18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

2.70
1/10
Athletic Bilbao
Atletico Madrid
Tipped at 2.70
Dagens Spil-avatar
29. feb.
21:30
sport-icon

Anbefalet til

2.40
2/10
FC Midtjylland
FC København
Tipped at 2.40
Mads Larsen-avatar
1. mar.
19:00
sport-icon

Anbefalet til

1.80
3/10
Sao Luiz
Santa Cruz RS
Tipped at 1.80
BettingGuru-avatar
2. mar.
20:30
sport-icon

Anbefalet til

1.89
3/10
Brøndby IF
Vejle Boldklub
Tipped at 1.89
MJN1999-avatar
3. mar.
16:00
sport-icon

Anbefalet til

1.62
4/10
Sheffield U.
Arsenal
Tipped at 1.62
MJN1999-avatar
4. mar.
21:00
sport-icon

Anbefalet til

2.60
3/10
Roma
Brighton
Tipped at 2.60
Mads Larsen-avatar
7. mar.
18:45

Holland – Ecuador: Odds og optakt den 25. november 2022

Af: Michael Vilster – Publiceret 22. november kl. 11.44

Både Holland og Ecuador kom solidt for land med 2-0 sejre over henholdsvis Senegal og Qatar. Sydamerikanernes sejr kom i hus på en lidt billig baggrund mod svage Qatar, så deres reelle styrke er stadig uvis. Kan de hamle op med Holland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland – Ecuador. Der er kampstart fredag d. 25. november 2022 kl. 17:00. Se kampen på DR1.

HollandEcuador: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Khalifa International Stadium, Qatar
Vejret: 25° og svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

HollandEcuador: Skader, karantæner og startopstillinger

Så er vi i gang! Første spillerunde i Gruppe A har bragt Holland og Ecuador i front efter 2-0 sejre over henholdsvis Senegal og Qatar. Sejrene kom i hus med identiske cifre, men de to kampe var vidt forskellige.

Holland spillede et virkelig jævnbyrdigt opgør mod Senegal, som længe lignede en pointdeler, men fem minutter i lukketid slog Oranje til på et hovedstødsmål af Gakpo, og i overtiden lukkede og slukkede Klaassen til 2-0 på en ripost. Kampen kunne dog have tippet begge veje. Holland havde i store dele af kampen svært ved at spille sig frem til store scoringsmuligheder, men kvalitet fornægter sig ikke, og derfor trak Van Gaals mandskab også det længste strå til sidst. Til dette opgør bør hollænderne have alle spillere til rådighed, senest blev der endda spilletid til holdets giftigste spiller, Memphis Depay.

Ecuadors kamp mod Qatar var til gengæld på ingen måde jævnbyrdig. Det viste sig lynhurtigt, at sydamerikanerne var klasser bedre end værtsnationen, og efter en halv times tid havde Enner Valencia allerede puttet bolden i nettet tre gange. Den første scoring efter 3 minutter blev dog annulleret på en snæver offside efter VAR-tjek, og Ecuador måtte dermed tage til takke med en halvlegsføring på 2-0. Det resultat fik lov at stå til slut, og det kunne sydamerikanerne godt komme til at ærgre sig over, da målforskel kan komme til at vise sig afgørende for videre avancement. Enner Valencia måtte humpe fra banen i åbningskampen, men træner Gustavo Alfaro forsikrer om, at angriberen nok skal blive klar til dette opgør.

Umiddelbart ser det ud til at Gruppe A kommer til at forløbe som forventet. Holland er et solidt bud på en 1’er i gruppen, Qatar ligner en sikker 4’er efter en forbavsende ringe indsats i første kamp, og så kommer Senegal og Ecuador nok til at kæmpe om 2.pladsen.

Holland: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Ecuador: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

Forventede startopstillinger Holland – Ecuador

Odds på HollandEcuador

Holland er favoritter i opgøret.

Odds-forslag: Ecuador bider fra sig

Efter første spillerunde i Gruppe A, er vi allerede blevet en del klogere. Qatar var før slutrunden en ukendt størrelse, og der var tvivl om hvad de kunne bringe til bordet. Værtsnationen viste sig ringere end forventet, og ligner en stensikker 4’er i gruppen. Holland indfriede forventningerne med en sejr i den svære kamp mod Senegal, og det efterlader os umiddelbart med et slag om 2.pladsen mellem Ecuador og Senegal.

Ecuador spillede en fin første kamp, især i 1.halvleg var de godt kørende, men det så altså ud til at være på en noget billig baggrund mod svage Qatar. Det bliver en helt anden opgave her mod Holland, som ikke spillede verdens bedste kamp mod Senegal, men som til gengæld viste den fornødne kvalitet og koldblodighed til allersidst.

Hollands teknisk dygtige spillere kommer formentlig til at sidde på initiativ og boldbesiddelse fredag, men det er ikke uden risiko. Ecuador spiller nemlig med stor dynamik, de presser højt og er giftige på omstillinger. Der skal dermed ikke sløses for meget med afleveringerne i Hollands opbyggende spil. Jeg forestiller mig et jævnbyrdigt og åbent opgør, hvor begge mandskaber finder vej til netmaskerne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,98
Begge hold scorer
Gå til bwin *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

HollandEcuador: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland vandt første gruppekamp med 2-0 over Senegal.
  • Ecuador havde ingen problemer med at snuppe en 2-0 sejr over Qatar i deres første kamp.
  • Gakpo og Klaassen stod for Hollands mål i første kamp, men der var også spilletid til holdets sædvanlige 9’er, Memphis Depay.
  • Begge Ecuadors kasser blev sat ind af Enner Valencia, som dermed står noteret for 5 mål i 4 VM-kampe.
  • De to nationer mødtes senest i en venskabskamp i 2014, som endte 1-1.

Expected Goals: Holland vs. Ecuadorde seneste tre kampe:

HollandResultatxGEcuadorResultatxG
Senegal – Holland(0-2) 0,82 – 0,95Qatar – Ecuador(0-2) 0,28 – 1,23 
Holland – Belgien(1-0) 1,67 – 1,52Ecuador – Irak(0-0)2,03 – 0,09 
Polen – Holland(0-2)0,63 – 1,13Japan – Ecuador(0-0) 1,05 – 1,55 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Holland – Ecuador?

Holland – Ecuador spilles fredag den 25. november 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Holland – Ecuador?

Holland – Ecuador spilles på Khalifa International Stadium, Qatar

Skriv første kommentar

Skriv et svar