18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.00
2/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.57
1/10
Borussia Dortmund
Atletico Madrid
Tipped at 1.57
Dagens Spil-avatar
16. apr.
22:00
sport-icon

Anbefalet til

1.72
2/10
Solihull Moors
York
Tipped at 1.72
BettingGuru-avatar
20. apr.
14:15

Japan – Costa Rica: Odds og optakt den 27. november 2022

Japan leverede en kæmpe overraskelse med 2-1 sejren over Tyskland, og står nu med en halv matchbold allerede i anden spillerunde. En sejr mod Costa Rica, og et tysk pointtab mod Spanien vil betyde videre avancement. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Japan – Costa Rica. Der er kampstart søndag d. 27. november 2022 kl. 11:00. Se kampen på DR1.

JapanCosta Rica: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Al Bayt Stadium, Qatar
Vejret: 26° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

JapanCosta Rica: Skader, karantæner og startopstillinger

Hva’ satan! Gruppe E lagde ud med en gedigen overraskelse, da Japan slog den stolte fodboldnation, Tyskland med 2-1. Sejren var ikke helt lige så usandsynlig som Saudi Arabiens over Argentina, men tæt på, især efter 1.halvleg, hvor japanerne blev kørt rundt i manegen, og fortjent var bagud med 1-0. 

Gonda i målet diskede op med flere gode redninger i afgørende situationer, Tyskland fik ikke lukket ballet, og i stedet kom japanerne bedre og bedre med. Et kvarter før tid satte Japan samurai-sværdet i Tyskland for første gang, og syv minutter senere gjorde de det igen. Fremragende comeback af asiaterne, som nu står med fantastiske muligheder for videre avancement. Faktisk kan det arbejdsomme mandskab allerede sikre billetten til ottendedelsfinalen efter 2. spillerunde, hvis det bliver til sejr her mod Costa Rica, mens Tyskland ikke lykkes med at slå Spanien. 

Costa Rica kunne, i modsætning til Japan, ikke levere overraskelsen, da de ramlede sammen med Spanien i første runde. Faktisk blev der blot sat en tyk streg under den forventning, som mange havde til dem på forhånd, nemlig, at de er et af slutrundens svageste mandskaber. 

Det var heller ikke verdens nemmeste kamp at starte ud med, for Spanien hører til den absolutte verdenstop i fodbold, men det sprang alligevel i øjnene, hvor lidt costaricanerne havde at byde på. Mellemamerikanerne endte kampen med en xG på 0, så de mange indkasserede kom altså ikke fordi, de satsede hele butikken offensivt, men fordi de ikke havde niveau til hverken at angribe eller forsvare. Det ser svært ud for Costa Rica, selv mod Japan, som ellers ikke hører til den absolutte top.

Japan: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Costa Rica: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Japan – Costa Rica

Odds på JapanCosta Rica

Japan er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Japan med presbold til Tyskland

Efter de første 45 minutter mod Tyskland, var der ikke noget som helst, der tydede på, at Japan skulle stikke fra første kamp med 3 point. Men lidt efter lidt kæmpede de arbejdsomme japanere sig ind i opgøret, og pludselig havde de tyskerne helt nede i sækken. 2-1 sejren var nok mere end de turde drømme om i den japanske lejr, og nu står de med en gylden mulighed for at spille sig videre til ottendedelsfinalen.

Hvis Japan vinder søndag formiddag over Costa Rica, og Tyskland ikke får 3 point mod Spanien, så er avancementet sikret inden tredje-og sidste spillerunde. Det må være en kæmpe motivation for Moriyasus tropper. Japan er bedre end Costa Rica spiller for spiller, og egentlig også organisatorisk, men niveauforskellen bliver nok ikke lige så udtalt som da Spanien vandt 7-0.

3 point må være det vigtigste for Japan her, og så kommer eventuelle tanker om bedre målscore end Tyskland nok i anden række. Sejren kan nemlig vise sig at være nok, selv en snæver en af slagsen, for det er ikke givet på forhånd, at Tyskland slår Spanien. Anbefalingen lyder på en sejr til Japan, men den bliver kontrolleret hjem, når først de kommer foran.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,95
Japan OG under 3.5 mål
Gå til Unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

JapanCosta Rica: Statistik, topscorer og H2H

  • Japan vandt overraskende over Tyskland med 2-1 i første kamp.
  • Costa Rica leverede ingen overraskelse, de tabte nemlig med hele 7-0 til Spanien.
  • Det var de to indskiftere, Doan og Osano, som stod for Japans mål mod Tyskland.
  • Joel Campbell, som til daglig tørner ud for mexicanske Leon, ligner mest oplagte målscorer for Costa Rica, omend de ikke havde et eneste målforsøg mod Spanien.
  • De to nationer krydsede senest klinger i en venskabskamp i 2018, hvor Japan vandt med 3-0.

Expected Goals: Japan vs. Costa Ricade seneste tre kampe:

JapanResultatxGCosta RicaResultatxG
Tyskland – Japan(1-2) 2,58 – 1,86Spanien – Costa Rica(7-0) 2,58 – 0 
Japan – Canada(1-2) 0,4 – 1,87Uzbekistan – Costa Rica(1-2)1,12 – 1,78 
Japan – Ecuador(0-0)1,05 – 1,55Sydkorea – Costa Rica(2-2) 2,25 – 2,54 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Japan – Costa Rica?

Japan – Costa Rica spilles søndag den 27. november 2022 klokken 11:00.

Hvor spilles Japan – Costa Rica?

Japan – Costa Rica spilles på Ahmed bin Ali Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar