18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

VM 2022 odds

Skal du odds på VM i fodbold 2018? Vi har samlet de bedste VM odds på alle kampe, topscorer, vinder og naturligvis Danmarks præstation ved slutrunden i Rusland.

Vi opdaterer dagligt bookmakernes odds på VM i Rusland, så du kan se, hvor du skal placere dine bets.


Odds på fodbold VM 2018

Odds ændrer sig løbende. Sidst opdateret d. 13. juli kl. 10:22.14. juli 2018
16:00 Belgien – England: 2,21* – 3,75* – 3,35*

15. juli 2018
17:00 Frankrig – Kroatien: 1,94* – 3,30* – 5,15*


VMs vinder og topscorer – odds

Hvem vinder VM 2018?
Frankrig: 1,44 – SPIL HER >>*
Kroatien: 2,75 – SPIL HER >>*


Spil på FIFA World Cup 2018

Der mangler ikke muligheder for at tjene penge på fodbold VM 2018 i Rusland, der afvikles fra d. 14. juni til d. 15. juli med 32 nationer fordelt i otte indledende grupper. Hvem vinder VM? Hvem ender som topscorer? Hvem går videre fra de otte grupper? Og hvordan ender de enkelte kampe? Det er nogle af de helt klassiske slutrundespil, som de fleste kender. Der findes dog også et centralt overordnet VM-spil som ”Hvem laver flest assists?”, som ikke får helt samme opmærksomhed, men det er bestemt et fantastisk spilobjekt, der kan sikre dig en masse spænding og ikke mindst mange penge, da det er meget svært for bookmakerne at forudsige, hvem der ender som den bedste her. Du kan også dykke ned i de mange specials, der er – blandt andet på de enkelte hold, hvor du kan spille på, hvem der scorer flest mål, hvor mange point holdet får i gruppen, og hvor langt de når ved slutrunden. Og mon ikke bookmakerne disker op med ekstra mange lækre specials på Danmark, når vi nu endelig er med igen i det fine selskab ved et VM. Har du en god idé om de danske drenges VM-skæbne, så benyt dog lejligheden til at tjene penge på det. Du behøver faktisk ikke engang at vente og se tiden an for at begynde at oddse på VM – for der er spil åbne lige nu på, om en given spiller bliver udtaget til VM, og om denne får spilletid. Vi har langt fra nået rundt om alle de muligheder, der er for at spille på VM. Men ja, der er rigtig mange – og vi vil med denne side prøve at guide dig gennem en god bid af denne VM-odds-jungle.

Odds ændrer sig løbende. Sidst opdateret 8. juni 2018 kl. 14:46.


Vinder odds på VM 2018

Tyskland strøg til tops ved VM for fire år siden, og de er tæt forfulgt af Brasilien og Frankrig udset til at skulle bære favoritværdigheden på deres skuldre, når de træder ind i VM-turneringen 2018. Argentina var finalister ved VM 2014, men der i hvert fald fire hold, der bejler mere til VM-trofæet end argentinerne, vurderer bookmakerne, der giver dig odds 10,00 på en VM-succes for Lionel Messi og co. På trods af at Portugal er regerende europamester, ser bookmakerne, at der er fem hold fra Europa, der står med bedre kort på hånden til denne slutrunde. Skulle det alligevel blive en slutrundesucces nummer to i træk for Ronaldo og hans portugisiske holdkammerater, kan du blive belønnet med odds 27,00, hvis det er noget, du vælger at satse på.

De klart mest oplagte hold til at skulle tage sig af VM-guldet er de europæiske og sydamerikanske deltagere. Den mest sandsynlige vinder fra et andet kontinent end disse to er Senegal, der står til odds 151 og dermed vurderes at være nærmest chanceløse. De to mindst betroede hold ved VM er Saudi Arabien og slutrundedebutanterne fra Panama, der giver mere end 1000 gange pengene igen som verdensmestre. Men det findes der vel heller ingen, der har fantasi til at forestille sig kunne ske.

Danmark står til odds 91,00 og er sammen med de to andre nordiske VM-hold, Sverige og Island, de tre mindst betroede hold fra Europa – i hvert fald hvis det står til NordicBet, der trods deres ophav ikke favoriserer Nordens tre VM-hold. Danmark vurderes til at have de bedste chancer for at vinde VM. Sverige og Island finder man nemlig til over odds 100.

Hvem vinder VM 2018?
Brasilien: 5,50 – SPIL HER >>*
Tyskland: 6,00 – SPIL HER >>*
Spanien: 7,00 – SPIL HER >>*
Frankrig: 7,50 – SPIL HER >>*
Argentina: 11,00 – SPIL HER >>*

Belgien: 12,00 – SPIL HER >>*
England: 19,00 – SPIL HER >>*
Portugal: 28,00 – SPIL HER >>*
Uruguay: 32,00 – SPIL HER >>*
Kroatien: 34,00 – SPIL HER >>*

Colombia: 41,00 – SPIL HER >>*
Rusland: 51,00 – SPIL HER >>*
Polen: 71,00 – SPIL HER >>*
Danmark: 101,00 – SPIL HER >>*
Mexico: 101,00 – SPIL HER >>*

Schweiz: 126,00 – SPIL HER >>*
Sverige: 151,00 – SPIL HER >>*
Peru: 151,00 – SPIL HER >>*
Serbien 151,00 – SPIL HER >>*
Island: 201,00 – SPIL HER >>*

Se odds på alle 32 nationer – KLIK HER!*


Topscorer odds på FIFA World Cup 2018

Hvem kommer til at skrive sig ind i historiebøgerne som topscorer ved et VM og dermed vinder af Golden Boot, som prisen til topscoreren har heddet siden 2010? Ved seneste slutrunde blev James Rodriguez topscorer med seks mål – et mere end Thomas Müller, der blev VM-topscorer i 2010.

Der er rigtig mange mulige topscorere ved VM, og når vi definitivt ved, hvem holdene vælger at udtage og satse på i front, er det lettere at udvælge sin favorit. For at finde ud af, hvem man skal spille på blandt alle disse muligheder, er det vigtigt at orientere sig om spilleren selv, hans hold og dets modstandere. Du bør altså kigge på, hvordan spillerens form er, og om denne har de bedste forudsætninger for at have tur i den over en måned i sommeren 2018. Men det er jo ikke gjort med én spiller, der kan præstere godt. Spillerens succes afhænger også af holdet, han er en del af. Kommer det langt nok i turneringen, så der er tid for spilleren til at score tilstrækkeligt med mål? Og er der for mange om buddet på det pågældende hold, så målene ender med at fordele sig mellem for flere forskellige spillere i stedet for at gå ind på kontoen hos én? Du kan samtidig med fordel fokusere på de hold, som du ved, at din udvalgte topscorerkandidat kommer til at stå over for. Er der måske et hold i gruppen, der får sig en ordentlig snitter, så kan det jo være kampen, hvor en spiller let får sat bolden i nettet flere gange, så der bliver skabt et hul til de andre på topscorerlisten, som kan blive svært at lukke.

Hvem bliver VM-topscorer?
Neymar Jr.: 11,00 – SPIL HER >>*
Lionel Messi: 12,00 – SPIL HER >>*
Antoine Griezmann: 13,00 – SPIL HER >>*
Cristiano Ronaldo: 17,00 – SPIL HER >>*
Timo Werner: 17,00 – SPIL HER >>*

Harry Kane: 17,00 – SPIL HER >>*
Gabriel Jesus: 17,00 – SPIL HER >>*
Romelu Lukaku: 19,00 – SPIL HER >>*
Luis Suarez: 26,00 – SPIL HER >>*
Diego Costa: 29,00 – SPIL HER >>*

Se odds på alle VM-topscorer – KLIK HER!*

De regerende verdensmestre fra Tyskland er som én af favoritterne til VM et hold, hvor Golden Boot-vinderen sagtens kan være at finde. Så lad os starte hos dem. Thomas Müller vandt VM-topscorerprisen for otte år siden og var en enkelt scoring fra at gentage bedriften i 2014. Han kender vejen til målet ved en VM-slutrunde bedre end nogen andre og giver flotte odds 36,00, hvis han ender som VM’s topscorer. Han blev den mest scorende tysker i VM-kvalifikationen sammen med Sandro Wagner, som du får odds 51,00 på til VM. Siden sidste verdensmesterskab, hvor Miroslav Klose stadig var en del af den tyske trup, fungerede som indskifter og blev alle tiders mest scorende spiller ved VM, har tyskerne udklækket en ny stjerne-striker i form af Timo Werner. Den unge Werner giver odds 24,00, og bookmakerne mener altså, at hvis det bliver en tysk VM-topscorer, så er det ham.

Ingen spiller overhovedet scorede mere i VM-kvalifikationen end Robert Lewandowski fra Polen, som Danmark jo var i pulje med. 16 mål stod Lewandowski bag på ti kampe, og hvis man ikke har fortrængt det, så husker man måske, da den polske angriber lavede et hattrick mod Danmark i Warszawa. Kan Lewandowski fortsætte med at høvle mål i overflod ind, så er pengene nok givet rigtig godt ud, hvis man lægger dem på ham. Lewandowski som VM-topscorer giver odds 34,00, og det er et utrolig fint odds, synes vi.

Når vi snakker om offensive profiler, der er garant for mange mål, vil det kunne betragtes som en fornærmelse ikke at nævne det portugisiske ikon med nummer 7 og den lille argentinske troldmand. Der er selvfølgelig tale om Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. De to spillere er klart nummer et og to på listen over de mest scorende spillere i Champions Leagues historie, og det har bestemt heller ikke været noget problem for dem at finde vej til netmaskerne for deres respektive landshold. De er derfor også en del af det absolut førende felt af favoritter til topscorertitlen.

Bookmakerne har meget stor fidus til Antoine Griezmann, der snuppede topscorerværdigheden ved EM 2016, hvor den lille franskmand nettede dobbelt så meget som den næstmest scorende. Griezmann står til odds 15,00. Men Frankrig har mange andre offensive profiler, der kan bejle til topscorertitlen. I forhold til Griezmann kan du få over dobbelt så meget igen for dine penge, hvis du placerer dit bet korrekt på Olivier Giroud, Alexandre Lacazette eller det purunge stjerneskud Kylian Mbappé, der slog igennem for Monaco forrige sæson og har fortsat sin imponerende scoringsstime for Paris Saint-Germain. Her udgør han en uhyggelig skræmmende angrebstrio med Brasiliens Neymar og Uruguays Edinson Cavani, der i den grad også er oplagte bud på topscorere for deres sydamerikanske landshold. Neymar er én af de største favoritter til den samlede titel med odds 12,00. Brasiliens stjerne blev ved sidste VM-slutrunde modtager af den knap så prestigefyldte Bronze Boot, da han var den af spillerne, der delte topscorer-tredjepladsen, som havde haft færrest minutter på banen under VM. Neymar ses med lidt større chance for at blive topscorer end sin unge landsholdsangriberkollega fra Manchester City, Gabriel Jesus. Og i forhold til Jesus er forventningerne til Neymars PSG-holdkammerat Cavani en tand mindre. Cavani giver flotte odds 31,00, og det kunne altså meget vel ende med at blive ham, der skal hyldes som slutrundens topscorer. Cavani spiller dog på et uruguayansk hold, der ikke står med lige så gode chancer som andre hold for at komme rigtig langt ved slutrunden. Desuden har han en angrebskollega på landsholdet i Luis Suarez, som han nok kommer til at skulle dele holdets målchancer med. Suarez giver derfor samme odds som Cavani.

Tilbage ved EM 2016 scorede Spaniens Alvaro Morata to gange i den anden gruppekamp mod Tyrkiet og så i denne tidlige fase af slutrunden ud til at være noget nær det bedste bud på en EM-topscorer. Men Spaniens tidlige exit gjorde det ikke rigtig muligt for Morata at holde sig inde i kampen om topscorerværdigheden. Kommer Spanien langt ved VM, er det måske Morata, der bliver Golden Boot-vinder. Han giver odds 24,00. En anden spanier, der også skal ses med en chance, er Diego Costa – og ham kan du spille på til odds 51,00.

Belgiske Romelu Lukaku har vist sig som en målsluger i Premier League blandt nogle af verdens bedste forsvarsspillere. Han står til odds 26,00, og han har alle forudsætninger for at blive en topscorer ved VM. Lukaku scorede mere end et mål pr. kamp i VM-kvalen, og han spiller desuden på et hold, som flere ser kan nå langt i turneringen. Det samme kan man sige om England og Harry Kane, der i en lang periode har haft en utrolig evne til at omsætte alt til mål for Tottenham. I VM-kvalifikationsgruppen endte han som delt topscorer med Slovakiets Adam Nemec – godt nok kun med fem mål. Men de fleste af Kanes mål har været yderst kampafgørende, og mod Skotland og Slovenien faldt scoringerne i kampens tillægstid. Spurs-angriberen slår til, når det gælder, og det er jo en ufattelig vigtig egenskab for en angriber som Kane, der med en god slutrunde kan føre England frem til de afsluttende kampe. Hælder du til Harry Kane som topscorer, kan du få odds 21,00 på englænderen.

James Rodriguez blev VM-topscorer i 2014. Han står til hele 67 gange pengene*, hvis han gentager bedriften. Men bliver det en colombiansk topscorer ved VM, er det måske mere sandsynligt, at det bliver Falcao. Det mener bookmakerne, der har ham til odds 67,00.

Vi har fået nævnt mange af de mest målfarlige spillere, der ser ud til at komme i aktion ved VM, men der er stadig flere gode bud på topscorerkandidater, som vi ikke har været inde på. Så der er med andre ord rigeligt af gode spilmuligheder og odds til dig, når du skal bette på en VM-topscorer. Du kan jo også bare vælge at spille med hjertet – for ville det ikke være smukt med en slutrunde med dansk succes, hvor VM-topscoreren ender med f.eks. at hedde Christian Eriksen? Han giver 101 gange pengene, og rammer du dette, bliver det af flere årsager nok en helt fantastisk slutrunde for dig at være dansk fan og oddser.


Spil på flest assists ved VM-slutrunden

Bag mange scoringer gemmer dig sig en god assist, og det vil også være muligt for dig at spille på, hvem der lægger op til flest mål igennem VM-turneringen.

Der er mange i spil til topscorertitlen, og det er der måske i endnu højere grad, når vi taler om, hvem der kan lægge op til flest mål. Her åbnes muligheden for, at også spillere fra de mere tilbagetrukne positioner på banen kan blande sig i kapløbet. Samtidig må man ikke glemme, at det er angriberne, der er tættest på modstanderens mål, og at de jo ofte er indblandede, når der scores. Så hvis det ikke er dem, der selv sætter kuglen i kassen, så har de måske den næstsidste fod på. Så de oplagte kandidater til Golden Boot er måske også værd at kigge på, når der skal findes en spiller, der kan have mange assists i støvlerne. Herunder er et udvalg at spilmulighederne. Der findes mange flere, som du kan orientere dig i hos LeoVegas.

Hvem laver flest assists ved VM?
Neymar Jr.: 11,00 – SPIL HER >>*
Kevin de Bruyne: 11,00 – SPIL HER >>*
Antoine Griezmann: 15,00 – SPIL HER >>*
David Silva: 15,00 – SPIL HER >>*
Marco Asensio: 15,00 – SPIL HER >>*
Mesut Özil: 16,00 – SPIL HER >>*
Lionel Messi: 18,00 – SPIL HER >>*
Toni Kroos: 18,00 – SPIL HER >>*

Se odds på flere spillere – KLIK HER!*

Forestiller vi os, at det hos de to sydamerikanske favoritter fra Argentina og Brasilien er Messi og Neymar, der kommer til at sætte flest scoringer ind, så kan det være, at det er fra et af disse hold, vi skal finde spilleren med flest oplæg. Hvis Argentinas Sergio Agüero og Brasiliens Phillippe Coutinho ikke selv finder vej til netmaskerne, som de ellers begge ynder, kunne det være, at de flere gange kommer til at have berøring med bolden, lige inden deres landsmænd scorer. Agüero giver odds 51,00, og Coutinho står til odds 19,00.

Bookmakerne ser det umiddelbart som mest sandsynligt, at et par spillere som Griezmann og Neymar, der ofte er involverede i mål, kan blive VM’s assistkonge. På det spanske hold tror bookmakerne meget på David Silva. Og hos de forsvarende verdensmestre fra Tyskland er det en spiller som Mesut Özil, der skal sættes lid til, når der skal slås bolde ind mod blandt andet Werner eller Müller. Ved sidste VM-slutrunde var det dog Tysklands Toni Kroos, der lagde op til flest mål af alle. Ham kan du til VM 2018 fange til odds 14,00.

Ved EM 2016 var der ingen, der stod bag flere assists end Eden Hazard. Topper belgieren denne liste ved VM, får du dine penge 21 gange retur. Hans landsmand Kevin de Bruyne synes også at være et rigtig godt bud, og han er også for sit klubhold en flittig oplægger. Oddset er 16,00 på, at de Bruyne bliver spilleren med flest assists ved VM.

Hvis England skal nå langt ved EM og Harry Kane får scoret mange mål, hvem er det så, der skal lægge op til dem. Man skal langt ned på listen over assist-aspiranter for at finde en englænder. Den mest sandsynlige, mener bookmakerne, er Dele Alli – og her er der svimlende odds 41,00 at hente på den fremadstormende englænder.

Held og lykke med at finde spilleren med flest oplæg til mål ved VM – og på forhånd et kæmpe tillykke, hvis du er så god at ramme rigtigt.


Odds på Danmark, Island og Sverige ved VM

Danmark er med ved VM, og det tilføjer i sig selv en masse ekstra spænding til slutrunden. Bookmakerne tilbyder en masse specials på Danmarks VM-slutrunde, som er oplagt at tage et nærmere kig på her. Men vi skal jo med de nordiske briller på for en god ordens skyld sige, at det jo ikke kun er Danmark, der er ekstra interessante ved VM. Sverige og Island har jo også fundet vej til slutrunden, og for disse hold tilbydes der også flere specials, som er værd at overveje et spil på.
Vi gennemgår først et par af de danske specials, der er tilgængelige, og vi vil herefter tage et kig på spilmulighederne på vores nordiske venner.

Det kommer til at bugne med danske specials til VM, og du vil kunne spille på stort set alt, du kan forestille dig med det danske landshold. Udbuddet af spilmuligheder vil øges i takt med, at vi nærmer os slutrunden. Allerede på dagen, hvor lodtrækningen til VM blev afviklet, blev der spekuleret i Danmarks chance i gruppen og i vores videre færd i turneringen. Vi har udvalgt nogle aktuelle specials på Danmark, der går på, hvem der bliver dansk topscorer, hvor mange point Danmark opnår i gruppen, og hvor langt Danmark når ved slutrunden.


Odds på dansk VM-topscorer

I kvalifikationsgruppen og i de efterfølgende playoffkampe frem mod VM scorede Danmark i alt 25 mål. 11 af dem blev sendt i kassen af Christian Eriksen, der dermed var den suveræne danske topscorer med næsten et mål pr. kamp. I Tottenham-trøjen er Eriksen langt fra lige så hidsig med målscoringen, hvor han i højere grad end på landsholdet har en rolle som oplægger. Med al respekt for den danske angriberstand, så har vi måske heller ikke helt en målræv af samme kaliber som Spurs’ Harry Kane. Så derfor må Eriksen på det danske landshold også påtage sig et stort ansvar, når det kommer til at sende bolden i nettet. Og dette ansvar løftede han i høj grad på vejen mod VM. I otte ud af de tolv kampe i kvalifikationen var Eriksen målscorer, og i tre ud af de fire kampe, hvor Eriksen ikke scorede, lykkedes det os overhovedet ikke at få bolden ind over stregen. Så målscoringen for det danske hold har i høj grad vist sig at leve og dø med vores nummer 10. Sandsynligheden for, at han ender som dansk topscorer, hvis han – 7-9-13 – holder sig skadesfri over sommeren 2018, er da også ret stor. Dette har bookmakerne også luret, og du får odds 4,00 på Eriksen som dansk topscorer. Som vores faste straffeskytte har Eriksen også en fordel fremfor andre af de danske offensivspillere. Men hvis det står til en bookmaker som NordicBet, virker det måske endnu mere sandsynligt, at én af vores topangribere ender med at stjæle topscorerværdigheden i den danske trup foran Eriksen. Satser vi på en stor forward på toppen under VM, kan det sagtens ende med at blive Cornelius eller Lord Bendtner. Du kan således få odds 12,00 på Andreas Cornelius og odds 6,00 på Nicklas Bendtner som dansk topscorer. Cornelius fik blot scoret to mål i kvalifikationen til VM, men her var han også kun på banen i otte af kampene, og det skete kun en enkelt gang, at han var med i start-11’eren og spillede kampen ud. Bendtner fik lov at lave en enkelt pind i kvalifikationen lige før lukketid, da han i de døende minutter eksekverede et straffespark begået mod ham selv i playoff-returopgøret mod Irland, hvor vi vandt 5-1. Bendtner kom sent i spil i VM-kvalifikationen, men nåede at få fem optrædener – fire gange som indskiftningsspiller og en enkelt gang som starter, hvor han blev pillet ud midt i 2. halvleg. Kan Bendtner bide sig fast i den danske start-11’er, er han en oplagt topscorerkandidat. Åge Hareide har også yndet at have Nicolai Jørgensen med som central angriber. Blot to mål blev det dog til under VM-kvalen, men hvis man skeler til Jørgensens scoringsfrekvens siden skiftet til hollandsk fodbold, så bør det ikke komme som nogen overraskelse, hvis det bliver Feyenoord-angriberen, der scorer flest mål af alle danskere ved VM. LeoVegas kvitterer med odds 3,75 på Nicolai Jørgensen som dansk topscorer.

Hvem bliver dansk VM-topscorer?
Christian Eriksen: 3,10*
Nicolai Jørgensen: 5,50*
Pione Sisto: 9,00*
Andreas Cornelius: 10,00*
Yussuf Poulsen: 10,00*

Se odds på alle danske spillere – KLIK HER!*


Antal danske gruppepoint og eliminering

Danmark fik noget nær en ønskelodtrækning til VM. Frankrig bliver et svært hold at skulle hamle op med, men Peru og Australien er et par størrelser, som Danmark bestemt burde kunne tage point fra – og måske endda fuldt udbytte.

Vi kan ikke tåle at tabe to kampe i gruppen, hvis drømmen om at nå videre til en ottendedelsfinale skal blive til virkelighed – og tre uafgjorte resultater vil med stor sikkerhed også betyde en dansk exit efter gruppekampene. Tror du ikke, at Danmark får mere end tre point i gruppen, giver det odds 2,55. Hvis vi vinder mindst to kampe, så er vi sikret i hvert fald 6 point, hvilket giver odds 2,90. Bookmakerne føler sig mest indstillede på, at det bliver til fire point for Danmark i gruppen. Det må være ud fra et rationale om, at et hold fra første seedningslag som Frankrig kan vi ikke få point imod, og så får vi en uafgjort og en sejr ud af opgørene med Peru og Australien. Tror du på andet end en enkelt uafgjort og en sejr som pointgivende resultater for Danmark i gruppen? Så er der en pæn gevinst at hente for dig.

Hvor mange point får Danmark i gruppen?
Over 3.5: 1,46*
Under 3.5: 2,55*

Over 4.5: 2,37*
Under 4,5: 1,53*

Over 5.5: 2,90*
Under 5.5: 1,36*

Ifølge bookmakerne er der næsten dødt løb mellem scenarierne, at Danmark bliver slået ud i gruppen, og at Danmark vinker farvel til VM efter ottendedelsfinalen. Lige under 2,5 gange kan du få pengene igen på begge udfald. Hvis man så tager et kig på oddsene længere nede på listen over mulige eliminationsstadier, er det alligevel påfaldende, at bookmakerne ikke engang vil kvittere med et tocifret odds, hvis Danmark efter en semifinaledeltagelse står i en bronzekamp. Er det måske ikke så usandsynligt endda, at VM 2018 bliver danskernes VM?

Hvor langt kommer Danmark?
Gruppestadiet: 2,50 – SPIL HER >>*
Round of 16: 2,50 – SPIL HER >>*
Kvartfinale: 6,50 – SPIL HER >>*
Semifinale: 18,00 – SPIL HER >>*
Vinder sølv: 71,00 – SPIL HER >>*
Danmark vinder VM: 101,00 – SPIL HER >>*


Spil på Island ved VM

Ved EM-slutrunden i Frankrig i år 2016, hvor der desværre ikke var dansk deltagelse, måtte vi i mangel af bedre krydse fingre for vores nordiske broderfolk fra Island. Der blev da også en del af juble over, da islændingene med forbilledlig fight og den rette blanding af held og ”HUH”-råb leverede det ene imponerende resultat efter det andet. Inden nationen med et befolkningstal på størrelse med en by som Aarhus blev slået ud af Frankrig i kvartfinalen, havde de slået selveste England ud i ottendedelsfinalen, som nok var et af de resultater, der vækkede den største opsigt ved EM. Nu indtager islændingene den allerstørste scene af dem alle som debutanter ved et verdensmesterskab. De overraskede alt og alle ved EM for to år siden, hvor de røg ud i kvartfinalen, men hvor langt kan Island føre det ved VM?

Hvornår elimineres Island?
Gruppestadiet: 1,22 – SPIL HER >>*
Ottendedelsfinale: 4,80 – SPIL HER >>*
Kvartfinale: 16,00 – SPIL HER >>*
Semifinale: 40,00 – SPIL HER >>*
Finale: 100 – SPIL HER >>*
Island vinder VM: 200 – SPIL HER >>*

Bookmakerne tror mest på, at det bliver et islandsk farvel efter de tre kampe i gruppe D. Her har Island, der selv er fra tredje seedningslag, fået selskab af Argentina fra første seedningslag, Kroatien fra andet og Nigeria fra fjerde. Argentina er dermed favoritter til at vinde gruppen, og Nigeria forventes at være i stor risiko for at slutte sidst. Så for at avancere fra gruppen via andenpladsen ligner det, at det er kroaterne, som Island skal nedkæmpe. Island sejrede dog i det seneste møde med kroaterne, der fandt sted i sommeren 2017; 1-0 hjemme i Island. Faktisk gjorde islændingene rent bord på i VM-kvalifikationen på hjemmebane mod Finland, Tyrkiet, Ukraine, Kosovo og som nævnt Kroatien. Men det var langt væk fra vulkanøen, at det islandske hold præsterede det nok mest imponerende og afgørende resultat i VM-kvalen, da de i byen Eskişehir sikrede tre point i den næstsidste gruppekamp med en 3-0-sejr over Tyrkiet.

Skal Island videre fra gruppen til VM, kræver det efter alt at dømme en sejr over det formodede svageste hold i Nigeria. Tre point bliver ikke nok til at avancere, så det skal i hvert fald også blive til minimum et enkelt point mere, som det nok er mest sandsynligt, at de kan få mod Kroatien. Vi tror bestemt på, at Island kan samle mindst fire point i gruppen, og hvis du er lige så optimistisk på Islands vegne, så kan du få odds 3,25 på, at Island skraber over 3,5 point sammen i gruppen.

Hvor mange point får Island i gruppen?
Over 3,5: 3,25 – SPIL HER >>*
Under 3,5: 1,35 – SPIL HER >>*

Island har mødt kritik for at være et meget defensivt anlagt hold. På trods af kritikken og deres defensive udgangspunkt ligner det ikke Island at gå fra banen ved en slutrunde uden at score. Island scorede således i alle tre gruppekampe ved EM 2016 – mod Portugal, Ungarn og Østrig, og det blev endda til to kasser mod Østrig, der blev besejret 2-1. To scoringer i en kamp præsterede islændingene også i sensationskampen mod England og igen i kvartfinalen, hvor Frankrig dog fik passeret målmand Hannes Halldorsson hele fem gange, så slutresultatet blev 5-2. Hvis du tror, at Island scorer mindst tre mål under hele VM, så er du mere afklaret end bookmakerne, der vurderer, at der en 50-50-chance for, om Island scorer over eller under 2,5 mål. Hvis du mangler lidt statistik til at underbygge, hvorfor du skal gå efter odds 1,83 på, at Island scorer mindst tre mål, så husk, at Island som sagt fik scoret i samtlige kampe ved EM 2016, og så nettede de hele 16 gange i deres ti VM-kvalkampe. Og Island har i hvert fald tre gruppekampe til at få scoret de tre mål, det kræver, for at dette væddemål går hjem. Holdets offensive stjerne er Premier League-spilleren Gylfi Sigurdsson, og han blev kvalifikationens islandske topscorer med fire mål. Vi opfatter Island som et hold, der kender deres besøgstid, og vi hælder klart mest til et spil på, at de i hvert fald scorer et mål pr. kamp – om det så alligevel skulle blive exit efter de tre gruppekampe.

Hvor mange mål scorer Island ved VM?
Over 2,5: 1,83 – SPIL HER >>*
Under 2,5: 1,83 – SPIL HER >>*


Spil på Sverige ved VM

Zlatan Ibrahimovic sagde farvel til svenske landshold efter den skuffende svenske sidsteplads i EM-gruppen i 2016. Sveriges landshold har dog i post-Zlatan-æraen formået at samle et hold, der nu er samlet mere om et stærkt kollektiv end om en enkelt stjerne.

Sverige kvalificerede sig til en VM-playoffkamp mod Italien med en andenplads i kvalifikationsgruppen efter Frankrig, som svenskerne dog fik slået 2-1 hjemme på Friends Arena. Sverige henviste Holland til tredjepladsen i gruppen og endnu en sommer uden deltagelse i en slutrunde.

Marcus Berg blev topscorer for svenskerne med otte mål i kvalifikationen, og han er også favorit som svensk topscorer. Marcus Bergs heltestatus bliver nok matchet af Jakob Johansson, der blev den eneste spiller, der scorede over de to playoffkampe mod Italien, der samlet endte 1-0. Tror du, at den defensive midt Jakob Johansson kan ende som den mest scorende ved VM for Sverige, så får du odds 20,00 igen.

Marcus Berg er den mest sandsynlige topscorer for Sverige foran Toulouse-angriberen Ola Toivonen.

Hvem bliver svensk VM-topscorer?
Marcus Berg: 2,40 – SPIL HER >>*
Ola Toivonen: 3,00 – SPIL HER >>*
Emil Forsberg: 3,50 – SPIL HER >>*
John Guidetti: 5,00 – SPIL HER >>*
Isaac Kiese Thelin: 5,00 – SPIL HER >>*
Andreas Granqvist: 10,00 – SPIL HER >>*
Jimmy Durmaz: 18,00 – SPIL HER >>*
Viktor Claesson: 18,00 – SPIL HER >>*
Jakob Johansson: 20,00 – SPIL HER >>*
Sebastian Larsson: 20,00 – SPIL HER >>*

Jakob Johanssons scoring mod Italien sendte Italien ud i et fodboldmæssigt mørke, som landet ikke har prøvet at være i siden 1958, hvor det seneste verdensmesterskab uden Italien fandt sted – pudsigt nok i Sverige. Det svenske hold har snydt både Holland og Italien for at kvalificere sig til VM 2018. Det er to af de store europæiske hold, som Sverige har stået i vejen for, men i VM’s gruppe F er de placeret med vel nok det største hold af dem alle – nemlig de forsvarende verdensmestre fra Tyskland. Kan svensken også agere favoritdræber i slutrunden og ikke kun op til? Så kan det jo ende med, at vi ikke kun skal se de blå-gule farver i juni måned, men også i juli, når de 32 VM-hold er blevet til 16. Bliver ottendedelsfinalen endestationen for Sverige, kan du få pæne odds 3,10 på det, da bookmakerne forventer et svensk exit i gruppespillet til odds 1,71. De rigtig store gevinster er at finde, hvis Sverige kan føre det til en kvartfinaleplads eller det, der er bedre.

Hvornår elimineres Sverige?
Gruppestadiet: 1,71 – SPIL HER >>*
Ottendedelsfinale: 3,10 – SPIL HER >>*
Kvartfinale: 9,00 – SPIL HER >>*
Semifinale: 28,00 – SPIL HER >>*
Finale: 91,00 – SPIL HER >>*
Sverige vinder VM: 125,00 – SPIL HER >>*

For at Sverige kan nå langt ved VM har de først lige en gruppe, de skal klare sig igennem som minimum de næstbedste. Deres modstandere i gruppe F er Mexico og Sydkorea foruden Tyskland. Men leverer Sverige bedre resultater end ved EM for to år siden? Her røg de ud i gruppespillet med blot et point og i alt en sølle scoring, der endda blev sat ind af en irlandsk spiller, der scorede selvmål. Forudser man, at det bliver en gentagelse af dette sløje svenske slutrunderesultat, kan man lægge sine penge på, at Sverige ikke får mere end højst tre point i gruppen. Det står til odds 1,64 hos NordicBet.

Hvor mange point får Sverige i gruppen?
Over 3,5: 2,15 – SPIL HER >>*
Under 3,5: 1,64 – SPIL HER >>*

Og så har vi ikke engang nævnt muligheden for, at Sverige måske viser sig at få deres største stjerne nogensinde med ved VM. Den ti-foldige vinder af guldbolden som årets bedste svenske spiller lurer nemlig i kulissen. Og vi ved først, når den endelige svenske VM-trup er udtaget, om vi får Zlatan at se i landsholdstrøjen igen. Det bliver ikke helt ligegyldigt for, hvordan vi vil se Sverige spille, og hvordan vi skal vurdere deres chance.


Bet hos bookmakerne på grupper ved fodbold VM 2018

Det er selvfølgelig muligt at spille på, hvordan det ender i de enkelte grupper. Her er der penge at hente, hvis man kan finde vinderen af den enkelte gruppe, men også hvis man kalde, at et givent hold går videre fra gruppen – hvilket kræver, at man ender som én af de to bedste i gruppen. Her finder man måske ikke de mest opsigtsvækkende odds – især ikke, hvis man går med de mest betroede hold. Men så er det jo en oplagt mulighed at kombinere udfald fra de forskellige grupper.


Gruppe A

Rusland er som værtsnation placeret i øverste seedningslag. De syv andre hold, der lå med Rusland i pot 1 ved lodtrækningen, indtager de syv øverste placeringer på verdensranglisten. På lodtrækningstidspunktet i slutningen af året op til VM lå Rusland nummer 65. Det er dermed ikke et gruopvækkende førsteseedet hold, som Uruguay, Egypten og Saudi Arabien skal kæmpe om pladserne videre i turneringen med. Men Rusland er stadig et hold, man forventer at se gå videre. Ligesom Uruguay vil Rusland lidt mere end fordoble din indsats, hvis du spiller på dem som gruppevinder. Leder man efter en kæmpe oddsbombe at spille på i én af grupperne, så findes den ikke større end Saudi Arabien, der giver over 50 gange pengene som gruppevinder. Det er måske også lidt rigeligt at forlange af et landshold, der for første gang i de seneste tre forsøg er lykkes med at gå videre til VM fra den asiatiske kvalifikation. Åbningskampen den 14. juni er et opgør mellem Saudi Arabien og de russiske værter. En sådan kamp lever altid sit eget liv, så måske kan araberne stå bag en solid overraskelse, og så er gruppen pludselig virkelig åben.

Odds ændrer sig løbende. Sidst opdateret 12. juni kl. 07:55.

Vinder af gruppe A?
Uruguay: 1,80 – SPIL HER >>*
Rusland: 2,87 – SPIL HER >>*
Egypten: 7,00 – SPIL HER >>*
Saudi Arabien: 36,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe A?
Uruguay: 1,12 – SPIL HER >>*
Rusland: 1,33 – SPIL HER >>*
Egypten: 2,62 – SPIL HER >>*
Saudi Arabien: 9,50 – SPIL HER >>*


Gruppe B

Det har nok ikke været Portugals drømmemodstander fra andet seedningslag, der blev trukket op af bowlen ved gruppelodtrækningen til VM; naboerne fra Spanien. De var akkurat med i andet seedningslag, og fra denne hylde er spanierne uden sidestykke det stærkeste hold, der deltager ved VM. Spanien er favoritter til at vinde gruppen. De blev jo også verdensmestre i Sydafrika og vandt guld ved EM-slutrunderne inden og efter det omtalte verdensmesterskab i 2010. Men efter disse succeser har der ikke været meget at blafre med det spanske flag for oven på en exit fra gruppen under VM 2014 og et skuffende nederlag allerede i ottendedelsfinalen i EM 2016. Portugal er godt nok europamestre og bør derfor have rigeligt med selvtillid på den konto. De er hos bookmakerne knap så betroede som Spanien, men odds 1,25 på en portugisisk top 2-placering i gruppen illustrerer vel meget godt, at de bestemt burde gå videre til ottendedelsfinalen, og at Marokko og Iran ikke levnes mange chancer. Gruppe B ligner på forhånd en kamp mellem de to lande fra den iberiske halvø. Portugal har som europamestre noget at leve op til ved VM, mens Spanien skal rejse sig oven på to sløje slutrunder. Et avancement fra gruppe B er et must for begge hold.

Vinder af gruppe B?
Spanien: 1,50 – SPIL HER >>*
Portugal: 3,00 – SPIL HER >>*
Marokko: 15,00 – SPIL HER >>*
Iran: 29,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe B?
Spanien: 1,06 – SPIL HER >>*
Portugal: 1,28 – SPIL HER >>*
Marokko: 4,10 – SPIL HER >>*
Iran: 7,00 – SPIL HER >>*


Gruppe C

Danmarks gruppe er der naturligvis blevet talt meget om herhjemme, og alle eksperter var meget begejstrede for lodtrækningen og de muligheder, den giver Danmark for at kunne nå en top 2-placering. Odds 1,50 på, at Danmark når videre fra gruppen, fortæller også, at bookmakerne er meget optimistiske på Danmarks vegne. At Peru blev Danmarks gruppemodstander fra andet seedningslag var selvfølgelig nok at foretrække i forhold til nationer som England, Kroatien eller Spanien. Men har der været for lidt respekt for Peru, der er blev udråbt som en drømmemodstander? De er faktisk en top ti-nation på verdensranglisten, der kun ligger én plads efter Frankrig. Men du får imponerende odds 12,00 på peruvianerne som gruppevindere. De store favoritter til at tage gruppesejren – faktisk én af de største gruppefavoritter, der overhovedet er ved VM – er Frankrig, der snublede i EM-finalen på hjemmebane for to år siden. Australien, der også har udtrykt stor glæde ved lodtrækningen, får dog ikke vist megen tillid fra bookmakernes side. Det er også gruppens lavest seedede hold og samtidig den nation, der skiller sig ud fra de andre på verdensranglisten. Frankrig, Peru og Danmark har placeringer fra 9-12, og vi skal mere end 25 pladser ned for at finde Socceroos.

Vinder af gruppe C?
Frankrig: 1,30 – SPIL HER >>*
Danmark: 5,50 – SPIL HER >>*
Peru: 11,00 – SPIL HER >>*
Australien: 21,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe C?
Frankrig: 1,06 – SPIL HER >>*
Danmark: 1,62 – SPIL HER >>*
Peru: 2,65 – SPIL HER >>*
Australien: 5,00 – SPIL HER >>*


Gruppe D

Vores islandske venner og sensationsholdet fra slutrunden i sommeren 2016 har måske nok taget Europa med storm og vundet deres europæiske kvalifikationsgruppe for at kvalificere sig til VM. Men der skal dog tydeligvis mere til for at imponere bookmakerne, der tilskriver Island de dårligste chancer for avancement i gruppe D, hvor de er placeret sammen med Nigeria, Kroatien og Argentina. Men det betyder til gengæld bare, at gevinsten bliver stor, hvis man sætter sin lid og sine penge på Island – oddset er 16,00 på, at de vinder gruppen, og du får 3,50 gange dine penge på, at Island ender i den bedste halvdel af gruppen. Favoritten blandt de fire hold er naturligvis Argentina, der er finalister fra det seneste VM. Argentina giver odds 1,70 som gruppevinder. Holdet, der er næstmest tro på, er det kroatiske – og her er gruppevinderoddset 3,00. Bookmakerne forudser, at gruppen knækker over på midten, hvor Argentina og Kroatien altså tager sig af de to bedste placeringer i den nævnte rækkefølge, og så er det op til Nigeria og Island at undgå pladsen som nummer chok. Men der er sket større overraskelser, end at et hold som Nigeria eller Island går videre fra en gruppe som denne. Sådan en overraskelse leverede Island nemlig ved EM for to år siden. Det bliver meget spændende at se, om den lille ø med lidt over 300.000 indbyggere igen kan præstere bedre, end deres størrelse ellers fordrer.

Vinder af gruppe D?
Argentina: 1,67 – SPIL HER >>*
Kroatien: 3,15 – SPIL HER >>*
Nigeria: 12,00 – SPIL HER >>*
Island: 14,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe D?
Argentina: 1,17 – SPIL HER >>*
Kroatien: 1,36 – SPIL HER >>*
Nigeria: 3,40 – SPIL HER >>*
Island: 3,80 – SPIL HER >>*


Gruppe E

Brasilianerne har hungret efter det næste VM lige siden 2014, hvor de blev smadret ud af VM-semifinalen med et 7-1-nederlag til Tyskland. Av, for pokker, hvor gjorde det ondt på den stolte fodboldnation, der var så indstillede på, at det skulle blive en kæmpe sambafest at være værter for et verdensmesterskab. Og det var det da også langt hen ad vejen – lige indtil den omtalte semifinale. Nederlaget sidder utvivlsomt stadig i de fleste brasilianere, og de er nok mere end almindeligt opsatte på at revanchere ydmygelsen fra sidste VM-slutrunde. I første omgang skal det gå ud over Serbien, Schweiz og Costa Rica, der langt fra bliver mødt med samme anerkendelse som Canarinho i fodboldverden eller blandt bookmakerne. Oddset er 1,25 på, at Brasilien giver de tre andre hold i gruppen baghjul. Der er ingen klar førsteudfordrer til Brasilien i gruppen. Serbien og Schweiz giver begge omkring odds 9,00, hvis man spiller på, at de snupper førstepladsen. Den største underdog i gruppe E er Costa Rica, der ellers nåede frem til en kvartfinale ved VM i 2014 og kun var en straffesparkskonkurrence mod Holland fra helt sensationelt at ende i en VM-semifinale. Kommer Costa Rica videre fra gruppespillet igen ved dette VM, kvitterer en bookmaker som LeoVegas med et fornemt odds 8,00. Og går det mellemamerikanske hold videre som etter foran deres brasilianske storebror mod syd, kan du få odds 31,00. Et højt odds, men det vil også give genlyd i hele fodboldverden, hvis de kan præstere dette.

Vinder af gruppe E?
Brasilien: 1,25 – SPIL HER >>*
Serbien: 8,00 – SPIL HER >>*
Schweiz: 9,00 – SPIL HER >>*
Costa Rica: 26,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe E?
Brasilien: 1,03 – SPIL HER >>*
Serbien: 2,00 – SPIL HER >>*
Schweiz: 2,10 – SPIL HER >>*
Costa Rica: 5,00 – SPIL HER >>*


Gruppe F

Gruppe F har de tyske verdensmestre som favoritter til at tage sig af førstepladsen. Så er det op til Mexico og Sverige at kæmpe om andenpladsen i gruppen. Det er i hvert fald forventningen hos bookmakerne. Du får odds 6,50 på mexicanerne og 8,00 på svenskerne til at gå videre som gruppeettere, mens dit indskud mere eller mindre bliver fordoblet, hvis du blot satser på et af holdene til at gå videre fra gruppen. Sydkorea efterlades ikke med specielt gode chancer for at gøre væsen af sig i denne gruppe. Odds 18,00 giver en sydkoreansk gruppesejr, og flotte odds 6,00 giver det, hvis de går videre fra gruppespillet.

Vinder af gruppe F?
Tyskland: 1,25 – SPIL HER >>*
Mexico: 7,50 – SPIL HER >>*
Sverige: 8,50 – SPIL HER >>*
Sydkorea: 26,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe F?
Tyskland: 1,05 – SPIL HER >>*
Mexico: 1,95 – SPIL HER >>*
Sverige: 2,25 – SPIL HER >>*
Sydkorea: 4,00 – SPIL HER >>*


Gruppe G

Gruppe G lugter langt væk af et parløb mellem to hold. Belgien og England, der giver 1,90 og 2,20 som gruppevindere, burde helt klart være i en anden klasse end hold som Tunesien og Panama. Du får ikke meget mere end din indsats igen, hvis du spiller på, at Belgien eller England går videre fra gruppen. Et avancement fra gruppen for et af de to ikke-europæiske hold i gruppen giver henholdsvis odds 7,00 og 10,50, men det er en meget svær opgave, som Tunesien og Panama kommer på til VM. Det er 12 år siden, at Tunesien sidst deltog ved et VM, så det er noget af en oplevelse, der venter den nordafrikanske nation – for slet ikke at tale om Panama, der, ligesom tilfældet er for Island, for første gang nogensinde skal deltage ved et VM.

Vinder af gruppe G?
Belgien: 1,66 – SPIL HER >>*
England: 2,37 – SPIL HER >>*
Tunesien: 26,00 – SPIL HER >>*
Panama: 56,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe G?
Belgien: 1,05 – SPIL HER >>*
England: 1,11 – SPIL HER >>*
Tunesien: 6,50 – SPIL HER >>*
Panama: 10,00 – SPIL HER >>*


Gruppe H

Gruppe H spås til at være den mest åbne af alle grupper ved VM. Det bliver en gyser af en pulje, hvis bookmakerne får ret. Colombia ses som snævre favoritter til odds 2,40 som gruppevindere foran Polen, der giver lidt under tre gange pengene. Senegal giver odds 5,50, og Japan, der er fra det fjerde og nederste seedningslag, vil ikke engang tidoble dine indsats, hvis de bliver gruppevindere. Det er den eneste gruppe, hvor det formodede svageste hold giver så lidt og dermed altså ikke afskrives helt i striden om gruppesejren.

Vinder af gruppe H?
Colombia: 2,40 – SPIL HER >>*
Polen: 2,90 – SPIL HER >>*
Senegal: 5,00 – SPIL HER >>*
Japan: 9,00 – SPIL HER >>*

Top 2 i gruppe H?
Colombia: 1,35 – SPIL HER >>*
Polen: 1,55 – SPIL HER >>*
Senegal: 2,15 – SPIL HER >>*
Japan: 3,25 – SPIL HER >>*


Bookmakere til VM

Det er ikke ligegyldigt, hvilken bookmaker man benytter sig af, når der skal spilles på VM i fodbold. Alle har sine favoritudbydere, men det har vi også. Vi synes, at der findes bookmakere, der excellerer med deres gode tilbagebetalinger, store og gode udvalg af spil og ikke mindst fornemme kundeservice og fordelagtige tilbud, kampagner og bonusser.

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*