18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Panama – Canada: Odds og optakt den 31. marts 2022

Canada spiller for 1. pladsen i VM-kvalifikationen

Canadas topscorer Cyle Larin ses her i en frustrerende situation for klubholdet Besiktas. (Foto: Bildbyrån)

Panama spiller natten til torsdag hjemme i Panama City mod Canada. Værterne kan ikke længere nå at klemme sig med til VM efter deres kindhest i USA søndag nat, hvor de tabte 1:5. Da var Canada til gengæld allerede kvalificerede for første gang i 36 år efter deres sejr sent søndag aften, og de spiller her ‘kun’ for at vinde gruppen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Panama – Canada. Der er kampstart torsdag d. 31. marts 2022 kl. 03:05.

GÅ TIL


Panama – Canada: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jair Marrufo, USA
Stadion: Estadio Rommel Fernandez, Panama City
Vejret: 26° og let vind

Optakt til Panama – Canada: Skader, karantæner og startopstillinger

Ved VM i 2018 i Rusland var Panama med for første gang nogensinde. Det blev godt nok til tre nederlag, men de var endelig med. Så de havde nok sat næsen op efter endnu en kvalifikation, og før de sidste tre kampe i gruppen lå de da også til en playoffplads. Men træner Thomas Christiansen har set sit mandskab først dele 1:1 hjemme i Panama mod temmeligt håbløse Honduras, og natten til mandag fik de så ørerne i maskinen i Orlando mod USA, som vandt 5:1.

Nu kan Panama ikke længere kvalificere sig, så de har sådan set blot æren at spille for. Og så kan de jo spille for en nydelig hjemmebanestatistik, for holdet har ikke tabt på hjemmebane siden november 2019, hvor de måtte neje sig med 3:0 for mexicanske gæster. De kan måske ydermere finde opmuntring i, at deres seks hjemmekampe mod Canada har givet én sejr og fem uafgjorte. Ikke skræmmende men dog uden nederlag. Det er de også i VM-kvalen, hvor de foreløbig seks hjemmekampe har givet tre sejre og tre uafgjorte. 

Canada er allerede kvalificerede til VM-slutrunden for første gang siden 1986, hvor de debuterede med tre nederlag mod Frankrig, Ungarn og Sovjetunionen. 0:5 i målscore fik de dengang, så nu er der endelig igen chancen for en canadier til at skrive sig ind i historiebøgerne som landets første målskytte ved en VM-slutrunde nogensinde. 

De har leveret en tæt på pletfri kvalifikation med blot ét nederlag i 13 kampe, De åbnede lidt tøvende med fire uafgjorte i de første fem kampe, men derfra blev det så seks sejre på stribe, før de i fredags tabte 1:0 på Costa Rica. Sejren søndag aften hjemme mod Jamaica på overbevisende 4:0 var dog rigeligt til at sikre VM-billetterne, og de skal blot have et enkelt point her for at slutte øverst i gruppen. 


Panama:

  • Abdiel Arroyo (Angreb, Fast/Reserve) – COVID-19


Canada:

  • Alphonso Davies (Back, Fast) – Skadet

Panama forventet startopstilling: Mejia; Murillo, Escobar, Miller, Davis; Carrasquilla, Godoy; Yanis, Quintero, Barcenas; Blackburn.

Canada forventet startopstilling: Borjan; Laryea, Henry, Kennedy, Adekugbe; Hoilett, Antunes; Buchanan, Osorio, Larin; David.


Odds på Panama – Canada

Skæver vi til kampens odds, viser det sig, gæsterne er bookmakernes favoritter.


Odds-forslag: En ‘deler’, og alle slutter med en god oplevelse

Panama er sikker på at slutte kvalifikationen som nummer fem. Deres opgave her er at bevare den pæne hjemmestatistik uden nederlag i kvalifikationen, og så skal de ikke ud i en øretæve, som i det omvendte opgør der endte 4:1 til Canada tilbage i oktober. Panama har spillet aggressivt og fysisk, og det vil de nok holde fast i, selv om kampen er uden betydning for dem, for det kan måske holde canadierne fra alt for voldsom offensiv. 

Omvendt skal Canada jo blot have et enkelt point for at sikre sig førstepladsen i kvalifikationen. Selv med et nederlag kan de stadig ende øverst, for de er tre point foran forfølgerne og har en målscore, der er fire mål bedre end USA på andenpladsen. Det betyder nok også, at de til dette opgør vil gå forsigtigt til værks og se tingene en anelse an. 

Det får anbefalingen til at kaste snøren ud efter et uafgjort resultat, som jo også har været tilfældet i fem af de seneste seks indbyrdes møder i Panama, og som canadierne har spillet i tre af deres seks udekampe og Panama i tre af seks hjemmekampe i kval-gruppen. Vi går med en stille og rolig deler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
3,20
X
Gå til Nordicbet *


Panama – Canada: Statistik, topscorer og H2H

  • Panama er nummer 5 i den nordamerikanske VM-kvalifikation, og de kan hverken ryge op eller ned i stillingen på sidste spilledag. De har 18 point efter 13 kampe. 

  • Panamas statistik lyder på 5-3-5 med scoren 16:19.

  • Canada topper gruppen og er sikker på at snuppe en af de direkte VM-billetter. Canadierne har 28 point efter 13 runder. 

  • Tallene for Canada er 8-4-1, mens deres målforskel er 23:6.

  • Hos Panama er Rolando Blackburn flittigste mand på måltavlen med 4 pletskud.

  • Canadas aktuelle topscorer er Cyle Larin, som står for 6 træffere. 


Expected Goals: Panama – Canadade seneste tre kampe:

PanamaResultatxGCanadaResultatxG
USA – Panama (5-1) 3,67 – 1,22Canada – Jamaica (4-0) 2,95 – 0,21 
Panama – Honduras (1-1) 0,81 – 0,92 Costa Rica – Canada (1-0) 1,37 – 2,23 
Mexico – Panama (1-0) 1,54 – 0,26El Salvador – Canada (0-2) 0,57 – 1,49 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Panama – Canada?

Panama – Canada spilles torsdag den 31. marts 2022 klokken 03:05..

Hvor spilles Panama – Canada?

Panama – Canada spilles på Estadio Rommel Fernandez i Panama City i Panama.

Skriv et svar