18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Millwall – Preston: Odds og optakt den 1. februar 2022

Emil Riis har virkelig fundet målnæsen frem med tre mål i sidste uges to kampe. Bliver denne uge lige så god? (Foto: Bildbyrån)
Emil Riis har virkelig fundet målnæsen frem med tre mål i sidste uges to kampe. Bliver denne uge lige så god? (Foto: Bildbyrån)

Der er fuld damp på Championship i disse dage, og tirsdag gør det løs igen, når Millwall tager imod Emil Riis og Preston. Hvem har kræfterne til at snuppe en sejr midt i det travle kampprogram? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Millwall – Preston. Der er kampstart tirsdag d. 1. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Millwall – Preston: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: The Den, London
Vejret: 11°, frisk vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Millwall
Preston
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 31. januar 2022 13:02.


Optakt til Millwall – Preston: Skader, karantæner og startopstillinger

Mens de fleste europæiske ligaer ligger stille hen fortsætter de ufortrødent i Englands næstbedste række, hvor der er fuld smæk på kampprogrammet i disse dage. Millwall og Preston befinder sig i lidt af et ingenmandsland, der er nemlig relativt langt til både nedrykningspladser og top-6.

Millwall indtager 15.pladsen i Championship, hvorfra der er hele 16 point ned til Peterborough under stregen, mens der 9 point op til Middlesbrough på 6.pladsen. Preston er 1 point bedre end Millwall, men har også spillet en kamp mere. Fælles for begge mandskaber er, at vejen til en top-6 placering er kortere og mere realistisk end at de skulle blive involveret i bundstriden.

Millwall har ikke vist de fornemmeste takter på det sidste, hvor det før weekendens kamp mod West Bromwich var blevet til fire nederlag i streg på tværs af FA Cup og Championship. Den negative stime fik de dog brudt med en 2-0 over rækkens 5’er West Bromwich, samme West Bromwich tabte i onsdag 2-0 til Preston, hvor Emil Riis åbnede ballet i 1.halvleg. Emil Riis var også helt varm i weekenden, da han med to mål sørgede for et flot comeback i kampen mod Bristol, som endte 2-2.

Millwall:

  • Tom Bradshaw (Angreb, Fast) – Skadet
  • Ryan Leonard (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Sheyi Ojo (Kant, Fast) – Skadet
  • Daniel Ballard (Forsvar, Fast) – Skadet

Preston:

  • Tom Barkhuizen (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Millwall forventet startopstilling: Bialkowski; Hutchinson, Cooper, Wallace; McNamara, Kieftenbeld, Mitchell, Malone; Burke, Bennett; Afobe

Preston forventet startopstilling: Iversen; Van den Berg, Bauer, Hughes; Potts, Ledson, Whiteman, Earl; Browne; Riis, Evans


Odds på Millwall – Preston

Bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 31. januar 2022 13:02.


Odds-forslag: Livrem og seler er pakket væk

Det er ikke fordi at Millwall og Preston viser fuldkommen storform for tiden, men det lykkedes alligevel begge mandskaber at snuppe en 2-0 sejr West Bromwich i den forgange uge. Sejre giver selvtillid, men Preston kunne ikke følge op på onsdagens sejr, da de i weekenden leverede en sløj 1.halvleg mod Bristol. Brandvarme Emil Riis fik dog reddet et point hjem, og han er bestemt værd at holde øje med her også.

Nedrykningsstregen er så langt ude af syne for både Millwall og Preston, at der ikke er nogen god grund til ikke at satse og gå helhjertet efter sejren her. De to mandskaber har meget at vinde og lidt at tabe. Millwall fik hul på målbylden senest efter to kampe uden at score, mens Preston scorede fire gange i sidste uges to kampe, herunder tre scoringer af Riis. Hverken Millwall eller Preston bør spille med livrem og seler her, så mon ikke, at vi får mål i begge ender?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Begge hold scorer
Gå til marathonbet *


Millwall – Preston: Statistik, topscorer og H2H

  • Millwall er nummer 15 i Championship med 36 point i 27 kampe. Statistikken er på 9-9-9 og målscoren 29:29.
  • Preston er nummer 13 med 37 point efter 28 kampe. Statistikken er på 9-10-9 og målscoren 33:35.
  • Millwalls topscorer er Tom Bradshaw, som har nettet syv gange.
  • Hos Preston er det danske Emil Riis, som fører topscorerræset med tolv kasser. Den tidligere Randers-spiller har scoret tre gange den seneste uge!
  • Millwall har vundet de seneste fire indbyrdes opgør med Preston.


Expected Goals: Millwall vs. Preston – de seneste tre kampe

MillwallResultatxGPrestonResultatxG
Millwall – West Bromwich(2-0)1,09 – 0,64West Bromwich – Preston(0-2)0,64 – 1,09
Blackpool – Millwall(1-0)1,8 – 0,72Swansea – Preston(1-0)0,65 – 1,04
Millwall – Nottingham Forest(0-1)1,6 – 3,82Preston – Sheffield United(2-2)1,42 – 2,13
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Millwall – Preston?

Millwall – Preston spilles tirsdag den 1. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Millwall – Preston?

Millwall – Preston spilles på The Den i London

Skriv et svar