18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.75
3/10
Freiburg
Mainz 05
Tipped at 1.75
BettingGuru-avatar
21. apr.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Santa Fe
America de Cali
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
21. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Marokko – Spanien: Odds og optakt den 6. december 2022

Af: Mads Larsen Publiceret 29. november kl. 19:00

Marokko snuppede overraskende 1.pladsen i Gruppe F foran Kroatien og Belgien, men får alligevel hård modstand i ottendedelsfinalen i form af Spanien, som måtte tage til takke med 2.pladsen i Gruppe E. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Marokko – Spanien. Der er kampstart tirsdag d. 6. december 2022 kl. 16:00. Se kampen på DR1.

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Fernando Rapallini
Stadion: Al Janoub Stadium, Qatar
Vejret: 26° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

: Skader, karantæner og startopstillinger

Mandag løber de to sidste ottendedelsfinaler af stablen, og det bliver Marokko og Spanien, som får lov at lægge ud. Gruppespillet var rigt på overraskelser, blandt andet i Gruppe F og Gruppe E. Marokko snuppede noget overraskende 1.pladsen i deres gruppe foran næsen på to habile europæer i form af Kroatien og Belgien. Endnu mere overraskende var det, at Japan vandt Gruppe E, mens Tyskland røg ud, og Spanien måtte nøjes med 2.pladsen. Det har været småt med overraskelserne i de første ottendedelsfinaler, men måske de selvtillidsfulde marokkanerne kan levere den første af slagsen?

Marokko leverede virkelig fornemt i gruppespillet, lige fra den jævnbyrdige og taktisk prægede 0-0’er mod Kroatien i første kamp, til den flotte og fortjente 2-0 sejr over Belgien i kamp to, videre til pligtsejren over Canada i sidste spillerunde. Nordafrikanerne har virkelig noget at byde på, defensivt såvel som offensivt. Det har gjort underværker at få Ziyech og Mazraoui tilbage på landsholdet, to spillere med internationalt format, som virkelig har bidraget til at højne topniveauet. Marokko har i forvejen et stærkt mandskab med mange spillere fra de største europæiske ligaer, og comebacket til de to profiler har selvfølgelig bare gjort dem endnu stærkere. Marokkanerne er godt organiseret, noget som de beviste ved at spille til 0 mod både Kroatien og Belgien, men de kan og vil også noget offensivt, hvor der er godt med kreativitet og sublim sparketeknik. Atlas-løverne spiller med følelserne uden på tøjet, har voldsom opbakning fra lægterne, og kommer ikke til at overgive sig uden kamp. Til dette opgør er der ekstra brænde på bålet, da der jo egentligt er tale om et naboopgør. Under 100 kilometers vandstrækning adskiller de to lande, Hakimi er født i Spanien, mens fire af de marokkanske spillere til daglig tørner ud i den bedste spanske række. Den vil Marokko riiiigtig gerne vinde den her!

Efter Spaniens knusende 7-0 sejr over Costa Rica i første kamp, og Tysklands nederlag til Japan, lignede det unægtelig, at Enriques mandskab skulle snuppe en nem 1.plads i Gruppe E, men med 1-1 mod Tyskland og et 2-1 nederlag til Japan i sidste kamp rakte det kun til en 2.plads. Spanierne spillede noget af det flotteste fodbold ved slutrunden i de to første kampe, godt nok på nemme betingelser mod Costa Rica, men altså også mod et stærkt hold som Tyskland. De spanske spillere er voldsomt dygtige på bolden, og kan på de gode dage kombinerer sig igennem modstanderens bagkæde som ingen andre kan det, men i 2.halvleg mod Japan så vi også bagsiden af medaljen. På trods af massiv overvægt i boldbesiddelse, havde Spanien nemlig svært ved at spille sig frem til de helt store chancer, og det har til tider været problemet for La Roja; for meget boldflytteri og for lidt direkte spil efter mål. Med fem gode halvlege ud af seks, må der dog være masser af tro på tingene inden ottendedelsfinalen. Måske Spanien faktisk havde godt af nederlaget til Japan, som må have været et lille wake-up call i forhold til ikke at tage alt for let på tingene.

 

: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

: Skader og karantæner

Cesar Azpilicueta (Back, Fast) – Tvivlsom

Forventede startopstillinger –

Odds på

Spanien er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Marokko bider fra sig

Som nævnt i optakten, så har ottendedelsfinalerne indtil videre ikke budt på overraskelser, i modsætning til gruppespillet, som måtte se flere store fodboldnationer lade livet. Vader alle favoritterne så bare lige igennem til kvartfinalen, eller ligger der mon en enkelt overraskelse og lurer?

Spanien diskede i gruppespillets to første kampe op med noget af bedste fodbold, vi har set ved VM, så favoritværdigheden til dette opgør er ganske fortjent. Det er dog værd at bemærke, at de jo faktisk kun har vundet over Costa Rica. Mod Japan viste spanierne svaghedstegn ved højt pres, så selvom de er stærke med bolden ved egne fødder, så kan de altså presses.

Marokko er ikke umiddelbart uden chancer i min optik. Nordafrikanerne har forsvaret sig forbilledligt indtil videre, og har samtidig individualisterne i front til at gøre ondt på en ikke usårlig spansk defensiv. Marokkanerne har solid opbakning fra lægterne, som godt kunne give dem de ekstra procenter, som de har brug for, for at spille lige op med Spanien.

Marokko har indtil videre spillet som om det er liv eller død, når de indtager græstæppet, og den energi kan bringe dem langt. Spanien er selvfølgelig bedst, hvis de rammer niveau, men marokkanerne kommer 100% til at give den hele armen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,28
Begge hold scorer
Gå til unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

: Statistik, topscorer og H2H

  • Marokko vandt højst overraskende Gruppe F foran næsen på Belgien og Kroatien.
  • Spanien måtte tage til takke med 2.pladsen i Gruppe E efter nederlaget til Japan i sidste spillerunde.
  • Marokkos fire mål er blevet sat ind af fire forskellige spillere. Blandt andre de to offensive profiler Ziyech og En-Nesyri.
  • Alvaro Morata har været på pletten for Spanien tre gange i tre kampe, og er dermed delt topscorer ved VM.
  • De to nationer mødtes også ved seneste VM i 2018, hvor de spillede 2-2.

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

MarokkoResultatxGSpanienResultatxG
Canada – Marokko(1-2) 1,22 – 0,51Japan – Spanien(2-1) 1,13 – 1,13 
Belgien – Marokko(0-2) 0,58 – 1,03Spanien – Tyskland(1-1) 0,8 – 0,81
Marokko – Kroatien(0-0)0,25 – 0,74Spanien – Costa Rica(7-0)2,79 – 0
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Marokko – Spanien?

Marokko – Spanien spilles tirsdag den 6. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Marokko – Spanien?

Marokko – Spanien spilles på Education City Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar