks (Midtbane, Reserve) – Sygdom
  • Joseff Morrell (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Tyler Roberts (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Kieffer Moore (Angreb, Reserve) – Skadet


Østrig:

  • Martin Hinteregger (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Philipp Mwene (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Philipp Lienhart (Forsvar, Fast/Reserve) – Sygdom
  • Christopher Trimmel (Back, Fast) – Sygdom
  • Florian Grillitsch (Midtbane, Fast) – Sygdom

Wales forventet startopstilling: Hennessey; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ampadu, Allen, Williams; Ramsey; James, Bale.

Østrig forventet startopstilling: Bachmann; Lainer, Dragovic, Alaba, Ulmer; Schaub, Seiwald, Laimer; Baumgartner, Sabitzer; Arnautovic.


Odds på Wales – Østrig

Kampens odds peger en lille smule i retning af gæsterne. 


Odds-forslag: Solide walisere snupper sejren

Østrigerne er gjort til små favoritter hos bookmakerne, og det kan være vanskeligt at gennemskue hvorfor. Godt nok er walisernes to aldrende totem-spillere, Bale og Ramsey, ikke just i tiptop kamptræning, men de glider direkte ind i en sammentømret trup, hvor holdet hænger fint sammen. Det er ikke altid sprudlende. Men det er solidt. 

16 hjemmekampe på stribe uden nederlag vidner om soliditet, og de vil helt sikkert forsøge at profitere af et fyldt Cardiff City Stadium. Omvendt kommer østrigerne med et friskt udbrud af sygdom i truppen, så der er flere af deres sædvanlige startere, der er tvivlsomme til kampen torsdag aften. Læg det sammen med holdets helt generelt meget svingende udtryk i VM-kvalifikationen, og så ligner de ikke et hold, der skal være favoritter her. 

Derfor går anbefalingen også med et spil på hjemmesejren. Waliserne giver ikke meget fra sig på hjemmebane, og de har trods alt blot lukket fem mål ind i de seneste 16 hjemmekampe. Så de skal lukke ned for den østrigske topscorer Arnautovic, som nettede tre gange i kvalifikationen og 9 kasser for Bologna i Serie A. Får waliserne lukket ham ned, er vejen til sejr åben. Buddet bliver hjemmesejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,00
Wales
Gå til Unibet *


Wales – Østrig: Statistik, topscorer og H2H

  • Wales blev nummer 2 i deres VM-kvalifikationsgruppe med 15 point for 8 kampe. 

  • Tallene for Wales siger 4-3-1 med scoren 14:9.

  • Østrig sluttede som nummer 4 i deres kval-gruppe med 16 point for 10 runder. 

  • Østrigs statistik viser 5-1-4 med en måldifference på 19:17.

  • Gareth Bale og Aaron Ramsey er walisiske topscorere i kvalifikationen med 3 mål hver. 

  • Hos Østrig er Marko Arnautovic manden med flest pletskud i kval-gruppen. Han er noteret for 5 styks. 


Expected Goals: Wales – Østrig de seneste tre kampe:

WalesResultatxGØstrigResultatxG
Wales – Belgien(1-1)0,78 – 1,16Østrig – Moldova(4-1)2,25 – 0,31 
Wales – Belarus (5-1) 3,50 – 0,27Østrig – Israel (4-2) 2,98 – 0,38 
Estland – Wales(0-1)0,79 – 2,18 Danmark – Østrig(1-0) 0,78 – 0,44 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wales – Østrig?

Wales – Østrig spilles torsdag den 24. marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Wales – Østrig?

Wales – Østrig spilles på Cardiff City Stadium i Cardiff i Wales.

Skriv første kommentar

Skriv et svar