18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.82
4/10
Sunderland
Leicester
Tipped at 1.82
PC Betting-avatar
5. mar.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

2.05
3/10
Real Sociedad
Paris SG
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
5. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.12
1/10
Real Sociedad
Paris SG
Tipped at 2.12
Dagens Spil-avatar
5. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.18
3/10
Central Coast Mariners
Odisha FC
Tipped at 2.18
BettingGuru-avatar
7. mar.
09:00
sport-icon

Anbefalet til

2.60
3/10
Roma
Brighton
Tipped at 2.60
Mads Larsen-avatar
7. mar.
18:45
sport-icon

Anbefalet til

1.94
3/10
Always Ready
Nacional
Tipped at 1.94
BettingGuru-avatar
8. mar.
01:30
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
O'Higgins
Palestino
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
10. mar.
00:30
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Guarani
Red Bull Bragantino
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
10. mar.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
3/10
Novorizontino
Portuguesa
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
10. mar.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.82
3/10
Colo Colo
Universidad de Chile
Tipped at 1.82
BettingGuru-avatar
10. mar.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

2.39
1/10
Atletico Madrid
Barcelona
Tipped at 2.39
Rasmus G-avatar
17. mar.
21:00

Marokko – Portugal: Odds og optakt den 10. december 2022

Af: Mads Larsen Publiceret 29. november kl. 19:00

Marokko overraskede stort i ottendedelsfinalen, da de sendte selveste Spanien ud af turneringen efter straffespark. Denne gang gælder det Portugal, som må være sprængfyldt med selvtillid efter deres 6-1 sejr over Schweiz. Kan marokkanerne blive ved at overraske, eller bliver det her endestationen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Marokko – Portugal. Der er kampstart lørdag d. 10. december 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV2. (Se hvornår de andre kvartfinaler bliver spillet i vores VM program)

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Al Thumama Stadium, Qatar
Vejret: 26° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

: Skader, karantæner og startopstillinger

I modsætning til gruppespillet, så var det småt med overraskelserne i ottendedelsfinalerne, meeen der sneg sig alligevel en enkel af slagsen ind, da Atlas-løverne fra Marokko listede sig forbi Luis Enriques Spanien efter 120 minutters fodbold + straffesparkskonkurrence. Portugal var til gengæld en af de nationer, som indfriede forventningerne, og mere til, da de knuste Schweiz med hele 6-1. Marokkanerne indtager endnu engang rollen som underdog her i kvartfinalen, men hvis man kan slå Spanien, kan man vel også slå Portugal? 

Marokko har indtil videre gjort det forbløffende godt ved VM. Nordafrikanernes solide defensive fundament har været nøglen til succes i de fire første kampe, hvor nullet er blevet holdt mod stærke europæiske mandskaber i Kroatien, Belgien og Spanien. Det holdt hårdt mod Spanien i ottendedelsfinalen, hvor Marokko var meget lidt på kuglen, men de holdt alligevel La Roja nede på et beskedent antal store muligheder. Defensiven bliver helt sikkert førsteprioriteten igen mod Portugal, men der er lidt ugler i mosen, da anfører og forsvarsstyrmand, Romain Saiss, i slutningen af kampen mod Spanien humpede rundt med noget der lignede en forstrækning, mens midtbaneankeret, Amrabat, måtte have indsprøjtninger i bentøjet for at klare sig igennem samme opgør. Spørgsmålet er derfor, om der er benzin nok i tanken hos marokkanerne til at levere endnu en overraskelse? National stolthed og massiv opbakning fra lægterne kan dog give de trætte spillere frisk energi. 

At vinde en VM-ottendedelsfinale med 6-1 vidner om kvalitet, at gøre det mod et så stabilt og godt organiseret mandskab som Schweiz vidner om topkvalitet. Storsejren har sendt Portugal op blandt de absolutte favoritter til at løfte VM-trofæet. Ronaldo var sendt på bænken i ottendedelsfinalen til fordel for Goncalo Ramos, og den unge angriber takkede for tilliden med hele tre kasser og en enkel assist. Uden at det hele skal handle om Ronaldo, så virkede Portugal mere energiske, mere frigjorte, og mere dynamiske uden deres store koryfæ på 9’er-positionen. Santos råder over et utroligt spændende og stærkt mandskab spækket med kvalitet, alligevel var tiltroen til portugiserne ikke stor på forhånd, da de over de seneste par år har spillet alt for kontrolleret og kedeligt. Heldigvis virker det som om, at den spillestil nu er pakket væk, og det har altså resulteret i, at de offensive profiler har boltret sig langt mere end tidligere, som man også kan se på de 12 mål, som det er blevet til i slutrundens hidtidige fire kampe. Portugal ser farlige ud, og står her med en helt fremragende mulighed for at spille sig i semifinalen. 

 

: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

: Skader og karantæner

Danilo Pereira (Forsvar, Reserve) – Skadet

Nuno Mendes (Back, Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger –

Odds på

Portugal er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Marokkanerne har ikke mere benzin i tanken

Marokko har indtil videre været den største overraskelse ved VM. Nordafrikanerne har smidt både Belgien og Spanien ud af turneringen, de har holdt nullet i begge kampe, ligesom de i øvrigt gjorde det mod Kroatien i gruppen. Defensiven er nordafrikanernes helt store styrke, mens de offensivt har været blegere, selvom det er blevet til fire scoringer i fire kampe. Det er igen defensiven, som skal sende dem videre, men Portugal kommer altså fra en voldsom 6-1 sejr over Schweiz, og er faktisk det mest scorende hold ved slutrunden.

Portugal er helt sikkert en outsider til at løbe med trofæet, især med de præstationer de har lagt for dagen indtil videre. Startelleveren er stærk, og den offensive bredde ser også god ud, fx kunne man senest sætte både Rafael Leao og Ronaldo på banen til slut. Eneste ’anke’ mod portugiserne er, at de endnu ikke har mødt en topmodstander. Men det er Marokko jo egentlig heller ikke, på trods af at være noget til kvartfinalen.

Der er mest der taler for Portugal i denne duel, for ikke nok med at de uomtvisteligt har et stærkere hold end Marokko spiller for spiller, de har også den fordel, at de har roteret en del undervejs. Portugiserne har haft hele 20 spillere i aktion i de første fire kampe, og det står i skarp kontrast til Marokko, som har trukket på den samme stamme af spillere hele vejen igennem. Marokko var ude i +120 minutters fodbold mod Spanien, og må efterhånden være godt møre, så det er ikke drømmescenariet at stå overfor et langt friskere portugisisk mandskab her. Anbefalingen lyder på en forventeligt sejr til Portugal.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,69
Portugal vinder
Gå til marathonbet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

: Statistik, topscorer og H2H

  • Marokko gjorde det af med selveste Spanien i ottendedelsfinalen, de måtte dog ud i både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence for at snuppe sejren.
  • Portugal var i overdådigt spillehumør i deres ottendedelsfinale mod Schweiz, som de vandt med tenniscifrene 6-1.
  • Marokkos hidtidige fire kasser er sat ind af fire forskellige spillere. Blandt andre profilerne Ziyech og En-Nesyri.
  • Goncalo Ramos topper listen hos Portugal med tre scoringer, som alle blev sat ind i ottendedelsfinalen.
  • De to nationer mødtes også ved VM i 2018, hvor Portugal snuppede en 1-0 sejr på en tidlig kasse af… Cristiano Ronaldo, selvfølgelig!

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

MarokkoResultatxGPortugalResultatxG
Marokko – Spanien(0-0) 0,57 – 0,83Portugal – Schweiz(6-1) 2,43 – 0,95 
Canada – Marokko(1-2) 1,22 – 0,51 Sydkorea – Portugal(2-1) 0,95 – 1,22
Belgien – Marokko(0-2)0,58 – 1,02Portugal – Uruguay(2-0)1,27 – 1,16
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Marokko – Portugal?

Marokko – Portugal spilles lørdag den 10. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Marokko – Portugal?

Marokko – Portugal spilles på Al Thumama Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar