18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.18
3/10
Botafogo RJ
Atletico GO
Tipped at 2.18
BettingGuru-avatar
19. apr.
03:30
sport-icon

Anbefalet til

1.62
3/10
FC Roskilde
AB Gladsaxe
Tipped at 1.62
BettingGuru-avatar
19. apr.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.91
1/10
Nice
Lorient
Tipped at 1.91
Dagens Spil-avatar
19. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15
sport-icon

Anbefalet til

1.91
3/10
Atalanta
Empoli
Tipped at 1.91
BettingGuru-avatar
28. apr.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

5.50
3/10
Brasilien – Top 6
Tipped at 5.50
BettingGuru-avatar
1. maj.
01:00

Kroatien – Canada: Odds og optakt den 27. november 2022

Spændingen er intakt i Gruppe F, hvor der godt kunne blive tæt kamp om billetterne til ottendedelsfinalen. Kroatien fik 1 point mod Marokko i første kamp, mens Canada ufortjent tabte med 1-0 til Belgien. Det ligner en gruppe, hvor alle kan drille alle. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Canada. Der er kampstart søndag d. 27. november 2022 kl. 17:00. Se kampen på DR1.

KroatienCanada: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Andres Matonte
Stadion: Khalifa International Stadium, Qatar
Vejret: 26° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

KroatienCanada: Skader, karantæner og startopstillinger

Gruppe F ligner en af de grupper, som kan ende med at blive rigtig tæt. Efter første spillerunde sidder man i hvert fald med indtrykket af, at alle egentlig kan slå alle. Belgien er gruppens favoritter, men havde store problemer mod Canada, som er gruppens underdogs, mens Marokko og Kroatien efter forventningen spillede et lige opgør. Hverken Belgien eller Kroatien er mandskaber, som kører deres modstander over, i hvert fald ikke i deres nuværende forfatning, omvendt viste Canada og Marokko sig måske lidt bedre end forventet. Der kunne dermed godt blive spænding om udfaldet i gruppen.

Kroatien spillede en fuldkommen jævnbyrdig kamp mod Marokko i første runde. Begge mandskaber stod solidt defensivt, og chancerne var meget få i begge ender, hvorfor det også endte med en fortjent pointdeling. Kroaternes midtbane med Modric, Brozovic og Kovacic er topklasse, men som det viste sig i første kamp, så mangler der altså kvalitet helt fremme. 1 point i første kamp var ganske fint, især hvis de som forventet kan slå Canada søndag eftermiddag. Det kunne dog godt blive sværere end først antaget…

Canada var en af første spillerundes mest positive overraskelser ved slutrunden. Canadierne er med til VM for første gang siden 1986, men kampen mod Belgien viste tydeligt, at deres deltagelse har dens berettigelse. Faktisk var 1-0 nederlaget til Belgien pænt ufortjent. Alphonso Davies fik chancen fra 11-meterpletten allerede efter 11 minutter, men svigtede. Efterfølgende burde canadierne, efter min mening, have fået tilkendt yderligere to straffespark, men dommer + VAR, så på mærkværdig vis ingen forseelser. Canada spillede med optimisme, fart og energi, men endte altså uden point, da Belgien scorede på én af deres meget få chancer i kampen. En hård skæbne for Canada, som alligevel må stå tilbage med en følelse af, at de sagtens kan være med på dette niveau.

Kroatien: Skader og karantæner

Nikola Vlasic (Kant, Fast) – Tvivlsom

Canada: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Kroatien – Canada

Odds på KroatienCanada

Kroatien er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Tætte Gruppe F forbliver tæt til det sidste

Canada efterlod et virkelig fint indtryk i første kamp mod Belgien, hvor de var noget uheldige med ikke at slippe afsted med point. Spillet, energien og iveren var af høj klasse, men marginalerne og skarpheden manglede altså i sidste ende. Kampen må dog have givet en vis portion selvtillid, for hvis man spille lige op med Belgien, som er nummer 2 på FIFA’s World Ranking, så kan formentlig også spille op med Kroatien og Marokko.

Kampen her spilles på bagkant af Belgien – Marokko, men uagtet resultatet af den kamp, så skal Canada på pointtavlen her, hvis de vil have realistiske muligheder for avancement. Der er mange forskellige scenarier i spil alt afhængig af resultaterne her, men umiddelbart kan Kroatien stille sig tilfredse med X, hvis de tror på point mod Belgien i sidste kamp…

Det ser tæt og bøvlet ud i Gruppe F, og derfor vil jeg ikke blive overrasket over endnu en målfattig kamp fra den gruppe. 1 point vil holde drømmene i live for begge mandskaber, og derfor bliver der nok også blive angrebet med store forbehold.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,85
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

KroatienCanada: Statistik, topscorer og H2H

  • Kroatien spillede en tør 0-0’er mod Marokko i første gruppekamp.
  • Canada gjorde en fin figur mod Belgien, men måtte se sig besejret med 1-0.
  • Kroatien kom ikke på tavlen i første kamp, selvom Modric blandt andre var tæt på fra distancen.
  • Canada kom heller ikke på tavlen i første kamp. Alphonso Davies fik ellers chancen fra 11-meterpletten, men blev reddet af Courtois.
  • De to nationer har ikke tidligere krydset klinger.

Expected Goals: Kroatien vs. Canadade seneste tre kampe:

KroatienResultatxGCanadaResultatxG
Marokko – Kroatien(0-0) 0,25 – 0,74Belgien – Canada(1-0) 1,31 – 3,35 
Saudi Arabien – Kroatien(0-1) 0,98 – 0,42Japan – Canada(1-2) 0,4 – 1,87
Østrig – Kroatien(1-3)1,81 – 0,77Bahrain – Canada(2-2) 1,43 – 0,89 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Kroatien – Canada?

Kroatien – Canada spilles søndag den 27. november 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Kroatien – Canada?

Kroatien – Canada spilles på Khalifa International Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar