18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malta (K) – Danmark (K): Odds og optakt den 8. april 2022

Det danske kvindelandshold i fodbold er kæmpefavoritter, når de møder Malta (K)

Pernille Harder og resten af det danske kvindelandshold har været helt suveræne i VM-kvalifikationen. Fredag aften møder de Malta (K). (Foto: Bildbyrån)

VM-kvalifikationen for kvinderne fortsætter i denne uge, og de danske kvinder har længe været favoritter i kvalifikationspuljen. Med udelukkelsen af Rusland (K) er favoritrollen for de rødhvide kvinder kæmpestor. Seks sejre i seks kampe og de skal bare klø på. Det omvendte opgør i Danmark, vandt danskerne 7:0. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Malta (K) – Danmark (K). Der er kampstart fredag d. 8. april 2022 kl. 18:00. Se kampen på DR2 eller på dr.dk. 

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

GÅ TIL

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Malta (K) – Danmark (K): Dommer, stadion og vejr

Dommer: Kristina Georgieva, Bulgarien
Stadion: Centenary Stadium, Ta’Qali, Malta
Vejret: 18° og frisk vind


Optakt til Malta (K) – Danmark (K): Skader, karantæner og startopstillinger

De  maltesiske kvinder er ingen magtfaktor i hverken europæisk eller global fodbold. De har aldrig været kvalificerede til hverken VM eller EM, og de har været med i alle kvalifikationer siden 2005. Faktisk var der fremskridt i den seneste kvalifikation til EM, hvor de slog Georgien to gange og Israel en enkelt gang. Så mange kampe har de ikke tidligere vundet i en kvalifikationspulje, 

Men i EM-kvalifikationen var de også i gruppe med de danske kvinder, og dengang endte begge opgør 8:0 til Danmark (K). Av. Så det var jo nærmest en lille succesoplevelse, da malteserne tilbage i septembers møde i Viborg holdt danskerne på 7:0. Med den russiske udelukkelse er der stadig en lille bitte mulighed for, at malteserne overhaler Montenegro på 2. pladsen i gruppen, men det kræver sejre mod både Montenegro (K) og Bosnien-Hercegovina (K), mens montenegrinerne ikke må slå Bosnien-Hercegovina (K), når de mødes i Podgorica på tirsdag. Det er et spinkelt håb. Men muligheden er der. 

Det er den dog næppe torsdag aften, når danskerne gæster Ta’Qali, for de danske kvinder har været helt og aldeles suveræne i kvalifikationen, hvor det er blevet til seks sejre med en score på 34:2. Signe Bruun har været helt og aldeles ustyrlig og har scoret 12 gange. Det gør hende også til hele kvalifikationens topscorer. 

Hverken FIFA eller UEFA har meldt, hvad der sker med de kampe, der allerede er spillet mod de russiske kvinder. Det er ganske væsentligt, om de kampe simpelthen bliver strøget – det vil jo i givet fald betyde, at Danmark (K) mister tre point, mens de øvrige hold i gruppen alle har tabt i mødet med russerne. Uanset bør danskerne sådan set bare fortsætte med at vinde deres kampe, for så er VM-billetterne i hus.

Malta (K):

  • Ingen kendte fravær

Danmark (K):

  • Lene Christensen (Mål, Fast) – Skadet
  • Rikke Sevecke (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Nadia Nadim (Angreb, Fast) – Skadet

Malta (K) forventet startopstilling: Attard; C. Zammit, Farrugia, Sciberras, Said; S. Zammit, Lipman, Theuma; Borg, Carabott, Cuschieri.

Danmark (K) forventet startopstilling: Larsen; Sørensen, Pedersen, Veje; Troelsgaard, Kuhl, Junge-Pedersen, Svava; Larsen, Bruun, Harder.


Odds på Malta (K) – Danmark (K)

Oddsene peger på en kæmpe favoritrolle til de danske kvinder. 


Odds-forslag: Malteserne vil knokle for at undgå endnu en ydmygelse

Der er ikke så mange dikkedarer her. Danmark (K) har mødt de maltesiske kvinder i den seneste EM-kvalifikation, hvor det blev til to sejre på 8:0, mens det i hjemmekampen i efteråret blev 7:0 til de danske kvinder i den første VM-kvalkamp i denne omgang. 

De danske udekampe er endt med sejre på 5:1, 3:0 og 8:0 – den sidste mod Aserbajdsjan (K), hvor Malta (K) vandt 2:1. Omvendt har malteserne på hjemmebane spillet 2:2 mod Bosnien-Hercegovina (K) og tabt 2:0 til det montenegrinske hold. Så sandsynligheden taler for en dansk sejr et sted mellem 3-4 mål og 8 mål.

Pernille Harder, Signe Bruun og Stine Larsen er en frygtindgydende trio, som formentlig udføre fronten på det danske hold, og anbefalingen er overbevist om endnu en klar dansk sejr. Men malteserne har trods alt kun i én af deres foreløbig seks kampe tabt med mere end tre overskydende mål, og de vil givet kæmpe hårdt for at undgå endnu en kindhest. Vi går med en dansk sejr på højst fem scoringer.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,80
Malta (K) plus 5,5
Gå til ComeOn *


Malta (K) – Danmark (K): Statistik, topscorer og H2H

  • Malta (K) er på 4. pladsen i VM-kvalifikationspulje E med 4 point efter 6 runder.

  • Malta (K)s statistik er 1-1-4 og 4:16.

  • Danmark (K) fører kvalifikationspuljen med 18 point efter 6 kampe.

  • Tallene for Danmark (K) siger 6-0-0 med en målscore på 34:2.

  • 4 forskellige spillere har hver scoret en enkelt gang for Malta (K) i kvalifikationskampene, og de 4 deler dermed topscorerværdigheden. Det drejer sig om Dorianne Theuma, Emma Xuereb samt Maria og Stefania Farrugia.  

  • Danmark (K)s topscorer i kvalifikationen er Signe Bruun, som har scoret 12 mål i de foreløbig 6 kampe. 


Expected Goals: Malta (K) – Danmark (K) – de seneste tre kampe

Malta (K)ResultatxGDanmark (K)ResultatxG
Malta (K) – Moldova (K) (3-1) N/ASverige (K) – Danmark (K) (3-0)  N/A
Bosnien-Hercegovina (K) – Malta (K) (1-0) N/ADanmark (K) – Italien (K)(0-1) N/A
Malta (K) – Montenegro (K) (0-2) N/ADanmark (K) – Rusland (K) (3-1) N/A
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Malta (K) – Danmark (K)?

Malta (K) – Danmark (K) spilles fredag den 8. april 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Malta (K) – Danmark (K)?

Malta (K) – Danmark (K) spilles på Centenary Stadium i Ta’Qali i Malta.

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

Skriv første kommentar

Skriv et svar