18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

VM 2022 odds

Hvem vinder VM 2022 odds?

Se de bedste VM odds herunder.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Side Odds
Brasilien
5.00
Frankrig
7.00
Argentina
8.00
England
8.00
Spanien
9.00
Tyskland
11.0
Holland
13.0
Portugal
13.0
Belgien
15.0
Danmark
29.0
Kroatien
51.0
Uruguay
51.0
Schweiz
81.0
Serbien
81.0
Senegal
81.0
USA
101
Polen
126
Mexico
151
Ecuador
151
Canada
151
Wales
151
Marokko
201
Qatar
251
Cameroun
251
Ghana
251
Sydkorea
251
Australien
251
Japan
251
Tunesien
351
Iran
501
Saudi Arabien
751
Costa Rica
751
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 30. september 2022 23:20.

Brasilien, Frankrig og England er de tre største favoritter forud for slutrunden – ifølge odds på Fodbold VM 2022. Danmark spås til at have fornuftige chancer, på trods af der er ni hold, der indtager en større favoritrolle.

Hvis du leder efter andre fodbold odds, så glem ikke at tjekke andre populære begivenheder, der er dækket i SpilXpertens fodboldsektion.

Favoritter til VM i fodbold 2022

I det følgende gennemgås de fem største favoritter til VM-guldet i Qatar 2022.

Brasilien

Brasilien er verdensranglistens nr. 1, og de har kun ét nederlag siden 2019. Brasilianerne har præsteret at vinde VM-slutrunden hele fem gange tidligere (senest i 2002).

Det er fortsat et fuldt stjernespækket brasiliansk landshold, omend der er kommet nye talenter på holdkortet. I 2018 nåede Brasilien kvartfinalen til VM, men blev sendt ud med 1-2 af Belgien. Dengang var det spillere som Willian, Marcelo, Fernandinho, Paulinho, Miranda og Fagner på holdkortet. I dag er de erstattet af Marquinhos, Alex Sandro, Danilo, Vinicius Junior, Fabinho og Paqueta. Tilfælles har de dog, at alle også er kæmpe verdensstjerner i deres respektive europæiske klubber.

Spil på Brasilien som VM-vinder >>*

Frankrig

Frankrig er yderst dekorerede med internationale titler. I 1984 og 2000 vandt de EM i fodbold, mens de også indtager to VM-titler, og er forsvarende mestre med deres VM-titel fra 2018.

Didier Deschamps, der har været træner for det franske landshold siden 2012, har hele vejen igennem været benådet med en af de bredeste trupper i verden. Frankrig har verdensstjerner på samtlige positioner, og selv reserverne er blandt de allerbedste i verden.

Til VM 2018 var det spillere som N’Golo Kanté, Paul Pogba, Raphael Varane, Benjamin Pavard, Kylian Mbappe og Antoine Griezmann, der skinnede igennem som stjerner. Heldigvis for Deschamps er disse spillere stadig i deres bedste fodboldalder, og derfor er det heller ikke overraskende, at Frankrig igen er blandt favoritterne til at vinde VM i fodbold 2022.

Spil på Frankrig som VM-vinder >>*

England

På trods af England altid er blandt de største fodboldnationer, og at Premier League i adskillige år har været en top-3 liga i verden, så har England ikke særligt mange internationale trofæer at bryste sig af. Deres eneste VM-titel kom tilbage i 1966, og siden da har der været mange skuffelser fra det engelske landshold.

Seneste skuffelse kom, da de på “hjemmebane” ved EM 2020 endte med at tabe finalen til Italien. Gareth Southgate lignede ellers manden, der skulle trække sværdet op af stenen for England, men succesen udeblev. På trods af det, er det stadig Gareth Southgate, der skal føre England frem under VM 2022.

England har naturligvis en fantastisk trup med store Premier League stjerner. De nye drenge på blokken som Jadon Sancho, Phil Foden, Mason Mount, Declan Rice, Jude Bellingham og Trent Alexander-Arnold er også modnet siden 2021, og vil nu stå noget stærkere end, hvad de gjorde ved seneste slutrunde.

Spil på England som VM-vinder >>*

Spanien

Efter en gylden årgang mellem 2008 og 2012, hvor Spanien vandt VM én gang og tog to EM-titler, så har Spanien brugt de fleste år siden 2016 på at opbygge et generationsskifte. Det skifte var stadig undervejes til EM i 2021, hvor spillere som Pedri, Torres, Garcia og Olmo gjorde deres indtog.

Xavi, Iniesta, Villa, Torres, og hvad de gamle stjerner ellers hed, er for længst sluset ud af spansk fodbold, og stille og roligt er de tre sidste grundsten; Sergio Ramos, Sergio Busquets og Jordi Alba også på vej ud.

Luis Enrique er meget klar i sin strategi; det skal være de unge talenter, der former de kommende slutrunder for Spanien. Gavi, Nico, Diaz og Mendez er stadig meget nye ansigter på den største fodboldscene, men det bliver dem, der skal bære Spanien frem ved VM 2022.

Allerede ved EM i 2021, hvor Spanien nåede en semifinale, var der rigtigt gode tegn. Her, mere end et år senere, kan man kun forestille sig, at spanierne er endnu stærkere.

Spil på Spanien som VM-vinder >>*

Tyskland

Det er vel næppe nogen overraskelse, at det tyske landshold er blandt favoritterne til at vinde VM i Qatar? Som Gary Lineker engang sagde det; “Fodbold er et simpelt spil. 22 mænd jagter bolden rundt i 90 minutter, men til sidst, er det altid tyskerne der vinder”.

Det er dog ved at være længe siden, at Lineker har kunnet anvende dette citat. Tyskland har ikke vundet noget siden deres VM-titel i 2014, og ligesom Spanien har de brugt mange år på et generationsskifte.

Det seneste EM var ikke nogen stor succes, da Tyskland allerede i 1/8-finalen røg ud til England med 2-0. Joachim Löw er efter mange års trofast tjeneste blevet udskiftet med Hansi Flick. Den tidligere Bayern-træner har ikke før stået til en slutrunde, og det bliver lige så spændende at se, hvordan han tackler favoritrollen, som det gør at følge de unge tyskere.

Spil på Tyskland som VM-vinder >>*

Odds på Danmark ved VM i fodbold: Hvor langt kommer Kasper Hjulmand og co.?

Oddset på Danmark til at vinde VM i fodbold 2022, sættes i nuværende stund til odds 31,00. Det vurderes, at der er ni nationer, der har en større chance for at vinde slutrunden end det danske landshold – og kan vi egentlig være utilfredse med det?

Danmark har udviklet sig ekstremt meget som landshold de seneste år. Særligt husker alle tilbage på 2021-slutrunden (EM 2020) som noget helt specielt i dansk fodboldhistorie. Vi fik lov at opleve det danske landshold på hjemmebane i tre kampe, og vi skulle også hele vejen til semifinalen, før vi så et dansk exit til England efter forlænget spilletid.

En trist situation med Christian Eriksens hjertestop i Parken mod Finland fik vendt hele nationen til at blive samlet, og den danske landsholdtrup åbnede ligeledes et ekstremt stærkt sammenhold. Danmarks kollektiv fremstår som et af de bedste i verden, når man kigger på relationer og vilje til at stå sammen som trup. Det kan blive en af Danmarks største fordele ved VM 2022.

Der hersker ikke nogen tvivl om, at Danmark langt fra har den bedste trup til denne slutrunde. Kasper Schmeichel, Daniel Wass, Thomas Delaney og Simon Kjær har nået en vis alder, som gør at de måske ikke kan præstere på det samme høje niveau – samt er det uvist hvordan Christian Eriksen står. Omvendt så er Andreas Christensen, Joachim Andersen, Pierre-Emile Højbjerg, Mikkel Damsgaard, Christian Nørgaard og Jesper Lindstrøm blot blevet endnu bedre siden sommeren 2021, og det er spændende at se, hvad de kan biddrage med.

Danmark har allerede vist, at de kan spille op med nationer som England og Belgien, og kan de bygge på det niveau, som vi så sidste sommer, så er der ingen tvivl om, at Danmark har en chance for at nå meget langt ved VM 2022.

Spil på Danmark ved VM i fodbold >>*

Video: Odds på Danmark i gruppespillet

Værd at vide, før du spiller på VM 2022 i fodbold

  • VM i fodbold bliver for første gang nogensinde afholdt om vinteren, da turneringen spilles fra d. 20. november til d. 18. december 2022.

  • Værtsnationen er i år Qatar, hvilket også betyder, at det ikke vil være koldt for spillerne, på trods af tidspunktet for turneringsafvikling.

  • I alt 32 hold deltager ved VM 2022, disse 32 hold vil blive fordelt over otte forskellige grupper.

  • Kun de to bedst rangerede hold i hver gruppe går videre, hvilket også betyder, at første play-off runde er 1/8-finalerne.

  • Kampene afvikles i fem forskellige byer på otte forskellige stadioner.

  • Frankrig er regerende verdensmestre, efter de vandt VM 2018.

  • Brasilien er det mest succesfulde hold ved VM. De har i alt fem VM-titler på CV’et.

  • Danmark har aldrig vundet VM. Det bedste danske resultat kom ved VM i 1998, hvor det danske landshold nåede kvartfinalen.

  • Miroslav Klose er den spiller, der har scoret flest VM-mål (16). Thomas Müller er den aktive spiller, der kommer tættest på med 10 scoringer.

Hvem vinder VM i fodbold?

Afsnittet her opdateres med spilforslag på hvem, der vinder VM 2022 tættere på turneringsstart.

VM i fodbold odds: Lær at spille på slutrunden

En VM-slutrunde er det ypperste for en fodboldfan, men det er også et gigantisk slaraffenland for tippere og oddsere. Bookmakerne bombarderer med odds, og VM 2022 i Qatar indebærer masser af spil, masser af muligheder. Jo nærmere vi kommer slutrunden, jo flere spil kommer der til i sektionerne for odds på Fodbold VM 2022. Naturligvis ikke alle, men nogle af dem med positivt forhold mellem chance og odds. Værdi. Det er værdi-spillene vi skal finde og hapse.

Hvorvidt der er værdi i det konkrete spil, beror på en indgående analyse, og vi kan varmt anbefale at man tjekker SpilXpertens ekspertforslag, hvor VM-analyser og VM-tips vil dukke op i en strøm, der bliver mere og mere lind i takt med, at vi nærmer os november. Men før man kaster sig ud i den konkrete værdiovervejelse, giver det mening at danne sig et overblik over de mange spilmuligheder. Hvad kan man spille på, og hvad skal man holde øje med?

Alle spil kan som udgangspunkt inddeles i to overordnede kategorier: Outright/turneringsspil og kampspecifikke spil.

Et oplagt eksempel på et turneringsspil er: Hvem vinder VM? Favoritterne tæller Brasilien, Frankrig og England, med Spanien, Argentina, Tyskland, Belgien, Holland og Portugal i næste lag. Lige efter kommer såmænd Danmark som VMs tiendestørste favorit.

Men hvem skal man spille på? Her skal man se på oddset, men også på holdets chancer for at nå langt. Og her skal man huske at have øje, ikke bare for holdets styrke, men også for de modstandere der venter, i indledende pulje samt i de følgende knald- eller fald-kampe. Hvor langt når holdet, før det støder ind i en stærk og muligvis overlegen modstander? England og Frankrig har således, som udgangspunkt, kun een modstander (hinanden) fra top 9 før semifinalen. Tyskland og Spanien når nok op på tre top 9-modstandere, før de når semifinalen. Danmark? Møder Frankrig i gruppen, fx Argentina i 1/8-finalen og Holland i kvarten.

Tjek vores holdanalyser, der nærstuderer VM-deltagerne og deres vej mod VM-trofæet.

Vigtig pointe: Når man sætter et vinderspil, behøver det ikke være på det land, man ser som den primære VM-favorit (fx Brasilien eller Frankrig). Man kan også satse på et land, der næppe vinder, men som man ser have en pæn chance for at nå langt – eller længere end bookmakerne forventer. Hvis man fx tror Serbien kan overraske og tage andenpladsen foran Schweiz i Gruppe G, så venter nok Portugal i 1/8-finalen, og her har serberne håneretten fra kvalifikationen. Det kunne derfor (måske) være en idé at spille på Serbien som VM-vinder og så, efter sejrrig 1/8-finale, hvormed det serbiske vinderodds er faldet markant, ”sælge” serberne på betfair til en god gevinst.

Det samme gør sig gældende for spil på VM-topscoreren. Jep, man kan spille på favoritten Harry Kane, hvis man tror han scorer sig til topscorertitlen som i 2018. Men man kan også spille på en mere upåagtet målæder fra et land, der måske vinder en storsejr i indledende gruppe og går videre til 1/8-finalen. Måske en hollandsk angriber, der har fornøjelsen af Senegal, Equador og Qatar i Gruppe A?

Et andet interessant turneringsspil er gruppevinder. Igen: Tjek holdanalyserne og overvej, hvordan holdene står til hinanden. Kunne Danmark fx tænkes at overraske og snuppe førstepladsen i Gruppe D? Frankrig er forsvarende verdensmester, men det er før set (faktisk diverse gange), at titelholderen snubler. Og danskerne har jo vist, at de kan slå franskmændene. Et beslægtet spil er: Hvor mange point får Danmark i Gruppe D? Dvs. mod Frankrig, Tunesien og Australien. Fire, seks, syv?

Kampspecifikke spil: Disse spil afgøres i den enkelte kamp, og her handler det naturligvis om at analysere det konkrete match-up, herunder holdenes situation mht. skader, motivation etc. SKAL holdet vinde sidste runde i gruppespillet for at gå videre; dvs. kan man forvente en offensiv indstilling?

Spillet kan eksempelvis gå på antallet af mål, fx Over/Under 2,5. Eller antallet af hjørnespark. Her er det oplagt at se på, om holdenes fløje er typerne, der går til baglinjen og afleverer, eller skærer ind i banen og afslutter. Hvis det sidste, kunne det være man skulle satse på en målfarlig fløj som målscorer i kampen, første målscorer, sidste målscorer eller når som helst. Eller hvis en spiller har tendens til at trække i nødbremsen eller bare er hidsig: Jamen, så er det måske ”kort til spiller”, man skal overveje.

Det allermest oplagte kampspecifikke spil-eksempel er 1X2, dvs., hvordan kampen ender. Dette er det mest populære spil og nok det nemmeste at forholde sig til. Fx et ganske almindeligt ettal. Man kan stramme skruen og spille med Handicap (også kaldet Europæisk handicap). Fx ettal med handicap -1. Her skal hjemmeholdet vinde med mindst to mål før spillet går hjem.

Men faktisk bør man som 1X2-oddser overveje at udvide sit repertoire og medtage Asian Handicap. Denne spiltype har nemlig ofte en bedre teoretisk tilbagebetaling end både 1X2 og Europæisk Handicap. Højere odds, med andre ord.

Ettal med Asian Handicap 0 giver indsatsen tilbage i tilfælde af uafgjort (det samme som Draw No Bet-spiltypen). Ettal med AH -0,5 er det samme som et almindeligt ettal (men oddset er ofte bedre pga. den bedre tilbagebetaling). Ettal med AH -1 giver indsatsen tilbage ved hjemmesejr på præcis 1 mål. Ettal med AH -0,75 er et såkaldt split bet, hvor halvdelen af indsatsen satses på AH -0,5, den anden halvdel på AH -0,1.

Der er masser af muligheder på oddsmarkedet, og man kan lige så godt gå efter de bedste spil og de bedste bets.

Sådan er oddset på Danmark som vinder af VM 2022 gået

Bookmakeren bet365 åbnede for oddset på Danmark til at vinde VM 2022 d. 30. april 2021, dengang var det første odds på Danmark 101,00. Kort før EM 2021 røg det odds op i 151,00, mens det efter EM først faldt til 67,00 siden da 51,00, 41,00, 34,00 og det nuværende odds på 31,00 i juli 2022.

Bookmakere: Få de bedste odds på VM i fodbold

VM er et af verdens største sportsevents, og derfor kommer bookmakerne også i bred grad til at dække eventet. Du vil opleve at der hos samtlige bookmakere, vil være 100-vis af forskellige markeder. Vi har lavet en oversigt over de bedste bookmakere til dig, så du er klar til at oddse på VM 2022 i Qatar. Se desuden vores overblik over VM bonuskoder til slutrunden.

bet365

bet365 er en af de mest kendte bookmakere i Danmark, og de har en af de mest brugervenlige platforme både på mobil og computer. Du vil opleve, at spiludvalget hos bet365 er blandt de største. Her vil du kunne finde de almindelige spil som 1X2, Over/Under, Hjørnespark, Halvleg osv. Du vil også kunne finde statistikspil på spillere som “Antal aflevering” “Skud på mål” og meget andet.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

LeoVegas

LeoVegas har efterhånden været i Danmark i noget tid, og de er blevet mere og mere kendte for deres stærke udvalg af odds. Som en af Kambi-bookmakerne, har de altid konkurrencedygtige odds og et stort udvalg. Du vil f.eks. opleve, at LeoVegas har rigtigt mange langtidsspil til VM 2022.

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

betfair

Med betfair vil du altid kunne finde gode odds på de spil, der måske har en mindre chance for at gå hjem. De ligger nemlig altid i den høje ende, når det kommer til underdogs eller til målscorerspil. Du kan derfor med fordel tilføje betfair til din portefølje.

100% BONUS OP TIL 1.000KR
Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår

Unibet

Unibet er vidt og bredt kendt i Danmark, og fremstår også som en meget brugervenlig side. Ligesom med LeoVegas tilhører de også Kambi, hvilket også vil sige, at de har et stort udvalg og ofte er blandt de højeste på deres TBP.

Få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kroner
18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 8x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden. StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Spil Ansvarligt Alle regler og vilkår
Vinder Danmark VM 2022?

Danmark sættes i nuværende stund til odds 31,00 og det vurderes at der er 10 hold, der har en bedre chance for at vinde VM end Danmark.

Hvem er favoritter til at blive verdensmestre i fodbold 2022?

Brasilien, Frankrig og England er de tre største favoritter til at vinde VM 2022 inden turneringsstart.