18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.70
1/10
Malmö FF
KI Klaksvik
Tipped at 1.70
Dagens Spil-avatar
23. jul.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

2.45
1/10
UE Santa Coloma
FC Midtjylland
Tipped at 2.45
Dagens BetBuilder-avatar
23. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.90
3/10
UE Santa Coloma
FC Midtjylland
Tipped at 1.90
BettingGuru-avatar
23. jul.
20:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
1/10
Internacional
Rosario Central
Tipped at 1.80
Frank Pilantra-avatar
24. jul.
02:30
sport-icon

Anbefalet til

1.78
3/10
Mali U23
Israel U23
Tipped at 1.78
Kjaer-avatar
24. jul.
21:00

Kroatien – Belgien: Odds og optakt den 1. december 2022

Af: Mads Larsen Publiceret 29. november kl. 13:03

Det bliver formentlig med nerverne ude på tøjet, når Kroatien og Belgien torsdag indtager græstæppet til sidste gruppekamp. Kroatien spiller sig videre med uafgjort, mens Belgien skal vinde, for at være sikre på at komme med videre. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kroatien – Belgien. Der er kampstart torsdag d. 1. december 2022 kl. 16:00. Se kampen på TV2.

KroatienBelgien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Ahmed bin Ali Stadium, Qatar
Vejret: 26° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

KroatienBelgien: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag eftermiddag skal sidste slag slås i VM’s Gruppe F. Én ting er sikker inden sidste spillerunde; Canada kan ikke længere spille sig i ottendedelsfinalen. Det kan Kroatien, Marokko og Belgien til gengæld alle, så der er lagt i kakkelovnen til intense opgør.

Kroatien fik sig et gedigent chok senest mod Canada. Stadionuret havde ikke engang rundet 2 minutter inden Kroatien var bagud 1-0, og med 0-0 fra den første kamp mod Marokko i bagagen, så var der altså i forvejen pres på Modric og co. Kroaterne viste dog både klasse og rutine efter Canadas 1-0 scoring, og endte med en sejr på hele 4-1 blandt andet på to mål af Kramaric. Nu ligger kroaterne lunt i svinget til avancement, for der skal ‘blot’ et enkelt point til her mod Belgien for at sikre billetten til ottendedelsfinalen. Kroatien er godt organiseret, mens de har en topklasse midtbane, som kan styre fodboldkampe, så på den måde må de være fortrøstningsfulde inden dette opgør.

Belgien kan omvendt ikke være særlig fortrøstningsfulde efter de to første kampe. Belgierne leverede en overordentlig sløj indsats mod Canada i første kamp, som ganske ufortjent endte i en 1-0 sejr. Historien var lidt den samme mod Marokko, i hvert fald var niveauet igen for lavt, og i den kamp var marginalerne ikke med Belgien. 2-0 nederlaget til Marokko betyder, at Martinez’ mandskab i den grad har kniven for struben, for der skal med al sandsynlighed en sejr til for at spille sig videre fra gruppen. Belgien har indtil videre virket ganske modløse. Belgierne er dybt afhængige af De Bruyne, som endnu ikke har shinet, og iøvrigt virker ganske modløs. I pressen er der tale om uro i den belgiske trup, noget som virker til at have forplantet sig i spillet på banen. Hvis Belgien leverer på samme niveau som i de to første kampe, så ligner det unægteligt et tidligt og skuffende exit fra VM.

 

Kroatien: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Belgien: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Kroatien – Belgien

Odds på KroatienBelgien

Bookmakerne har svært ved at pege på en favorit i opgøret.

Odds-forslag: Modløse Belgien ryger hjem

Gruppen her lignende på forhånd en af de grupper, hvor der kunne blive tæt kamp om de to øverste placeringer, men det var nok i højere grad Kroatien end Belgien, som man havde sin tvivl om. Kroaterne har dog indtil videre overbevist langt mere end Belgien, hvorfor de også bare skal bruge et enkelt point for at være sikre på at spille sig videre.

Belgien virker alt for afhængige af Kevin De Bruyne. Ingen af de offensive profiler har indtil videre leveret noget nævneværdigt, og det ser ud som om, at de hele venter på, at Manchester City-stjernen skal lave et eller andet genialt i stedet for selv at prøve lidt. De Bruyne har dog virket modløs i de to første kampe, lige som hans udtalelser om Belgiens chancer ved slutrunden da også har indikeret.

Inden sidste gruppekamp peger pilen helt sikkert mest Kroatiens vej. Spiller for spiller er de måske Belgien en anelse underlegne, men de har rutine, en klar gameplan, og så virker de til at tro langt mere på sig selv end Belgien gør i skrivende stund. En sejr til Kroatien kan vise sig afgørende for 1.pladsen, hvis Marokko vinder deres kamp mod Canada, så der er altså incitament til at gå efter alle 3 point selvom 1 point er nok til at spille sig videre. Belgien skal satse, men det kan de ende med at blive straffet for.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,70
Kroatien vinder
Gå til unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

KroatienBelgien: Statistik, topscorer og H2H

  • Kroatien er nummer 1 i Gruppe F med 4 point efter to kampe.
  • Belgien er nummer 3 i gruppen med 3 point efter to kampe.
  • Andrej Kramaric er Kroatiens topscorer ved slutrunden efter 2 mål mod Canada senest.
  • Belgiens hidtil eneste scoring ved slutrunden blev sat i kassen af Micky Batshuayi.
  • Seneste indbyrdes opgør var forud for EM i 2021, hvor Belgien vandt en testkamp med 1-0 over Kroatien.

Expected Goals: Kroatien vs. Belgiende seneste tre kampe:

KroatienResultatxGBelgienResultatxG
Kroatien – Canada(4-1) 1,5 – 0,4Belgien – Marokko(0-2) 0,58 – 1,03 
Marokko – Kroatien(0-0) 0,25 – 0,74Belgien – Canada(1-0) 1,31 – 3,35
Saudi Arabien – Kroatien(0-1)0,98 – 0,42Belgien – Egypten(1-2) 0,71 – 1,15 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Kroatien – Belgien?

Kroatien – Belgien spilles torsdag den 1. december 2022 klokken 16:00.

Hvor spilles Kroatien – Belgien?

Kroatien – Belgien spilles på Ahmed bin Ali Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar