18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Portugal – Tyrkiet: Odds og optakt den 24. marts 2022

Ronaldo og Portugal skuffede i VM-kvalen, hvor det blot blev til en 2.plads i gruppen efter Serbien. (Foto: Bildbyrån)
Ronaldo og Portugal skuffede i VM-kvalen, hvor det blot blev til en 2.plads i gruppen efter Serbien. (Foto: Bildbyrån)

Med nederlag i den sidste kvalkamp mod Serbien glippede Portugal den direkte billet til VM, så nu skal Tyrkiet besejres i en knald eller faldkamp, hvis VM-drømmen skal holdes i live. Vinderen af opgøret møder Italien eller Nordmakedonien i playoff-finalen på tirsdag. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Portugal – Tyrkiet. Der er kampstart torsdag d. 24. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL


Portugal – Tyrkiet: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniel Siebert
Stadion: Estadio do Dragao, Porto
Vejret: 16°, let vind

Optakt til Portugal – Tyrkiet: Skader, karantæner og startopstillinger

Nej, nej, nej! Portugiserne havde VM-billetten i deres hule hånd før sidste spillerunde i gruppespillet, Ronaldo og co. skulle blot bruge et enkelt point i hjemmekampen mod Serbien, så da Renato Sanchez sendte portugiserne på vinderkurs allerede efter 2 minutter kunne det næsten ikke gå galt. Men det gjorde det. Tadic udlignede efter en halv time, og så stangede Mitrovic en serbisk sejr hjem i de døende sekunder. Derfor skal Portugal nu ud i playoff for at sikre sig adgang til VM i Qatar, hvor de her i semifinalen skal krydse klinger med Tyrkiet, mens en eventuel playoff-finale er mod vinderen af Italien – Nordmakedonien.

Den lå lige til højrebenet, men med 1 point i de sidste to kvalkampe forpassede Portugal chancen for den direkte adgang til VM. Nu bliver det for alvor nervepirrende for det stjernespækkede mandskab, som her mod Tyrkiet er uden flere vigtige spillere. Især defensivt er Portugal hårdt ramt med fraværene af Dias, Cancelo og Pepe, som normalt indtager en plads i startelleveren. Offensiven er dog fit for fight, og er vel en af de mest profilerede i verden med stjerner som Ronaldo, Jota, Fernandes, Silva, Felix mfl.

Tyrkiet spillede en sløj EM-slutrunde i sommers – tre kampe, tre nederlag, og så ellers hjem og holde sommerferie. Det var skuffende for tyrkerne, som ellers har et ganske slagkraftigt mandskab i disse år med en god blanding af talenter og mere etablerede spillere. I VM-kvalen viste tyrkerne lidt af potentialet, de startede ud som lyn og torden, og satte blandt andet Holland til vægs i allerførste kvalkamp. 1 nederlag i 10 kampe er helt sikkert godkendt, men Tyrkiet fremstår stadig en kende svingende. Topniveauet er højt, men bundniveaet er tilsvarende lavt, så man ved aldrig rigtig hvad man får, udover en masse mål, som regel i begge ender.


Portugal:

  • Joao Cancelo (Back, Fast) – Karantæne
  • Renato Sanches (Midtbane, Fast) – Karantæne/Skadet
  • Ruben Dias (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pepe (Forsvar, Fast) – Syg
  • Ruben Neves (Midtbane, Reserve) – Skadet


Tyrkiet:

  • Ingen kendte fravær

Portugal forventet startopstilling: Patricio; Cedric, Fonte, Inacio, Guerreiro; Moutinho, Pereira, Fernandes; B. Silva, Ronaldo, Jota

Tyrkiet forventet startopstilling: Cakir; Celik, Soyuncu, Demiral, Erkin; Under, Calhanoglu, Antalyali, Akturoglu; Yilmaz, Yazici


Odds på Portugal – Tyrkiet

Bookmakerne har Portugal som favoritter.


Odds-forslag: Svækket portugisisk bagkæde + målfarlige tyrkere giver åben affære

Portugal er gjort til store favoritter i dette opgør, og det kan man jo godt forstå med den vanvittige offensiv, som træner Fernando Santos råder over. Tilmed har portugiserne hjemmebanefordelen, så kan det vel næsten ikke gå galt? Det samme tænkte man i gruppespillet, da Portugal blot skulle bruge 1 point i sidste kamp, hjemme mod Serbien, og det gik som bekendt ikke efter planen.

Til dette opgør er Portugal uden tre ud af fire startere i forsvaret, og afløserne er ikke af samme høje standard, så tyrkerne må øjne chancen, på trods af rollen som underdog. Der er virkelig meget på spil i det her opgør, så normalvis kunne man forestille sig en afventende og taktisk affære. Det ligger bare overhovedet ikke til Tyrkiet, at spille henholdende, og det virker desuden heller ikke til at de har den nødvendige defensive organisation til at køre den stil.

Tyrkiet var et af de mest scorende hold i gruppespillet med 27 mål i 10 kampe, de viste til gengæld også store defensive problemer, så deres bedste chance for avancement vil være at angribe et svækket portugisisk forsvar. Vanen tro, så dufter det af mål, når Tyrkiet indtager græstæppet, og her hvor det er knald eller fald, vil der formentlig jagtes scoringer til de døende sekunder.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Portugal – Tyrkiet: Statistik, topscorer og H2H

  • Portugal blev nummer 2 i gruppe A med 17 point. Statistikken endte på 5-2-1 og målscoren 17:6.

  • Tyrkiet blev 2’er i gruppe G med 21 point. Statistikken endte på 6-3-1 og målscoren 27:16.

  • Ikke overraskende er Cristiano Ronaldo mest scorende portugiser i kvalen. Man. United-spilleren står noteret for seks kasser.

  • Burak Yilmaz er topscorer for Tyrkiet med fem scoringer.

  • Seneste betydende kamp mellem de to nationer var ved EM 2008, hvor Portugal vandt 2-0.


Expected Goals: Portugal vs. Tyrkiet de seneste tre kampe:

PortugalResultatxGTyrkietResultatxG
Portugal – Serbien(1-2) 0,95 – 0,89Montenegro – Tyrkiet(1-2) 0,96 – 1,77 
Irland – Portugal(0-0) 0,62 – 0,52Tyrkiet – Gibraltar(6-0)4,55 – 0,24 
Portugal – Luxembourg(5-0)5,12 – 0,48 Letland – Tyrkiet(1-2) 0,41 – 2,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Portugal – Tyrkiet?

Portugal – Tyrkiet spilles torsdag den 24 marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Portugal – Tyrkiet?

Portugal – Tyrkiet spilles på Estadio do Dragao i Porto

Skriv første kommentar

Skriv et svar