18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.16
1/10
Tyskland
Skotland
Tipped at 2.16
Dagens BetBuilder-avatar
14. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

5.30
1/10
Tyskland
Skotland
Tipped at 5.30
Dagens Spil-avatar
14. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

3.40
2/10
Ungarn
Schweiz
Tipped at 3.40
BettingGuru-avatar
15. jun.
17:00
sport-icon

Anbefalet til

2.22
3/10
Belgien
Slovakiet
Tipped at 2.22
BettingGuru-avatar
17. jun.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
2/10
Tyrkiet
Georgien
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
18. jun.
18:00
sport-icon

Anbefalet til

1.71
3/10
USA
Bolivia
Tipped at 1.71
BettingGuru-avatar
24. jun.
02:00
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Albanien
Spanien
Tipped at 1.75
MJN1999-avatar
24. jun.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colombia
Paraguay
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
25. jun.
02:00

VM 2022 odds

VM 2022 i Qatar afvikles om vinteren fra d. 20. november til d. 18. december. På denne side giver vi dig de bedste odds til VM 2022. Hvem vinder VM? Hvad kan man spille på ved slutrunden?

Af: Jens Bøye

Hvem vinder VM 2022 odds?

Se de bedste VM odds herunder.

Hvem vinder VM? Udbyder Odds
Argentina bet365
1,90
Frankrig bwin
1,95
Links i denne tabel er reklamelinks. Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. maj. 09:41.

Hvis du leder efter fodbold odds, så glem ikke at tjekke andre populære begivenheder, der er dækket i SpilXpertens fodboldsektion.

Hvem bliver VM Topscorer?

Vi har naturligvis også lavet et afsnit om odds på VM Topscorer 2022, hvor du kan læse om favoritter, chancer og odds.

Du kan finde mange flere odds på hvem, der laver flest assists til VM 2022 hos bet365*

Odds på turneringens bedste spiller

Turneringens bedste spiller Udbyder Odds
Lionel Messi bet365
1,20
Kylian Mbappe bet365
6,50
Antoine Griezmann bet365
13,00
Julian Alvarez bet365
151,00
Damian Martinez bet365
151,00
Olivier Giroud bet365
151,00
Enzo Fernandez bet365
201,00
Links i denne tabel er reklamelinks. Odds kan ændre sig. Senest opdateret 23. maj. 09:41.

Du kan finde mange flere odds på hvem, der bliver kåret til turneringens bedste spiller hos bet365*

Favoritter til VM i fodbold 2022

Vores favoritterne til at vinde VM er

 • Frankrig
 • Argentina

I det følgende gennemgås de største favoritter til VM-guldet i Qatar 2022.

Frankrig

Frankrig er yderst dekorerede med internationale titler. I 1984 og 2000 vandt de EM i fodbold, mens de også indtager to VM-titler, og er forsvarende mestre med deres VM-titel fra 2018.

Didier Deschamps, der har været træner for det franske landshold siden 2012, har hele vejen igennem været benådet med en af de bredeste trupper i verden. Frankrig har verdensstjerner på samtlige positioner, og selv reserverne er blandt de allerbedste i verden.

Til VM 2018 var det spillere som N’Golo Kanté, Paul Pogba, Raphael Varane, Benjamin Pavard, Kylian Mbappe og Antoine Griezmann, der skinnede igennem som stjerner. Heldigvis for Deschamps er disse spillere stadig i deres bedste fodboldalder, og derfor er det heller ikke overraskende, at Frankrig igen er blandt favoritterne til at vinde VM i fodbold 2022.

Spil på Frankrig som VM-vinder >>*

Argentina

Argentina har overrasket med utrolig god form og hurtig spillestil. Messi, som vidst nok spiller sin sidste VM, har scoret de mål han skulle for at være i toppen af topscorer listen.
Efter deres overbevisende sejr mod Kroatien tror vi på, at de også kunne gå hele vejen.

Spil på Argentina som VM-vinder >>*

Odds på Danmark ved VM i fodbold: Hvor langt kommer Kasper Hjulmand og co.?

Opdatering: Som vi jo desværre ved, er Danmark ude af VM. Vi håber på en bedre slutrunde næste gang.

Oddset på Danmark til at vinde VM i fodbold 2022, sættes i nuværende stund til odds 31,00. Det vurderes, at der er ni nationer, der har en større chance for at vinde slutrunden end det danske landshold – og kan vi egentlig være utilfredse med det?

Danmark har udviklet sig ekstremt meget som landshold de seneste år. Særligt husker alle tilbage på 2021-slutrunden (EM 2020) som noget helt specielt i dansk fodboldhistorie. Vi fik lov at opleve det danske landshold på hjemmebane i tre kampe, og vi skulle også hele vejen til semifinalen, før vi så et dansk exit til England efter forlænget spilletid.

En trist situation med Christian Eriksens hjertestop i Parken mod Finland fik vendt hele nationen til at blive samlet, og den danske landsholdtrup åbnede ligeledes et ekstremt stærkt sammenhold. Danmarks kollektiv fremstår som et af de bedste i verden, når man kigger på relationer og vilje til at stå sammen som trup. Det kan blive en af Danmarks største fordele ved VM 2022.

Der hersker ikke nogen tvivl om, at Danmark langt fra har den bedste trup til denne slutrunde. Kasper Schmeichel, Daniel Wass, Thomas Delaney og Simon Kjær har nået en vis alder, som gør at de måske ikke kan præstere på det samme høje niveau – samt er det uvist hvordan Christian Eriksen står. Omvendt så er Andreas Christensen, Joachim Andersen, Pierre-Emile Højbjerg, Mikkel Damsgaard, Christian Nørgaard og Jesper Lindstrøm blot blevet endnu bedre siden sommeren 2021, og det er spændende at se, hvad de kan biddrage med.

Danmark har allerede vist, at de kan spille op med nationer som England og Belgien, og kan de bygge på det niveau, som vi så sidste sommer, så er der ingen tvivl om, at Danmark har en chance for at nå meget langt ved VM 2022.

Video: Gennemgang af Danmarks chancer til VM 2022

Værd at vide, før du spiller på VM 2022 i fodbold

 • VM i fodbold bliver for første gang nogensinde afholdt om vinteren, da turneringen spilles fra d. 20. november til d. 18. december 2022.
 • Værtsnationen er i år Qatar, hvilket også betyder, at det ikke vil være koldt for spillerne, på trods af tidspunktet for turneringsafvikling.
 • I alt 32 hold deltager ved VM 2022, disse 32 hold vil blive fordelt over otte forskellige grupper.
 • Kun de to bedst rangerede hold i hver gruppe går videre, hvilket også betyder, at første play-off runde er 1/8-finalerne.
 • Kampene afvikles i fem forskellige byer på otte forskellige stadioner.
 • Frankrig er regerende verdensmestre, efter de vandt VM 2018.
 • Brasilien er det mest succesfulde hold ved VM. De har i alt fem VM-titler på CV’et.
 • Danmark har aldrig vundet VM. Det bedste danske resultat kom ved VM i 1998, hvor det danske landshold nåede kvartfinalen.
 • Miroslav Klose er den spiller, der har scoret flest VM-mål (16). Thomas Müller er den aktive spiller, der kommer tættest på med 10 scoringer.

VM i fodbold odds: Lær at spille på slutrunden

En VM-slutrunde er det ypperste for en fodboldfan, men det er også et gigantisk slaraffenland for tippere og oddsere. Bookmakerne bombarderer med odds, og VM 2022 i Qatar indebærer masser af spil, masser af muligheder.

Men hvem skal man spille på?

Her skal man se på oddset, men også på holdets chancer for at nå langt. Og her skal man huske at have øje, ikke bare for holdets styrke, men også for de modstandere der venter, i indledende pulje samt i de følgende knald- eller fald-kampe.

Hvor langt når holdet, før det støder ind i en stærk og muligvis overlegen modstander? England og Frankrig har således, som udgangspunkt, kun een modstander (hinanden) fra top 9 før semifinalen. Tyskland og Spanien når nok op på tre top 9-modstandere, før de når semifinalen. Danmark? Møder Frankrig i gruppen, fx Argentina i 1/8-finalen og Holland i kvarten.

Tjek vores holdanalyser, der nærstuderer VM-deltagerne og deres vej mod VM-trofæet.

Vigtig pointe: Når man sætter et vinderspil, behøver det ikke være på det land, man ser som den primære VM-favorit (fx Brasilien eller Frankrig). Man kan også satse på et land, der næppe vinder, men som man ser have en pæn chance for at nå langt – eller længere end bookmakerne forventer.

Hvis man fx tror Serbien kan overraske og tage andenpladsen foran Schweiz i Gruppe G, så venter nok Portugal i 1/8-finalen, og her har serberne håneretten fra kvalifikationen. Det kunne derfor (måske) være en idé at spille på Serbien som VM-vinder og så, efter sejrrig 1/8-finale, hvormed det serbiske vinderodds er faldet markant, ”sælge” serberne på betfair til en god gevinst.

Det samme gør sig gældende for spil på VM-topscoreren. Jep, man kan spille på favoritten Harry Kane, hvis man tror han scorer sig til topscorertitlen som i 2018. Men man kan også spille på en mere upåagtet målæder fra et land, der måske vinder en storsejr i indledende gruppe og går videre til 1/8-finalen. Måske en hollandsk angriber, der har fornøjelsen af Senegal, Equador og Qatar i Gruppe A?

Spil på gruppevinder

Et andet interessant turneringsspil er gruppevinder. Igen: Tjek holdanalyserne og overvej, hvordan holdene står til hinanden. Kunne Danmark fx tænkes at overraske og snuppe førstepladsen i Gruppe D? Frankrig er forsvarende verdensmester, men det er før set (faktisk diverse gange), at titelholderen snubler.
Og danskerne har jo vist, at de kan slå franskmændene. Et beslægtet spil er: Hvor mange point får Danmark i Gruppe D? Dvs. mod Frankrig, Tunesien og Australien. Fire, seks, syv?

Kampspecifikke spil

Disse spil afgøres i den enkelte kamp, og her handler det naturligvis om at analysere det konkrete match-up, herunder holdenes situation mht. skader, motivation etc. SKAL holdet vinde sidste runde i gruppespillet for at gå videre; dvs. kan man forvente en offensiv indstilling?

Spillet kan eksempelvis gå på antallet af mål, fx Over/Under 2,5. Eller antallet af hjørnespark. Her er det oplagt at se på, om holdenes fløje er typerne, der går til baglinjen og afleverer, eller skærer ind i banen og afslutter. Hvis det sidste, kunne det være man skulle satse på en målfarlig fløj som målscorer i kampen, første målscorer, sidste målscorer eller når som helst. Eller hvis en spiller har tendens til at trække i nødbremsen eller bare er hidsig: Jamen, så er det måske ”kort til spiller”, man skal overveje.

Det allermest oplagte kampspecifikke spil-eksempel er 1X2, dvs., hvordan kampen ender. Dette er det mest populære spil og nok det nemmeste at forholde sig til. Fx et ganske almindeligt ettal. Man kan stramme skruen og spille med Handicap (også kaldet Europæisk handicap). Fx ettal med handicap -1. Her skal hjemmeholdet vinde med mindst to mål før spillet går hjem.

Men faktisk bør man som 1X2-oddser overveje at udvide sit repertoire og medtage Asian Handicap. Denne spiltype har nemlig ofte en bedre teoretisk tilbagebetaling end både 1X2 og Europæisk Handicap. Højere odds, med andre ord.

Ettal med Asian Handicap 0 giver indsatsen tilbage i tilfælde af uafgjort (det samme som Draw No Bet-spiltypen). Ettal med AH -0,5 er det samme som et almindeligt ettal (men oddset er ofte bedre pga. den bedre tilbagebetaling). Ettal med AH -1 giver indsatsen tilbage ved hjemmesejr på præcis 1 mål. Ettal med AH -0,75 er et såkaldt split bet, hvor halvdelen af indsatsen satses på AH -0,5, den anden halvdel på AH -0,1.

Der er masser af muligheder på oddsmarkedet, og man kan lige så godt gå efter de bedste spil og de bedste bets.

Sådan er oddset på Danmark som vinder af VM 2022 gået

Bookmakeren bet365 åbnede for oddset på Danmark til at vinde VM 2022 d. 30. april 2021, dengang var det første odds på Danmark 101,00. Kort før EM 2021 røg det odds op i 151,00, mens det efter EM først faldt til 67,00 siden da 51,00, 41,00, 34,00 og det nuværende odds på 31,00 i juli 2022.

Bookmakere: Få de bedste odds på VM i fodbold

VM er et af verdens største sportsevents, og derfor kommer bookmakerne også i bred grad til at dække eventet. Du vil opleve at der hos samtlige bookmakere, vil være 100-vis af forskellige markeder. Vi har lavet en oversigt over de bedste bookmakere til dig, så du er klar til at oddse på VM 2022 i Qatar. Se desuden vores overblik over VM bonuskoder til slutrunden.

bet365

bet365 er en af de mest kendte bookmakere i Danmark, og de har en af de mest brugervenlige platforme både på mobil og computer. Du vil opleve, at spiludvalget hos bet365 er blandt de største. Her vil du kunne finde de almindelige spil som 1X2, Over/Under, Hjørnespark, Halvleg osv. Du vil også kunne finde statistikspil på spillere som “Antal aflevering” “Skud på mål” og meget andet.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
 • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

LeoVegas

LeoVegas har efterhånden været i Danmark i noget tid, og de er blevet mere og mere kendte for deres stærke udvalg af odds. Som en af Kambi-bookmakerne, har de altid konkurrencedygtige odds og et stort udvalg. Du vil f.eks. opleve, at LeoVegas har rigtigt mange langtidsspil til VM 2022.

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

betfair

Med betfair vil du altid kunne finde gode odds på de spil, der måske har en mindre chance for at gå hjem. De ligger nemlig altid i den høje ende, når det kommer til underdogs eller til målscorerspil. Du kan derfor med fordel tilføje betfair til din portefølje.

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
 • Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik for fulde vilkår og betingelser.
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder. Alle regler og vilkår

Unibet

Unibet er vidt og bredt kendt i Danmark, og fremstår også som en meget brugervenlig side. Ligesom med LeoVegas tilhører de også Kambi, hvilket også vil sige, at de har et stort udvalg og ofte er blandt de højeste på deres TBP.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 8x på sport indenfor 60 dage. Gælder kun nye kunder. 18+. Regler og vilkår gælder. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår
1️⃣Hvem er i VM finalen?

Det er Frankrig og Argentina, der har nået finalen i VM i fodbold. Argentina møder Frankrig på søndag kl. 16. .

2️⃣Hvem er favorit til at vinde VM i fodbold?

Lige nu er der odds 1,90* på både Argentina og Frankrig til at vinde VM i fodbold.

Skriv første kommentar

Skriv et svar