18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tidligere Man United-stjerne hylder Danmark: De kan vinde VM

Paul Parker, der var en absolut nøglespiller i 90´erne under Sir Alex Ferguson, siger til SpilXperten, at Danmark er ét af de hold, han ser mest frem at se under VM, og at de måske endda kan gå hele vejen. 

Danmark er outsidere til at tage VM-trofæet ifølge Paul Parker. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

VM sparkes i gang inden længe, og mange danskere har helt sikkert øjnene ekstra meget rettede mod tirsdag, hvor Danmark tager hul på sit VM med en kamp mod Tunesien. 

Danmark kan vinde VM

Og én af dem, der har store forventninger til Danmark, er Paul Parker, der ser holdet som en potentiel VM-vinder. 

“Naturligvis er de ikke favoritter til at vinde VM, men jeg tror på, at de med en smule held kan gå hele vejen.”

“Personligt glæder jeg mig naturligvis til at se Christian Eriksen, som stadig er en absolut nøglespiller for Danmark. Han har gjort det fremragende for Manchester United, og hvis han kan bringe de præstationer med sig til VM, er Danmark langt.”

Ingen snakker om Danmark

Parker sammenligner Danmark med England, og fortæller, at den helt store forskel er, at Danmark har et godt kollektiv, hvor i mod Englands styrke er individualister. 

“Der er ingen, der rigtig snakker om Danmark, men måske er det, fordi den almene fodboldseer ikke ser én stor stjerne, når de går igennem truppen.”

“Men de er stærke. Hamrende stærke som hold, og det er forskellen mellem dem og England. England har stærke spillere, men som et hold er de langt bagefter, og England skal kæmpe hårdt for at gå videre fra gruppen.”

Hvordan vil det gå Danmark i gruppen?

Vi spurgte Paul Parker om hans forudsigelser forud for Danmarks gruppekampe, og de er som følger: 

Danmark – Tunesien: 2-0

Frankrig – Danmark: 2-2

Australien – Danmark – 0-2

Parker har altså Danmark til at gå ganske komfortabelt videre fra gruppe. Allerede tirsdag kl. 14:00 kan du få et lille glimt af, om optimismen fra Parker var berettiget eller ej.

Skriv et svar