18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.63
1/10
Girona
Cadiz
Tipped at 1.63
Dagens Spil-avatar
20. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
2/10
Le Havre
Metz
Tipped at 3.40
BettingGuru-avatar
21. apr.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.98
2/10
AC Milan
Inter
Tipped at 1.98
SPX-Francesco-avatar
SPX-Francesco
22. apr.
21:45
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Sydkorea – Portugal: Odds og optakt den 2. december 2022

Af: Michael Vilster – Publiceret d. 30. november kl. 13.15

Sydkorea og Portugal mødes i tredje og sidste runde i gruppe H ved VM 2022. Sydkoreanerne har blot et point, og de skal bruge en sejr for at holde liv i håbet om avancement. Portugal er sikre på en plads i ottendedelsfinalerne, og får de ét point, ender de øverst i gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Sydkorea – Portugal. Der er kampstart fredag d. 2. december 2022 kl. 16:00. Se kampen på DR2 eller på DRTV. 

SydkoreaPortugal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Education City Stadium, Al Rayyan, Qatar
Vejret: 29° og frisk vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Lee Smith / Reuters / Ritzau Scanpix

SydkoreaPortugal: Skader, karantæner og startopstillinger

Sydkorea har været i begge ender af skalaen rent underholdningsmæssigt i deres første to kampe. De åbnede med 0:0 mod Uruguay i en ikke videre pulserende kamp.

Det blev det så til gengæld i anden kamp, hvor de var nede 2:0 mod Ghana. Sydkorea kom tilbage og fik udlignet kun for at se Ghana snuppe sejren med endnu et mål. 

Det har placeret Sydkorea i en kritisk situation i kampen for at gå videre, og det er trods alt nok ikke blevet lettere af, at træner Bento brokkede sig til et rødt kort efter slutfløjtet, der kom efter 10 minutters overtid.

Bentos anke: Det var for tidligt at fløjte af! Så nu må de klare sig uden træneren på linjen, men det ændrer reelt ikke ved opgaven for Sydkorea: Frem på banen og snup de tre point. Måske er det endelig tid for stjernen Son Heung-Min at stemple ind ved slutrunden?

Dét bliver ikke let mod et portugisisk mandskab, der virker temmeligt solidt. To sejre i de første kampe med først 3:2 mod Ghana fulgt af 2:0 mod Uruguay har sikret dem en plads videre, og med et enkelt point sikrer de selv førstepladsen, men den får de nu nok alligevel.

Bruno Fernandes stod for begge portugisiske scoringer i kampen mod Uruguay, og får de gang i Brunaldo, bliver de en stor, stor mundfuld for alle modstandere. 

Portugal jagter en forbedring af landets bedste VM-placering nogensinde, og den kom helt tilbage i 1966, hvor de fik bronze.

I 2006 var de tæt på med fjerdepladsen i Tyskland, men siden er de røget ud to gange i ottendedelsfinalerne og en enkelt gang allerede i gruppespillet. 

Vinder Portugal gruppen, venter formentlig en knockoutkamp mod enten Serbien eller Schweiz.

Serberne vil de nok frygtelig gerne have revanche mod, for det var Serbien, der slog Portugal i den afsluttende kamp i VM-kvalen, så portugiserne blev 2’er i gruppen og måtte forbi to playoffkampe for at komme til Qatar. 

Sydkorea: Skader og karantæner

  • Paulo Bento (Træner, Fast) – Karantæne

Portugal: Skader og karantæner

  • Danilo Pereira (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Nuno Mendes (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Otavio (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Forventede startopstillinger Sydkorea – Portugal

Odds på SydkoreaPortugal

Bookmakerne er overbeviste om, Portugal vinder kampen. 

Odds-forslag: Lad målene komme rislende

Taber Portugal denne kamp for eksempel 1:0, mens Ghana slår Uruguay 2:0 i den anden kamp, ender portugiserne som gruppens nummer to.

Det vil være noget hø, for så er det sandsynligt, at Brasilien venter i ottendedelsfinalen. Så mon dog ikke Portugal vil være opsatte på at gøre arbejdet færdigt og sikre gruppesejren?

Det er ikke sikkert, de vil jagte alle tre point med mus og mænd, men de vil heller ikke rulle rundt og lade sig prygle af de pointhungrende sydkoreanere.

For 20 år siden vandt Sydkorea det seneste indbyrdes møde med 1:0. På hjemmebane. Og i kraft af to røde kort til Portugal. Styrkeforholdet er et andet i dag, og Cristiano Ronaldo vil være helt syg efter at score det mål, der kan bringe ham op på siden af Eusebio i VM-slutrundemål. 

Derfor er det en kende fristende at satse på et Ronaldo-mål til omkring odds 2,00, men vi går i stedet med en målrig affære.

Begge hold har været involverede i fem-målskampe mod Ghana og noget mere afdæmpede opgør mod Uruguay, men her er der desperat brug for mindst et mål af Sydkorea. Kommer det, vil portugiserne være tvunget frem på banen med de åbninger, det vil give. 

Er det Portugal, der kommer foran, skal Sydkorea endnu mere frem, og det vil være guf for omstillingsspillere som Leao og Felix – eller måske Ramos og Silva, hvis de vælger at rotere. Buddet fra anbefalingen er, at der bliver scoret mindst tre gange i kampen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,81
Over 2,5 mål
Gå til Unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

SydkoreaPortugal: Statistik, topscorer og H2H

  • Sydkorea har hentet 1 point i deres første to VM-kampe. Først blev det 0:0 mod Uruguay, og derefter nederlag på 3:2 mod Ghana. 

  • Sydkorea kom videre fra den asiatiske VM-kval som nummer to i den afsluttende gruppe, hvor de fik 23 point i 10 kampe med scoren 13:3. 

  • Portugal har vundet begge deres kampe i gruppe H. Først slog de Ghana 3:2, og i anden runde blev det 2:0 mod Uruguay.

  • Portugal snublede på målstregen i deres VM-kvalpulje med nederlag til Serbien, og så måtte de via to playoffkampe for at komme til VM: Først slog de Tyrkiet 3:1, og efter det slog de Nordmakedonien 2:0.

  • Sydkoreas topscorer med foreløbig 2 træffere ved VM-slutrunden er Cho Gue-Sung.

  • Hos Portugal er flittigste mand på måltavlen Bruno Fernandes, der har nettet 2 gange. De øvrige portugisiske mål er sat ind af Ronaldo, Joao Felix og Rafael Leao.

  • Sydkorea og Portugal mødte senest hinanden i gruppespillet ved VM 2002. Dengang fik Portugal to røde kort, og så scorede Sydkorea kampens enlige mål og vandt gruppen, mens Portugal måtte rejse hjem.

Expected Goals: Sydkorea vs. Portugalde seneste tre kampe:

SydkoreaResultatxGPortugalResultatxG
Sydkorea – Ghana (2-3) 2,01 – 1,75Portugal – Uruguay (2-0) 1,27 – 1,16 
Sydkorea – Uruguay (0-0) 1,02 – 0,20 Portugal – Ghana (3-2) 2,13 – 0,98
Sydkorea – Island (1-0) 1,21 – 0,33Portugal – Nigeria (4-0) 3,36 – 0,97 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Sydkorea – Portugal?

Sydkorea – Portugal spilles fredag den 2. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Sydkorea – Portugal?

Sydkorea – Portugal spilles på Education City Stadium i Al Rayyan i Qatar.

Skriv første kommentar

Skriv et svar