18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mexico – USA: Odds og optakt den 25. marts 2022

Mexico og USA er begge på vej mod VM – men de kan stadig nå at snuble

Alexis Vega er én af tre topscorere hos El Tri i kvalifikationen indtil nu. (Foto: Bildbyrån)

I den nordamerikanske VM-kvalifikations tredje runde nærmer vi os afslutningen på gruppespillet. Mexico og USA ligger begge fint til at snuppe en af de tre direkte billetter til VM-slutrunden, men det kan stadig nå at gå galt, for der er kun fire og fem point til Panama og Costa Rica på fjerde- og femtepladsen. Nummer fire spiller playoffkamp om VM-billetterne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Mexico – USA. Der er kampstart fredag d. 25. marts 2022 kl. 03:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL


Mexico – USA: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mario Escobar, Guatemala
Stadion: Estadio Azteca, Mexico City
Vejret: 18° og let vind

Optakt til Mexico – USA: Skader, karantæner og startopstillinger

Mexico har ikke tabt på det mægtige Estadio Azteca siden 2013, hvor de blev slået 2:1 af Honduras. Og året før tabte de endda også en testkamp mod USA med 1:0 på samme stadion. Men siden er det altså ikke blevet til nederlag på det ikoniske stadion, der til daglig huser den lokale storklub America. 

Mexicanerne har været med ved samtlige VM-slutrunder siden 1994, og de er hver gang gået videre fra gruppen og har så tabt ottendedelsfinalen. Kun to gange i historien – i 1970 og 1986 – har de formået at slå sig videre til kvartfinalerne, og det var begge gange på hjemmebane. De glæder sig formentlig til at være værter igen i 2026, hvor de sammen med Canada og USA står for værtsskabet.

USA har også været en fast deltager ved VM-slutrunderne i nyere tid. Fra 1990 til 2014 var de med hver eneste gang, og fire ud af de syv gange kom de videre fra gruppen med kvartfinaler i 2002 som bedste udbytte. Senest var de dog ikke med i 2018, og det har naget den fodboldinteresserede del af det store land lige siden. 

Det ser dog nogenlunde lyst ud denne gang, men taber de her, kan de snildt komme i problemer, for deres to resterende kampe er mod gruppens aktuelle nummer fire og fem, Panama og Costa Rica. Skulle de ryge ned på fjerdepladsen, venter en playoffkamp mod Oceaniens vinder af kvalifikationen, hvilket højst sandsynligt bliver New Zealand. Det behøver ikke være en let opgave. 


Mexico:

  • Ingen kendte fravær


USA:

  • Matt Turner (Mål, Fast) – Skadet
  • Sergino Dest (Back, Fast) – Skadet
  • Weston McKennie (Midtbane, Fast) – Skadet

Mexico forventet startopstilling: Ochoa; Dominguez, Montes, Araujo, Arteaga; Herrera, Guardado, Rodriguez; Lozano, Jimenez, Vega.

USA forventet startopstilling: Steffen; Cannon, Zimmerman, M. Robinson, A. Robinson; Adams, Acosta, De la Torre; Reyna, Ferreira, Pulisic.


Odds på Mexico – USA

De mexicanske værter er favoritter hos bookmakerne.


Odds-forslag: Slingrende Mexico rammer kursen mod pressede amerikanere

Slutprogrammet ser fornuftigt ud for mexicanerne, der mangler Honduras, som endnu ikke har vundet i gruppens 11 runder, og El Salvador, der blot har én udesejr i fem forsøg, og det var i Honduras. Det ligner opgaver, mexicanerne kan sikre kvalifikationen i. Men der skal mere til end bare endnu en omgang VM-billetter. 

Træner Gerard Martino har forsøgt at skabe et mandskab, som er mere pasningsstærkt, men det er ikke rigtigt lykkedes, og der er rygter om, at hans tid som træner er overstået efter de kommende tre kampe. Spørgsmålet er, om det får spillerne til at bide tænderne sammen og give lidt ekstra, eller om de bare fortsætter ud af den slingrekurs, der allerede har set dem levere uafgjorte hjemmekampe mod Canada og Costa Rica i kvalifikationen.

Amerikanerne får lov at smage lidt af deres ‘Minnesota-medicin’, som de leverede til Honduras i seneste kamp, da de spillede i absurde frostgrader. Her spiller de mere end to kilometer over havets overflade, og de får et fanatisk hjemmepublikum mod sig. Amerikanerne har blot vundet én af deres fem hidtidige udekampe i kvalifikationen, og de vinder heller ikke her. Anbefalingen går med hjemmesejr i denne duel.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,95
Mexico
Gå til Unibet *


Mexico – USA: Statistik, topscorer og H2H

  • Mexico er aktuelt nummer 3 i den nordamerikanske VM-kvalifikation, hvor de har 21 point efter 11 runder. 

  • Tallene for Mexico siger 6-3-2 og 14:8.

  • Gæsterne fra USA er på 2. pladsen i kvalifikationspuljen, og de har også 21 point for 11 kampe.

  • Statistikken for USA er 6-3-2 med en målforskel på 16:7.

  • 3 spillere har hver scoret 2 gange for Mexico, og det er nok til at være holdets delte topscorere. Det drejer sig om Raul Jimenez, Henry Martin og Alexis Vega.

  • Ricardo Pepi er USAs topscorer med foreløbig 3 kasser.
Info
NavnUSAUSA
Land
USA
USA
CheftrænerGregg Berhalter
Websitewww.ussoccer.com
Form
Statistik
Turnering
VM Kvalifikation CONCACAF slutspil
Kampe spillet
9
Mål
13
Mål imod
5
Rent bur
4
Gule kort
7
Røde kort
1
Turnering
CONCACAF Gold Cup Grp. B
Kampe spillet
6
Mål
11
Mål imod
1
Rent bur
5
Gule kort
5


Expected Goals: Mexico – USA de seneste tre kampe:

MexicoResultatxGUSAResultatxG
Mexico – Panama(1-0)1,54 – 0,26USA – Honduras(3-0)2,32 – 0,02 
Mexico – Costa Rica(0-0)1,43 – 0,81Canada – USA(2-0)1,56 – 1,21 
Jamaica – Mexico(1-2)0,23 – 2,56 USA – El Salvador(1-0)2,48 – 0,10 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Mexico – USA?

Mexico – USA spilles fredag den 25. marts 2022 klokken 03:00.

Hvor spilles Mexico – USA?

Mexico – USA spilles på Estadio Azteca i Mexico City i Mexico.

Skriv et svar