18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
Iran
USA
Tipped at 1.90
Rasmus G-avatar
29. nov.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
2/10
Australien
Danmark
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
30. nov.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.48
2/10
Australien
Danmark
Tipped at 2.48
BettingGuru-avatar
30. nov.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
3/10
Canada
Marokko
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
1. dec.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

12.00
2/10
Mest scorede hold i gruppespillet
Tipped at 12.00
BettingGuru-avatar
2. dec.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

17.00
2/10
VM Topscorer
Tipped at 17.00
Rasmus G-avatar
18. dec.
15:59
sport-icon

Anbefalet til

8.31
2/10
VM : Gyldne Bold Vinder
Tipped at 8.31
BettingGuru-avatar
18. dec.
18:00

Senegal – Holland: Odds og optakt den 21. november 2022

Senegal og Holland er på forhånd spået de bedste chancer for at gå videre fra VM’s Gruppe A, som også indeholder Qatar og Ecuador. Senegal må undvære holdets superstjerne, Sadio Mané, til dette opgør, så umiddelbart ligger den vel lige til højrebenet for Oranje? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Senegal – Holland. Der er kampstart mandag d. 21. november 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV2 Sport X.  

SenegalHolland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Al Thumama Stadium, Qatar
Vejret: 26°, sol og frisk vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Senegal
Holland
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 21. nov. 16:58.

SenegalHolland: Skader, karantæner og startopstillinger

Mandag klokken 17.00 runder Senegal og Holland første runde af i VM’s Gruppe A. Hollænderne er soleklare favoritter til at snuppe 1.pladsen i gruppen, mens bookmakerne ser det mest sandsynligt, at Senegal kommer til at gøre dem selskab i ottendedelsfinalerne. De to resterende nationer i gruppen er værterne fra Qatar, samt sydamerikanske Ecuador, som begge, på papiret, fremstår en del svagere end vores to kamphaner i dette opgør.

Senegal kommer fra en ordentlig skalp tidligere på året, hvor de vandt African Cup of Nations for første gang nogensinde, så selvtilliden må være helt i top. Løverne har et forholdsvis slagkraftigt mandskab med en masse spillere fra de europæiske top-5 ligaer, heriblandt store stjerner som Chelsea-målmand, Mendy, Chelsea-forsvarer, Koulibaly, og Bayern-stjernen, Sadio Mané. Sidstnævnte spiller en kæmpe rolle på landsholdet, så det var selvfølgelig en kæmpe bet, da han måtte udgå med en skade i den sidste kamp før slutrunden.

Eftersigende er Mané som minimum ude i de to første kampe, der er dog sat heksedoktorer på sagen, så måske han er klar tidligere end først antaget. Senegal udmærker sig ved en solid defensiv og hurtige omstillinger, en spillestil, som passer som hånd i handske her mod de teknisk velfunderede hollændere. Spørgsmålet er, om der er kvalitet nok i offensiven uden holdets offensive omdrejningspunkt, Mané?

Holland er efter alt at dømme også uden deres største offensive profil her i første kamp. Memphis Depay har døjet med en skade her i efteråret og er ifølge Val Gaal ikke klar til en startplads endnu. Barcelona-angriberen har været ufattelig skarp på landsholdet i lang tid, og bliver helt sikkert ikke rar at undvære, omend Holland har andre kvalitetsspillere at sætte ind. Oranje har et stærkt mandskab med mange profiler fra europæiske storklubber, og ser også umiddelbart en del stærkere ud end til EM i 2021.

Bagkæden med De Ligt, Ake og Van Dijk ser stærk ud, mens der længere fremme af banen er masser af teknik og kvalitet hos spillere som De Jong, Koopmeiners og Bergwijn. Gruppespillet bør blive en formsag for hollænderne, og så skal det blive spændende at se, om de senere hen kan bide skeer med de helt store kanoner. Van Gaal har vundet 11 og spillet 4 uafgjort siden han overtog tøjlerne fra De Boer, så umiddelbart ser det pænt ud for Holland.

Senegal: Skader og karantæner

Sadio Mané (Angreb, Fast) – Skadet

Holland: Skader og karantæner

Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Forventede startopstillinger Senegal – Holland

Odds på SenegalHolland

Holland er gruppefavoritter og dermed også favoritter i opgøret her.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 21. nov. 16:58.

Odds-forslag: Hollandsk kontrol fra start

Van Gaal og co. kan ikke være helt utilfredse med VM-lodtrækningen. Gruppen med Qatar, Ecuador og Senegal må siges at være særdeles overkommelig, og det er da også tydeligt, hvis man kigger på oddsene, hvor de her i den sværeste kamp på papiret står i omkring 1.60 for sejr. Hollænderne blev skuffende ekspederet ud af Tjekkiet i ottendedelsfinalen ved EM, men er siden gået 11-4-0 i 15 kampe. Der er et fint momentum at køre videre på!

Senegal vandt African Cup of Nations tidligere på året, men uden at imponere synderligt. Defensiv så stærk ud, men underholdningen var det småt med, på trods af ganske habile offensive spillere. Holdets altoverskyggende stjerne og offensive omdrejningspunkt, Sadio Mané, kommer ikke i spil her og det er et stort problem. Det er Bayern-angriberen, som ofte er tungen på vægtskålen i de tætte opgør, og uden ham bliver chancerne for point forringet en hel del. Holland må til gengæld også undvære Memphis Depay, som har lavet et utal af mål på landsholdet over de seneste par år, og mon ikke, at han også vil blive savnet?

Det er på papiret den sværeste kamp i gruppespillet for både Senegal og Holland, begge mangler deres farligste offensive våben, og det kunne godt sætte sit præg på målscoringen. Holland kommer med stor sikkerhed til at være mest på kuglen, mens Senegal nok mest af alt har forsvar for øje. Jeg tror på, at Holland er dygtige nok til at vinde opgøret, men det kunne meget vel blive en kontrolleret omgang, hvis først de kommer foran.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,08
Holland og Under 3.5
Gå til Unibet *

SenegalHolland: Statistik og H2H

  • Senegal spillede sig med nød og næppe med til VM efter en højdramatisk straffesparkskonkurrence i den afgørende kamp mod Egypten.

  • Det var mindre dramatisk, da Holland vandt deres kvalgruppe foran Tyrkiet og Norge.

  • Bayern Münchens Sadio Mané er den helt store offensive stjerne hos Senegal, og er ofte manden med det afgørende mål. Han er dog yderst tvivlsom til opgøret her.

  • Memphis Depay spiller ikke hver gang i Barcelona, men på landsholdet er han varm! Hollænderen blev således både topscorer i VM-kvalen og i Nations League.

  • De to nationer har ikke tidligere krydset klinger.

Expected Goals: Senegal vs. Hollandde seneste tre kampe:

SenegalResultatxGHollandResultatxG
Senegal – Iran(1-1) 1,03 – 0,19Holland – Belgien(1-0) 1,67 – 1,52 
Bolivia – Senegal(0-2)055 – 1,69Polen – Holland(0-2)0,63 – 1,13 
Guinea – Senegal(1-0)0,99 – 0,32 Holland – Wales(3-2) 1,52 – 1,51 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Senegal – Holland?

Senegal – Holland spilles mandag den 21. november 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Senegal – Holland?

Senegal – Holland spilles på Al Thumama Stadium, Qatar

Skriv et svar