18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.15
4/10
Osasuna
Valencia
Tipped at 2.15
PC Betting-avatar
15. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

3.50
2/10
Argentinos Juniors
Barracas Central
Tipped at 3.50
BettingGuru-avatar
16. apr.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Spanien – Costa Rica: Odds og optakt den 23. november 2022

Af: Mads Larsen – Publiceret 21. november kl. 17.52

Onsdag eftermiddag tager Spanien hul på VM-slutrunden, når de byder Costa Rica op til dans. Spanien er favoritter til at vinde Gruppe E, mens Costa Rica regnes for et af de svageste mandskaber ved slutrunden. Storsejr i vente? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Spanien – Costa Rica. Der er kampstart onsdag d. 23. november 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV2 Sport X.  

SpanienCosta Rica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Al Thumama Stadium, Qatar
Vejret: 26°, sol og frisk vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

SpanienCosta Rica: Skader, karantæner og startopstillinger

VM byder som regel på en overraskelse eller to i løbet af gruppespillet, men umiddelbart virker der ikke til at være meget at rafle om i Gruppe E. Gruppen indeholder to europæiske sværvægtere i form af Spanien og Tyskland, som har trukket et par overkommelige modstandere op ad bowlen. Japan er ikke helt ringe, men forventes ikke at kunne hamle op med europæerne, mens Costa Rica regnes for et af de svageste hold ved slutrunden.

Spaniens landshold er mindre stjernespækket end vi har set det tidligere, men talent er der stadig masser af. Luis Enriques mandskab leverede flot til EM i 2021, hvor de røg ud efter straffesparkskonkurrence i semifinalen mod Italien. Traditionen tro, så står spanierne for en boldbesiddende og teknisk omgang fodbold, men har også lagt lidt på i forhold til at spille mere direkte på den sidste tredjedel af banen. La Roja ligner en udfordrer til VM-titlen med deres talentfulde mandskab og virkelig dygtige træner. Dog har de offensive spillere ikke voldsomt meget tur i den på klubplan. Ferran Torres starter for sjældent i Barca, det samme gør sig gældende med Sarabia i PSG, og så er der ikke mange alternativer til Alvaro Morata i front. Hvor langt kan Spanien drive det med den offensiv?

Hvis man skal tro bookmakerne, så befinder Costa Rica sig på omtrent samme niveau som Qatar og Saudi Arabien, og selvfølgelig spås de heller ikke store chancer i denne gruppe. Mellemamerikanerne spillede sig med nød og næppe med til denne slutrunde med en snæver sejr over New Zealand i playoff-finalen, og viste heller ikke særlig højt niveau ved VM i 2018, hvor de røg ud efter gruppespillet med 1 point i tre kampe. Costa Rica har en topklasse sprællemand i Keylor Navas, men udover ham vrimler det ikke med spillere, som har gjort sig på den helt store fodboldscene. Costaricanerne var også spået ringe chancer i 2014, men her overraskede de stort, og var kun en straffekonkurrence for at spille sig i semifinalen. Et udmærket bevis på, at man aldrig kan vide sig helt sikker i fodbold!

Spanien: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Costa Rica: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Spanien – Costa Rica

Odds på SpanienCosta Rica

Spanien er storfavoritter til at vinde opgøret.

Odds-forslag: Spansk cruise control

Gruppe E ser ikke voldsomt jævnbyrdig ud på papiret. Vi har to outsidere til VM-trofæet i form af Spanien og Tyskland, og så har vi et par af de mere upåagtede nationer i Japan og Costa Rica. Overraskelser kan vi finde ved hver slutrunde, men det er svært at forestille sig, at Costa Rica i denne omgang har noget at stille op.

Mellemamerikanerne regnes som et af slutrundens absolut svageste mandskaber, faktisk har bookmakerne dem på samme niveau som Qatar og Saudi Arabien, og hvis det er bare nogenlunde sandt, så bliver det 180 lange minutter mod Spanien. Indtil videre har de svage hold ved slutrunden vist sig endnu svagere end forventet, og derfor kan der heller ikke blive tvivl om udfaldet her.

Spaniens teknisk dygtige spillere er klasse til at kontrollere fodboldkampe, og derfor er jeg heller ikke sikker på, at det nødvendigvis bliver en sejr til tenniscifre, men en sikker sejr bør og skal det blive til.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,57
Halvleg/Fuldtid – Spanien/Spanien
Gå til Unibet *

SpanienCosta Rica: Statistik og H2H

  • Spanien har i den grad revanche til gode fra VM i 2018, hvor de blev sendt ud af Rusland i ottendedelsfinalen.

  • Costa Rica var også med til VM i 2018, men røg hurtigt ud efter 1 point i de tre gruppekampe.

  • Spanien mangler umiddelbart en rigtig 9’er i truppen, men Alvaro Morato må være det bedste bud på en spansk topscorer.

  • Joel Campbell, som til daglig tørner ud for mexicanske Leon, ligner manden med målansvaret for Costa Rica.

  • Seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer er en venskabskamp fra 2017, som Spanien vandt med 5-0.

Expected Goals: Spanien vs. Costa Ricade seneste tre kampe:

SpanienResultatxGCosta RicaResultatxG
Jordan – Spanien(1-3) 1,02 – 2,36Uzbekistan – Costa Rica(1-2) 1,12 – 1,74 
Portugal – Spanien(0-1)1,08 – 0,86Sydkorea – Costa Rica(2-2)2,25 – 2,54 
Spanien – Schweiz(1-2)0,46 – 1,03 Costa Rica – New Zealand(1-0) 0,17 – 1,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Spanien – Costa Rica?

Spanien – Costa Rica spilles onsdag den 23. november 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Spanien – Costa Rica?

Spanien – Costa Rica spilles på Al Thumama Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar