18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Sochaux
Valenciennes
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
31. jan.
20:45

Tyskland – Japan: Odds og optakt den 23. november 2022

Af: Mads Larsen – Publiceret 21. november kl. 16.25

Tyskland røg skuffende ud af en ellers nem gruppe i 2018, så der er i den grad revanche til gode for die mannschaft i Qatar. Første bump på vejen er Japan, som skal forsøge at lave miraklet i Gruppe E, som også indeholder en anden international sværvægter i form af Spanien. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland – Japan. Der er kampstart onsdag d. 23. november 2022 kl. 14:00. Se kampen på DR1.  

TysklandJapan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Khalifa International Stadium, Qatar
Vejret: 26°, sol og frisk vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

TysklandJapan: Skader, karantæner og startopstillinger

VM’s Gruppe E er en af den slags grupper, hvor det er svært at forestille sig overraskelser. De to europæiske mastodonter, Tyskland og Spanien, har nemlig trukket et par overkommelige modstandere op af bowlen. Costa Rica bliver på forhånd regnet som et af slutrundens svageste mandskaber, mens Japan, på trods af et ellers spændende mandskab, heller ikke spås særlig gode muligheder for avancement.

Det var enormt skuffende, da Tyskland i 2018 ikke gik videre fra en gruppe indeholdende Mexico, Sverige og Sydkorea, men der er løbet meget vand under broen siden. Blandt andet er Joachim Löw blevet byttet ud med Hansi Flick, og det har givet et friskt pust til die mannschaft. Tyskerne ligner en outsider til VM-guldet med deres enormt talentfulde mandskab og fremragende træner. Forsvaret virker umiddelbart til at være det svageste punkt på holdet, ligesom de nok kunne have brugt en topklasse torjäger i front. Dette opgør mod Japan har potentiale til at blive virkelig vigtigt, da Costa Rica på forhånd ligner gruppens prygelknabe. Hvis Tyskland rammer dagen, så vil de med deres høje tempo og fysik kunne sætte japanerne til vægs.

Japan gik videre fra gruppespillet i 2018, og var tilmed ved at gøre det af med Belgien i ottendedelsfinalen. Denne gang ser gruppen dog noget mere kompliceret ud for asiaterne. Japanerne har et spændende mandskab med en god blanding af talent og rutine, og med flere navne som vækker genklang, hvis man følger med i de største europæiske ligaer. Monacos Minamino er en af de mest lysende stjerner sammen med Frankfurts Kamada og Arsenals Tomiyasu. Japan er rangeret som nummer 2 på den asiatiske rangliste, og tog også en andenplads i deres kvalgruppe. Denne optakt skrives på bagkant af de to første kampe ved slutrunden, hvor Iran og Qatar fra Asien allerede har været i aktion, og med de kampe in mente, så kunne man godt frygte på Japans vegne her i første gruppekamp. Japanerne går som regel rimelig konservativt til værst med defensiv organisation og kontrastød for øje, spørgsmålet er, om der er nok kvalitet til at hamle op med en mastodont som Tyskland?

Tyskland: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Japan: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Tyskland – Japan

Odds på TysklandJapan

Tyskland er favoritter til at vinde opgøret.

Odds-forslag: Endnu en øretæve til Asien

Tyskland og Spanien er soleklare favoritter til at sikre videre avancement fra Gruppe E, og selvom der selvfølgelig altid vil ske overraskelser i fodbold, så er det svært at forestille sig, at de to europæiske nationer ikke skulle indfri forventningerne.

I skrivende stund er der spillet to kampe af VM-slutrunden, og begge kampe har været med asiatisk deltagelse i form af Qatar og Iran. Qatar blev asiatiske mestre i 2019, men blev fuldstændig sat til vægs af Ecuador. Iran er rangeret som bedste hold i Asien, men blev skilt ad med tenniscifre af England… På den baggrund er det svært at forestille sig, at Japan skulle få noget med fra første gruppekamp.

Tyskland er bedre end Japan på alle parametre, og selvom Japan ikke 1:1 kan sammenlignes med hverken Qatar eller Iran, så siger de første kampe nok alligevel lidt om niveauet hos de asiatiske mandskaber. Anbefalingen lyder på en sikker sejr til Hansi Flick og co.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,28
Tyskland -1.5 (AH)
Gå til Unibet *

TysklandJapan: Statistik og H2H

  • Tyskland skuffede fælt ved VM i 2018, hvor de blev ekspederet ud af en ellers medgørlig gruppe med Sydkorea, Sverige og Mexico.

  • Bedre gik det for Japan, som nåede til ottendedelsfinalen, hvor Belgien dog blev endestationen.

  • Serge Gnabry blev mest scorende spiller for Tyskland i VM-kvalen, og er også spået en startplads på kanten til dette opgør.

  • Takumi Minamino er den største stjerne hos japanerne, og lavede da også godt med både mål og assist i kvalen.

  • De to nationer har ikke tidligere krydset klinger.

Expected Goals: Tyskland vs. Japande seneste tre kampe:

TysklandResultatxGJapanResultatxG
Oman – Tyskland(0-1) 1,02 – 1,53Japan – Canada(1-2) 0,4 – 1,87 
England – Tyskland(3-3)2,16 – 1,98Japan – Ecuador(0-0)1,05 – 1,55 
Tyskland – Ungarn(0-1)0,9 – 0,86 Japan – USA(2-0) 1,92 – 0,49 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tyskland – Japan?

Tyskland – Japan spilles onsdag den 23. november 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Tyskland – Japan?

Tyskland – Japan spilles på Khalifa International Stadium, Qatar

Skriv et svar