18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

3.40
2/10
Le Havre
Metz
Tipped at 3.40
BettingGuru-avatar
21. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
AC Milan
Inter
Tipped at 1.98
SPX-Francesco-avatar
SPX-Francesco
22. apr.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Tunesien – Australien: Odds og optakt den 26. november 2022

Af: Michael Vilster – Publiceret d. 24. november kl. 13.45

Tunesien og Australien tørner sammen i lørdagens tidlige kamp, og hvis tuneserne kan fortsætte de fine takter fra kampen mod Danmark, bør de have gode chancer for point her. Omvendt er det efter det store nederlag i første kamp mod Frankrig en tvingende nødvendighed for Australien at komme på tavlen her, hvis ikke deres VM 2022 skal være ovre, før det for alvor er begyndt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tunesien – Australien. Der er kampstart lørdag d. 26. november 2022 kl. 11:00. Se kampen på TV2 eller på TV2 Play. 

TunesienAustralien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert, Tyskland
Stadion: Al Janoub Stadium, Al Wakrah, Qatar
Vejret: 24° og let vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

TunesienAustralien: Skader, karantæner og startopstillinger

Af og til skal man tage åbningskampe ved slutrunder med et gran salt – det vil de sikkert nikke ja til hos fx Argentina og Tyskland – men der er nu meget, der tyder på, at Tunesien ikke spillede decideret over evne mod Danmark, da de to hold delte 0:0 i første runde af gruppespillet.

Tunesien var tændt. Det var et ekstraordinært højt spændingsniveau, men de fik blot et gult kort i løbet af kampen, så det var jo ikke for højt. 

Deres forberedelser til EM helt tilbage fra deres exit fra Africa Cup of Nations med nederlag til Burkina Faso ser ikke tossede ud. Fem sejre og to uafgjorte, før de i sidste kamp før slutrunden fik klø af Brasilien med 5:1. De foregående syv ubesejrede kampe hed målscoren 11:0.

Og så indledte de VM-eventyret med 0:0 mod Danmarks dark horses. Det må siges at være absolut godkendt, og det var enormt imponerende, at de to Superligaspillere Slimane og Jebali ramte så højt et niveau i kampen. Det lover godt for tuneserne. 

Et højt niveau ramte Australien i bedste fald i de indledende 10 minutter af kampen mod Frankrig.

Her kom de foran 1:0 på en scoring, der var resultatet af nydeligt opspil og en bred Jon Dahl-inderside fra Craig Goodwin, men da først Frankrig skruede op for blusset, ramte Australien muren, og det var kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

4:1 var mere et par mål i underkanten end lidt for stort, og midtbanens skraldemand Aaron Mooy havde vist det, man kan kalde en mere end almindelig travl dag på kontoret.

Australien er nu på syv VM-kampe på stribe uden sejr, og faktisk har de tabt seks af de syv kampe. Eneste point siden slutrunden i Sydafrika i 2010 var, da de hentede 1:1 mod Danmark i 2018 i Rusland.

6:18 er deres samlede score for de syv kampe, så de får som regel proppet en enkelt bold i nettet, men modstanderen får som regel scoret mere end én gang.

Tunesien: Skader og karantæner

  • Ingen kendte fravær

Australien: Skader og karantæner

  • Tom Rogic (Midtbane, Reserve) – Personlige årsager
  • Martin Boyle (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger Tunesien – Australien

Odds på TunesienAustralien

Oddsene hos bookmakerne spår en lige kamp, men de hælder dog mest til Tunesien.

Odds-forslag: Ørnene fra Karthago flyver igen på tilskuernes begejstring

Det blev anslået, at der var op mod 30.000 tunesiske fans på lægterne til kampen mod Danmark. Det lød i hvert fald overbevisende, og det var både intenst og med til at skabe en herlig stemning om kampen. Som det jo skal være ved en VM-slutrunde.

De mange tusinde er forhåbentlig for tuneserne på plads igen, for hvis de kan ramme samme intensitet på banen også, er der gode chancer for point her. 

Australien har blot fået én uafgjort i deres seneste syv VM-kampe, hvor det altså er blevet til seks nederlag, og indsatsen mod Frankrig var på ingen måde skræmmende. Hvis ikke australierne hæver sig betragteligt, får de svært ved at få point med hjem fra Qatar. 

Anbefalingen er baseret på de to første kampe i gruppen mest overbevist om, at Australien er gruppens med afstand ringeste mandskab, og de får det svært i de to resterende kampe mod Danmark og Tunesien.

Tuneserne vil være optændte af en indre ild og ydre passion, og de vil på ren og skær kampgejst krydret med deres ganske omfattende fodboldmæssige evner formå at slide sig til sejren her. Det ender med tunesisk sejr. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,20
Tunesien
Gå til Unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

TunesienAustralien: Statistik, topscorer og H2H

  • Tunesien åbnede VM med en flot kamp mod Danmark, der endte 0:0.

  • Vejen til VM for tuneserne gik først via et gruppespil, som de vandt med 13 point i 6 kampe, hvorefter de over to direkte dueller besejrede Mali 1:0.

  • Australien havde nok drømt om en bedre begyndelse end den afklapsning, det endte med at blive, da de tabte deres første kamp med 1:4 mod Frankrig. 

  • The Socceroos var ude i den helt store omvej for at komme til VM, for de blev nummer tre i deres asiatiske kvalgruppe, og dermed måtte de først i playoff mod UAE og siden Peru for at kvalificere sig. 

  • Tunesiens flittigste målscorer på vej til VM var Wahbi Khazri, som scorede 3 gange i gruppespillet. Sejren mod Mali blev sikret på et malinesisk selvmål.

  • Hos Australien var farligste mand i deres kvalgruppe Mitchell Duke, der scorede 3 gange. Det enlige mål i åbningskampen stod Craig Goodwin for.

Expected Goals: Tunesien vs. Australiende seneste tre kampe:

TunesienResultatxGAustralienResultatxG
Danmark – Tunesien (0-0) 0,90 – 1,06Frankrig – Australien (4-1) 3,10 – 0,39
Brasilien – Tunesien (5-1) 2,30 – 0,62 New Zealand – Australien (0-2) 0,63 – 2,02 
Japan – Tunesien (0-3) 0,45 – 1,47Australien – New Zealand(1-0) 0,79 – 0,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tunesien – Australien?

Tunesien – Australien spilles lørdag den 26. november 2022 klokken 11:00.

Hvor spilles Tunesien – Australien?

Tunesien – Australien spilles på Al Janoub Stadium i Al Wakrah i Qatar.

Skriv første kommentar

Skriv et svar