18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

VM 2022 odds

VM 2022 i Qatar skal spilles om vinteren og det danske landshold er deltagende. Vi samler på denne side alle de bedste odds til VM 2022. Hvem vinder VM? Hvor langt kommer Danmark? Hvad er de bedste spilforslag til VM 2022? Vi giver dig de bedste odds og tips til VM 2022.

Vi opdaterer løbende bookmakernes odds på VM i Qatar, så du kan se, hvor du skal placere dine bets.


Odds på fodbold VM 2022

Brasilien, Frankrig og England er de tre største favoritter forud for VM 2022. Danmark spås til at have fornuftige chancer, på trods af der er 10 hold, der indtager en større favoritrolle.


Hvem vinder VM 2022 odds?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

VinderSideOdds
Brazil
5.50
France
6.50
England
6.50
Spain
9.00
Argentina
10.0
Germany
12.0
Belgium
13.0
Netherlands
13.0
Portugal
13.0
Denmark
29.0
Uruguay
51.0
Croatia
51.0
Switzerland
81.0
Senegal
81.0
USA
101
Poland
126
Mexico
151
Ecuador
151
Serbia
151
Canada
151
Peru
201
Cameroon
201
Morocco
251
Ghana
251
South Korea
251
Japan
251
Ukraine
251
Qatar
351
Tunisia
351
Wales
351
Australia
501
Scotland
501
Iran
751
Saudi Arabia
751
Costa Rica
1501
New Zealand
2001
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 18. maj 2022 12:50.

Find alle vinderspil hos LeoVegas* under “Gennemse sport” – “Fodbold” – “International” – “VM 2022”


Favoritter til VM i fodbold 2022

Afsnittet nedenfor er skrevet d. 24. januar 2022, men vil blive opdateret tættere på evenstart.

Brasilien
I skrivende stund (24. januar 2022) er den sydamerikanske VM-Kvalifikation endnu ikke færdigspillet. På trods af det så er Brasilien allerede kvalificeret til VM, og de er fortsat ubesejret.

Den seneste store turnering Brasilien deltog i var en coronapræget udgave af Copa America på hjemmebane. Her måtte de skuffende se sig slået af Argentina i finalen.

Det er fortsat et fuldt stjernespækket brasiliansk landshold, omend der er kommet nye talenter på holdkortet. I 2018 nåede Brasilien kvartfinalen til VM, men blev sendt ud med 1-2 af Belgien. Dengang var det spillere som Willian, Marcelo, Fernandinho, Paulinho, Miranda og Fagner på holdkortet. I dag er de erstattet af Marquinhos, Alex Sandro, Danilo, Vinicius Junior, Fabinho og Paqueta. Tilfælles har de dog, at alle også er kæmpe verdensstjerner i deres respektive europæiske klubber.

Brasilien har vundet VM fem gange tidligere senest i 2002.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Brasiliens landshold op til VM 2022

Spil på Brasilien som VM-vinder >>*

Frankrig
Frankrig er yderst dekorerede med internationale titler. I 1984 og 2000 vandt de EM i fodbold, mens de også indtager to VM titler, og er forsvarende mestre med deres titel i 2018.

Didier Deschamps der har været træner for det franske landshold siden 2012, har hele vejen igennem været benådet med en af de bredeste trupper i verden. Frankrig har verdensstjerner på samtlige positioner, og selv reserverne er blandt de allerbedste i verden.

Til VM 2018 var det spillere som N’Golo Kanté, Paul Pogba, Raphael Varane, Benjamin Pavard, Kylian Mbappe og Antoine Griezmann, der skinnede igennem som stjerner. Heldigvis for Deschamps er disse spillere stadig i deres bedste fodboldalder, og derfor er det heller ikke overraskende, at Frankrig igen er blandt favoritterne til at vinde VM i fodbold 2022.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Frankrigs landshold op til VM 2022

Spil på Frankrig som VM-vinder >>*

England
På trods af England altid er blandt de største fodboldnationer, og at Premier League i adskillige år har været en top-3 liga i verden, så har England ikke særligt mange internationale trofæer at bryste sig af. Deres eneste titel kom tilbage til VM i 1966, og siden da har der været mange skuffelser fra det engelske landshold.

Seneste skuffelse var, da de på “hjemmebane” til EM 2018 endte med at tabe finalen til Italien. Gareth Southgate lignede ellers manden, der skulle trække sværdet op af stenen for England, men succesen udeblev. På trods af det, er det stadig Gareth Southgate, der skal føre England frem til VM 2022.

England har naturligvis en fantastisk trup med store Premier League stjerner. De nye drenge på blokken som Jadon Sancho, Mason Greenwood, Phil Foden, Mason Mount, Declan Rice, Jude Bellingham og Trent Alexander-Arnold er også modnet siden 2021, og vil nu stå noget stærkere end hvad de gjorde ved seneste slutrunde.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Englands landshold op til VM 2022

Spil på England som VM-vinder >>*

Spanien
Efter en gylden årgang mellem 2008 og 2012, hvor Spanien vandt VM én gang og to EM titler, så har Spanien brugt de fleste år siden 2016 på at opbygge et generationsskifte. Det skifte var stadig undervejes til EM 2021, hvor spillere som Pedri, Torres, Garcia og Olmo gjorde deres indtog.

Xavi, Iniesta, Villa, Torres og hvad de gamle stjerner ellers hed, er for længst sluset ud af spansk fodbold, og stille og roligt er de tre sidste grundsten; Sergio Ramos, Sergio Busquets og Jordi Alba også på vej ud.

Luis Enrique er meget klar i sin strategi, det skal være de unge talenter, der former de kommende slutrunder for Spanien. Gavi, Nico, Diaz og Mendez er stadig meget nye ansigter til den største fodboldscene, men det bliver dem, der skal bære Spanien frem til VM 2022.

Allerede ved EM 2021 hvor Spanien nåede en semifinale, var der rigtig gode tegn – Her over et år efter, kan man kun forestille sig Spanien som værende endnu stærkere.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Spaniens landshold op til VM 2022

Spil på Spanien som VM-vinder >>*

Tyskland
Det er vel næppe nogen overraskelse, at det tyske landshold er blandt favoritterne til at vinde VM i Qatar? Som Gary Lineker engang sagde det; “Fodbold er et simpelt spil. 22 mænd jagter bolden rundt i 90 minutter, men til sidst, er det altid tyskerne der vinder”.

Det er dog ved at være længe siden, at Lineker har kunne bruge dette citat. Tyskland har ikke vundet noget siden deres VM titel i 2014, og ligesom Spanien har de brugt mange år på et generationsskifte.

Det seneste EM var ikke nogen stor succes, da Tyskland allerede i 1/8-finalen røg ud til England 2-0. Joachim Löw er efter mange års trofast tjeneste blevet udskiftet med Hansi Flick. Den tidligere Bayern træner har ikke før stået til en slutrunde, og det bliver lige så spændende at se hvordan han tackler favoritrollen, som det gør at følge de unge tyskere.

Du kan her læse vores udvidede analyse af Tysklands landshold op til VM 2022

Spil på Spanien som VM-vinder >>*


Odds på Danmark ved VM i fodbold: Hvor langt kommer Kasper Hjulmand og co.?

Oddset på Danmark til at vinde VM i fodbold 2022, sættes i nuværende stund til odds 31,00. Det vurderes at der er otte nationer, der har en højere chance for at vinde slutrunden end det danske landshold – Og kan vi egentlig være utilfredse med det?

Danmark har udviklet sig ekstremt meget som landshold de seneste år, specielt husker alle tilbage på 2021-slutrunden som noget helt specielt i dansk fodbold historie. Vi fik lov at opleve det danske landshold på hjemmebane i tre kampe, og vi skulle også hele vejen til semifinalen, før vi så et dansk exit til England efter forlænget spilletid.

En trist situation med Christian Eriksens hjertestop i Parken mod Finland, fik vendt hele nationen til at blive samlet og den danske landsholdtrup det samme. Danmarks kollektiv fremstår som et af de bedste i verden, når man kigger på relationer og vilje til at stå sammen som trup. Det kan blive en af Danmarks største fordele ved VM 2022.

Stor gennemgang af Danmarks herrelandshold ved VM 2022

Der hersker ikke nogen tvivl om, at Danmark langt fra har den bedste trup til denne slutrunde. Kasper Schmeichel, Daniel Wass, Thomas Delaney og Simon Kjær har nået en vis alder, som gør at de måske ikke kan præstere på det samme høje niveau – samt er det uvist hvordan Christian Eriksen står. Omvendt så er Andreas Christensen, Joachim Andersen, Pierre-Emile Højbjerg, Mikkel Damsgaard, Christian Nørregaard og Jesper Lindstrøm blot blevet endnu bedre siden sommeren 2021, og det er spændende at se hvad de kan biddrage med.

Danmark har allerede vist at de kan spille op med nationer som England og Belgien, og kan de bygge på det niveau som vi så sidste sommer, så er der ingen tvivl om at Danmark har en chance for at nå rigtig langt til VM 2022.

Spil på Danmark ved VM i fodbold >>*


Video: Odds på Danmark i gruppespillet


Værd at vide, før du spiller på VM 2022 i fodbold

 • VM i fodbold bliver for første gang nogensinde afholdt om vinteren, da turneringen spilles mellem d. 21. november 2022 og d. 18. december 2022.

 • Værtsnationen er i år Qatar, hvilket også betyder, at det ikke vil være koldt for spillerne, på trods af det spilles om vinteren.

 • Der vil i alt være 32 deltagende hold til VM 2022, disse 32 hold vil blive fordelt over otte forskellige grupper.

 • Kun de to bedst rangerede hold i hver gruppe går videre, hvilket også betyder at første play-off runde er 1/8-finalerne.

 • Kampene afvikles i fem forskellige byer på otte forskellige stadioner.

 • Frankrig er regerende verdensmestre efter de vandt VM 2018.

 • Brasilien er det mest succesfulde hold til VM, de har i alt fem VM-titler på CV’et.

 • Danmark har aldrig før vundet VM. Deres bedste resultat var til VM i 1998, hvor det danske landshold nåede kvartfinalen.

 • Miroslav Klose er den spiller, der har scoret flest VM mål (16). Thomas Müller er den aktive spiller, der kommer tættest på med 10 scoringer.

Hvem vinder VM i fodbold?

Afsnittet her opdateres med spilforslag på hvem, der vinder VM 2022 tættere på turneringsstart.

Hvor langt kommer Danmark ved EM i fodbold?

Der udbydes endnu ikke odds på, hvor langt Danmark når ved VM 2022. Når disse odds bliver sat på markedet, vil vi opdatere afsnittet med et spilforslag.


Hvem laver flest assists ved VM i fodbold?

Det er ikke kun som topscorer at man kan blive hæderkronet individuelt. Som playmaker vil, der også blive lagt mærke til den spiller med flest assists. Til den seneste VM slutrunde var der hele 16 spillere, der endte på samme antal assists, mens der i 2014 kun var to spillere, der måtte dele den; Juan Cuadrado og Toni Kroos.

Til VM 2022 vil der igen være rigtig mange dygtige assistmagere om buddet som; Kevin de Bruyne, Lionel Messi, Christian Eriksen, Frenkie de Jong, Marco Verratti samt mange flere.

Vi har samlet enkelte odds på hvem, der laver flest assists ved EM 2021.

Odds opdateres tættere på turneringsstart.

Kevin De Bruyne (Belgien): TBA – SPIL HER >>*

Lionel Messi (Argentina): TBA – SPIL HER >>*

Christian Eriksen (Danmark): TBA – SPIL HER >>*

Frenkie de Jong (Holland): TBA – SPIL HER >>*

Neymar (Brasilien): TBA – SPIL HER >>*

Marco Verratti (Italien): TBA – SPIL HER >>*

Paul Pogba (Frankrig): TBA – SPIL HER >>*

Vinicius Junior (Brasilien): TBA – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 24. januar 2022 kl. 14:58.
Odds kan ændre sig.


Hvem bliver kåret som turneringens spiller ved EM i fodbold?

Til VM 2018 blev Luka Modric kåret som den bedste spiller ved turneringen, og efterfølgende også kåret til Verdens bedste fodboldspiller. I 2014 blev Lionel Messi kåret som turnerings bedste spiller og i 2010 Diego Forlan.

Vi skal tilbage til 2002 for at finde den seneste kåring, der ikke faldt på en offensiv spiller, dengnag var det Oliver Kahn, der vandt turneringens bedste spiller.

Hav det for øje når du oddser på hvem, der bliver den bedste spiller ved VM 2022, at der ofte bliver valgt en spiller, der har haft direkte indflydelse i form af mange mål eller assists.

Sådan gør du:

 1. Gå til Leovegas.com/da*
 2. Klik på “Gennemse sport” oppe i højre hjørne.
 3. Tryk på “International” og vælg “VM 2022”
 4. Gå herefter til “VINDERSPIL”
 5. Find markedet “Bedste spiller i turneringen

OBS: Dette er måden du finder spillet, når LeoVegas åbner for markedet.VM-grupper: Spil på gruppevindere og avancement

Du kan finde odds på gruppevindere til VM 2022, ved at gå til vores gruppe-sektion. Her finder du analyser af de forskellige grupper, samt vores bedste bud på hvem, der går videre fra hver af grupperne.


Sådan er oddset på Danmark som vinder af VM 2022 gået

Bookmakeren bet365 åbnede for oddset på Danmark til at vinde VM 2022 d. 30. april 2021, dengang var det første odds på Danmark 101,00. Kort før EM 2021 røg det odds op i 151,00, mens det efter EM først faldt til 67,00 siden da 51,00, 41,00, 34,00 og nu det værende odds på 26,00 i januar 2022.


Bookmakere: Få de bedste odds på VM i fodbold

VM er et af verdens største sportsevents, og derfor kommer bookmakerne også i bred grad til at dække eventet. Du vil opleve at der hos samtlige bookmakere, vil være 100-vis af forskellige markeder. Vi har lavet en oversigt over de bedste bookmakere til dig, så du er klar til at oddse på VM 2022 i Qatar.

bet365
bet365 er en af de mest kendte bookmakere i Danmark, og de har en af de mest brugervenlige platforme både på mobil og computer. Du vil opleve at spiludvalget hos bet365 er blandt de største. Her vil du kunne finde de almindelige spil som 1X2, Over/Under, Hjørnespark, Halvleg osv. Du vil også kunne finde statistikspil på spillere som “Antal aflevering” “Skud på mål” og meget andet.

LeoVegas
LeoVegas har efterhånden været i Danmark i noget tid, og er blevet mere og mere kendt for deres stærke udvalg af odds. Som en af Kambi-bookmakerne, har de altid konkurrencedygtige odds og et stort udvalg. Du vil f.eks. opleve at LeoVegas har rigtig mange langtidsspil til VM 2022.

betfair
Med betfair vil du altid kunne finde rigtig gode odds på de spil, der måske har en mindre chance for at gå hjem. De ligger nemlig altid i den høje ende, når det kommer til underdogs eller til målscorerspil. Du kan derfor med fordel tilføje betfair til din portefølje.

Unibet
Unibet er vidt og bredt kendt i Danmark, og fremstår også som en meget brugervenlig side. Ligesom med LeoVegas tilhører de også Kambi, hvilket også vil sige, at de har et stort udvalg og ofte er blandt de højeste på deres TBP.

Vinder Danmark VM 2022?

Danmark sættes i nuværende stund til odds 31,00 og det vurderes at der er 10 hold, der har en bedre chance for at vinde VM end Danmark.

Hvem er favoritter til at blive verdensmestre i fodbold 2022?

Brasilien, Frankrig og England er de tre største favoritter til at vinde VM 2022 inden turneringsstart.

Hvem kan blive EM topscorer?

Der er mange spillere om buddet, men Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er fortsat to gode bud.

Kan Christian Eriksen blive EM topscorer?

Christian Eriksen havde en lang pause efter hans kollaps mod Finland i 2021, det er derfor ikke til at vide hvilken form den danske stjerne kommer i.