18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Sochaux
Valenciennes
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
31. jan.
20:45

Wales – England: Odds og optakt den 29. november 2022

Meget skal gå godt, hvis Wales skal gå videre fra gruppespillet. Én ting er dog sikker; under alle omstændigheder kræver det en sejr over England. Southgates mandskab leverede en sløj indsats senest mod USA, men topper fortsat Gruppe B. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wales – England. Der er kampstart tirsdag d. 29. november 2022 kl. 20:00. Se kampen på DR1.

WalesEngland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ahmed bin Ali Stadium, Qatar
Vejret: 23° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

WalesEngland: Skader, karantæner og startopstillinger

Spændingen i Gruppe B er nogenlunde intakt her inden sidste spillerunde. England topper gruppen, men skal bruge en sejr for at være sikre på at snuppe 1.pladsen. Iran og USA spiller andetsteds den formodede kamp om 2.pladsen, men Wales kan altså også stadig nå at overhale indenom, omend meget skal gå op i en højere enhed, hvis det skal ske. Bale og co. skal bruge et X mellem Iran og USA, mens de selv skal slå ‘storebror’, England. Ikke en heeeelt nem opgave.

Wales spillede en god anden halvleg mod USA, og havde nok håbet at køre videre på samme klinge mod Iran, som kampen forinden havde tabt hele 6-2 til England. Men sådan skulle det ikke gå. Waliserne spiller ikke særlig god fodbold, men har til tider reddet skærene hjem takket være en storspillende Bale. Den walisiske stjerne er bare ikke hvad han har været, hvorfor Wales også fremstår pænt ordinære. Nederlaget til Iran var overraskende, de to mål faldt dybt inde i overtiden, målmand Wayne Hennesy fik rødt kort… Men det var altså fuldt fortjent. Iran kunne og ville mere, så nu skal der et halvstorm mirakel til, hvis Wales skal med videre til ottendedelsfinalen.

England udraderede Iran med hele 6-2 i første runde efter en virkelig stærk præstation, hvor offensiven virkelig boltrede sig. Træerne vokser dog ikke lige fluks ind i himlen. Det fik vi bekræftet i Englands kamp mod USA, hvor chancer pludselig var en mangelvare. Faktisk leverede Southgates mandskab en fuldkommen tandløs indsats, de fandt aldrig opskriften på at nedbryde amerikanernes defensiv, og så endte det altså med en pointdeler. Det ene point kan England være fint tilfreds med, og det var måske også derfor, at sejren ikke blev jagtet vildere til slut. The Three Lions snupper 1.pladsen med en sejr, mens et X også kan være nok, så længe Iran ikke slår USA.

Wales: Skader og karantæner

Wayne Hennesy (Målmand, Fast) – Karantæne

England: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Wales – England

Odds på WalesEngland

England er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Ingen stress og jag

Vi har en spændende sidste spillerunde i vente fra VM’s Gruppe B, hvor der stadig kan blive byttet godt og grundigt rundt på placeringerne. England ligger lunt i svinget i forhold til at snuppe gruppens 1.plads, som sågar kan komme i hus med et X, så længe, at Iran ikke slår USA. Af den grund har England nok ikke voldsomt travlt med at blæse til angreb.

Wales skal vinde, hvis de vil gøre sig forhåbninger om videre avancement. Der er dog ingen krav om sejrens størrelse, så det vil give mening, hvis Wales ikke satser hele butikken fra start mod Englands kontrastærke offensiv.

Det dufter af et opgør, hvor der vil blive skelet til gruppens andet opgør mellem Iran og USA, og hvor hverken Wales eller England er nødsaget til at komme buldrende fra start. Vi har set et utal af tørre 1.halvlege indtil videre ved VM, så det ville ikke komme som en overraskelse, hvis dette opgør gik til pause uden scoringer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,25
Under 0.5 mål I 1.halvleg
Gå til Marathonbet *

WalesEngland: Statistik, topscorer og H2H

  • Wales er sidst i Gruppe B efter uafgjort mod USA og nederlag til Iran.
  • England topper gruppen efter sejr over Iran og uafgjort mod USA.
  • Gareth Bale har scoret Wales’ hidtil eneste mål ved slutrunden.
  • England scorede 6 kasser i første kamp mod Iran, men 0 i kampen mod USA, så det er fortsat Bukayo Saka, som fører topscorerræset med 2 scoringer.
  • Seneste betydende opgør mellem Wales og England var til EM i 2016. Her vandt England 2-1 på en scoring i tillægstiden.

Expected Goals: Wales vs. Englandde seneste tre kampe:

WalesResultatxGEnglandResultatxG
Wales – Iran(0-2) 0,7 – 1,83England – USA(0-0) 0,6 – 0,84 
USA – Wales(1-1) 0,86 – 1,17England – Iran(6-2) 1,56 – 1,67
Wales – Polen(0-1)0,76 – 0,7England – Tyskland(3-3) 2,16 – 1,84 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Wales – England?

Wales – England spilles tirsdag den 29. november 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Wales – England?

Wales – England spilles på Ahmed bin Ali Stadium, Qatar

Skriv et svar