18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvem tager den Gyldne Støvle?

Der er otte hold tilbage til VM, og den prestigefyldte Gyldne Støvle er stadig up for grabs. Kylian Mbappe har lagt sig i førertrøjen, og er også den klart største favorit, men er der nogen andre spændende odds?

Topscorer odds

Hvem bliver topscorer? Udbyder Odds
Lionel Messi bet365
1,90
Kylian Mbappe bet365
2,05
Olivier Giroud bet365
11,00
Julian Alvarez bet365
11,00
Randal Muani bet365
201,00
Adrien Rabiot bet365
251,00
Links i denne tabel er reklamelinks. Odds kan ændre sig. Senest opdateret 19. dec. 10:37.

Kan den franske favorit blive hentet?

Kylian Mbappe fører listen med 5 mål, og har et forspring på 1 mål til Messi og to mål til de resterende aspirenter. Den franske angriber har også set brandvarm ud, og med sine to fantastiske mål mod Polen, så fik han også for alvor stemplet ind til VM.

Frankrig skal lørdag aften møde England, hvor den franske venstrekant kommer i selskab med verdens måske bedste defensive back, Kyle Walker. Englænderen der sidst for Manchester City fik lukket godt ned for Mbappe i Champions League.

Spørgsmålet er dog om Kyle Walker kan magte at lukke verdens hurtigste spiller ned? For det har langt fra været ufortjent, at Mbappe har scoret sine mål. Han har inden kvartfinalerne flest afslutninger af alle, næstflest Expected Goals og med afstand flest berøringer i straffesparksfeltet.

Der er syv spillere på tre mål, der stadig er med til VM og den liste tæller; Lionel Messi, Goncalo Ramos, Cody Gakpo, Olivier Giroud, Marcus Rashford, Richarlison og Bukayo Saka.

Hvem er de mest spændende outsidere?

Goncalo Ramos, fik for alvor sat sig præg for Portugal, da han startede i stedet for en bænket Cristiano Ronaldo mod Schweiz i 6-1 sejren. Benfica angriberen lignede en “Fox in the box”, og var tilstede stort set hver gang det var farligt for Portugal. Hele 5 afslutninger havde han og alle 5 var inde for skiven med en samlet Expected Goals på 1,54 – En voldsom præstation, der gør at 26,00* godt kunne se bare en anelse spændende ud.

Lionel Messi og Argentina skal fredag møde Holland, og selvom Holland har set fornuftige ud på papiret, så har deres modstand ikke været stor og deres underliggende parametre ser ikke for gode ud. Messi viste sit gamle jeg mod Australien i 1/8-finalen, hvor han scorede et klassisk Messi-mål og derudover havde et hav af vellykkede driblinger. Hvis der er én mand, der kan lave et hattrick i en VM Kvartfinale, så er det den argentinske troldmand. Odds 10,00* på Lionel Messi kan der fåes inden kvartfinalerne.

Olivier Giroud kom til en startplads via en skade til Karim Benzema, og det kan virke paradoksalt, men det virker som den største gave Frankrig kunne få, at verdens bedste angriber er ude. Olivier Giroud har haft et fantastisk samarbejde med Dembele og Mbappe, og har været en konstant trussel i det lille felt. Giroud har indtil videre haft 4, 2 og 4 afslutninger i hans tre VM kampe, og en gennemsnitlig xG på 0,81. Fantastiske tal for Mbappes kollega, der er et godt bud på at hente landsmanden. Odds 19,00* på den franske boksangriber.

Giv endelig jeres bud på det bedste odds på en VM Topscorer inden kvartfinalerne.

Skriv første kommentar

Skriv et svar